Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
ORGANIZATIA "EUROLINES"

economie


Studenta:Mitu ( Rossnik ) Mihaela

Anul II-ECTS - Medias
Universitatea Lucian Blaga Sibiu

Facultatea de Stiinte Economice

An studiu -(2007 - 2008)- sem-IIREFERAT

ORGANIZAŢIA "EUROLINES"Îndrumator:

Conf.drd. Nicula Virgil


Grupul Eurolines uneste 32 de companii administrate independent operând împreuna în cea mai mare retea de astfel de companii din Europa. Aceasta retea uneste peste 500 de destinatii acoperind întreg continentul, inclusiv Maroc. Eurolines înlesneste calatoria din Sicilia pâna în Helsinki si de la Casablanca pâna la Moscova.

Membrii Eurolines ofera cele mai competitive preturi, fara taxe ascunse, taxele de drum fiind incluse în pret. Ne asigura ca: 'Ceea ce platesti este exact ceea ce vezi'.

Organizatia Eurolines a dezvoltat pentru toti membrii sai standarde commune de Calitate armonizând vânzarile si conditiile de calatorie. Prin urmare, toti pasagerii de oriunde beneficiaza de acelasi nivel de calitate al serviciilor.

Eurolines este partenera cu Octopustravel. Ghidurile lor sunt create de experti pentru a oferii informatii relevante si sfaturi de încredere tuturor clientilor ce vor sa-si petreaca într-un mod cât mai placut vacantele. Ghidurile cuprind toate detaliile despre punctele turistice si de interes turistic, puncte de cazare si masa, limba oficiala, precum si vremea.

Eurolines ofera legaturi directe cu Ministerul Afacerilor Externe din toate tarile europene unde informatiile despre pasaport si viza sunt accesibile.

Produsul Eurolines revolutionar este Eurolines Pas care ofera tuturor posibilitatea de a calatorii cu un buget flexibil între orasele clasice ale Europei.

Angajamentul acestei organizatii fata de clienti reflecta urmatoarele:

O companie pe care te poti baza


Grupul Eurolines România cuprinde:

- Touring Europabus România - Transport de persoane cu autocarul

- Touring Ambient Construct - Amenajari interioare

- Touring Rent Auto - Închirieri auto

- Rombus Transport - Transport de persoane

- Eurobus Leasing - Vânzari autocare în sistem leasing

- Nova Touring Turist - Tour operator turism

- Touring Cargo - Transport marfa

- Cargo & Cargo - Curierat rapid

- Touring Imobiliare - Intermediere valori imobiliare

- Club Essenza

- Touring Taxi - Taximetrie

- Touring IT Logistic - IT si logistica

- Eurolines Moldova - Transport de persoane

- Romtours Intertouring - Transport de persoane

- Intertouring GmbH - Tour operator Germania- Eurobus Leasing Moldova - Leasing autocareRetea de vânzari


Grupul Eurolines România, o companie cu capital 100% românesc, detine în prezent cea mai mare retea de agentii de turism din România, dintre care 5 agentii în Bucuresti, 35 de agentii în orasele mari din tara si 6 agentii în Germania. Din cele 40 de agentii din România, 17 sunt acreditate IATA. La acestea se adauga peste 300 de agentii revânzatoare raspândite pe tot cuprinsul tarii.

Prin reteaua sa de distributie, deservita de un personal deosebit din punct de vedere profesional, grupul Eurolines reuseste sa integreze toate serviciile firmelor sale si sa le ofere clientilor din toata tara.

Echipa este formata din peste 500 oameni si este cel mai important active detinut de Eurolines si au angajati permanent instruiti si care pun accentul pe calitate si profesionalism.

Activitatea Grupulului Eurolines România s-a extins în permanenta si în prezent ofera clientilor sai o gama larga de servicii.

Eurolines România va sta la dispozitie si în Germania prin cele 6 agentii ale sale din Berlin, Frankfurt, Stuttgart, München, Hamburg, Bremen.
Oferta de servicii Vânzare bilete de avion pe curse regulate si zboruri charter

 Vanzare bilete de autocar

 Cazari în hoteluri de 2-5 stele, transferuri si excursii în toate orasele mari, pe cele 5 continente

 Cazari în hoteluri de 2-5 stele, transferuri si excursii in toate orasele din

Romania

 Închirieri masini

 Închirieri autocare

 Asigurari de calatorie

 Servicii de IT si logistica (aplicatii software, solutii Web, Internet si altele)

 Mesagerie si curierat rapid

 Servicii de taximetrie

 Intermediere valori imobiliare

 Amenajari interioare

 Îngrijire, înfrumusetare si relaxare - Essenza Club


Eurolines prezinta oferta de servicii turistice în cadrul unui contract larg de colaborare:


Organizatia Eurolines, prezenta în 30 de tari, este cea mai mare si cea mai de succes organizatie europeana a transportatorilor de persoane pe linii regulate.

Prima firma din Grupul Eurolines, Touring Europabus România, a fost

înfiintata în 1995.

Pentru rezultatele sale exceptionale, Touring Europabus România a fost invitata sa adere, în anul 1997, la organizatia europeana Eurolines devenind astfel "Eurolines România".

Eurolines România are implementat un sistem de management al calitatii ISO 9001: 2001, iar de la începutul activitatii si pâna acum nu s-a înregistrat incidente rutiere.

Cele 85 de autocare si 20 de microbuze stau în permanenta la dispozitie si asigura tot confortul necesar.

Curse pe linii regulate de autocar.

Transport intern si international de persoane.

Dupa 10 ani de activitate, Eurolines România priveste cu încredere spre viitor.

Calatorii din România au posibilitatea de a se deplasa cu autocarul alegând din cele peste 400 de destintii care acopera tot continentul, în conditii de transport optime si la cele mai bune tarife. Biletele de calatorie Eurolines România sunt recunoscute în toata rteaua de transport Eurolines, iar de la începutul activitatii si pâna acum peste 1.000.000 de calatori s-au

declarat încântati de serviciile oferite.

Azi, Eurolines România ofera clientilor sai transport de calitate catre si din Germania, Austria, Belgia, Franta, Italia, Spania, Portugalia, Elvetia, Olanda, Norvegia, Suedia, Grecia, Maroc si altele.


Eurolines Pass - abonamente


'Acum calatoresti mai mult si platesti mai putin!' spune Eurolines clientilor sai. Cu Eurolines Pass calatorul se afla în fata unei oportunitati perfecte de a explora Europa, putând sa calatoreasca nelimitat pe mai mult de 400 de rute din Europa, pentru o perioada de 15, 30 sau 60 de zile.

Turistul îsi poate planifica în avans rutele si poate crea intinerariul dupa placul sau, poate calatorii când si unde doreste, fara limita de stationare.

Deoarece Eurolines doreste ca acest serviciu sa fie în permanenta accesibil, Eurolines Pass se poate achizitiona acum si on-line.


Eurolines România are încheiate numeroase contracte avantajoase cu companiile de zbor datorita volumului si puterii sale de cumparare. Prin cele 40 de agentii prezente în Bucuresti si în orasele mari din România, exista posibilitatea de a rezerva bilete de avion pe toate cursele companiilor aeriene, în cel mai scurt timp, la cele mai bune preturi si pentru orice destinatie din lume.Mereu primii !Firmele Nova Turism si Touring - Eurolines România, doua nume sonore în turismul românesc, si-au dat mâna si îsi unesc fortele pentru a crea cel mai important Tour Operator din România.

Nova Turism a fost si este deschizatoare de drumuri în turismul românesc, fiind prima agentie de turism înfiintata în România, în februarie 1990, prima agentie acreditata IATA si autorizata din anul 1993, prima agentie care a folosit un system performant de rezervari bilete de avion, prima agentie care a tiparit un catalog pentru oferta sa globala si pentru serviciile sale.

Nova Touring Turism este un Tour Operator present în România de peste 15 ani.


Tour Operator Turism - Outgoing


Produsele turistice ce poarta marca Nova Touring Turism - Eurolines se gasesc în toate agentiile Eurolines din tara. În fiecare an, peste 200.000 turisti individuali, grupuri organizate si firme aleg produsele Eurolines.

În cadrul holding-ului Eurolines, Nova Touring Turism desfasoara o activitate complexa de servicii turistice de tip Tailor-Made, incoming, outgoing, turisti individuali si grupuri, turism intern în toate statiunile de odihna si tratament balnear, la munte si la mare, rezervari de hoteluri în toate orasele din Romania.

Nova Touring Turism dispune de o retea globala de rezervari hoteluri pe plan international ce cuprinde peste 20.000 hoteluri, în toate orasele mari ale lumii, pe cele 5 continente.Oferta companiei Eurolines include pachete de trei sau mai multe nopti în cele mai populare si vizitate orase mari din Europa!

Nova Touring Turism ofera nopti de neuitat în tari precum Franta, Italia, Austria, Anglia, Grecia, Turcia, Spania, Ungaria si altele.Tour Operator Turism - Turism internNova Touring Turism, în calitate de Tour-operator, are încheiate numeroase contracte cu hotelurile din România si dispune de alocatie de locuri pe litoral, în statiunile montane si balneo-climaterice. De asemenea, organizeaza revelioane, conferinte, simpozioane, întâlniri de afaceri la cele mai avantajoase tarife.Tour Operator Turism - IncomingPietele principale pe care Nova Touring Turism este prezenta cu export de servicii si organizarea programelor turistice sunt Germania, Spania si Israel. Pentru aceste tari, departamentul Eurolines de incoming desfasoara o activitate ampla de concepere si implementare de programe turistice diverse.

Activitatile de incoming desfasurate sunt:

. rezervari de camere la hoteluri, inclusiv pachete de servicii la munte, la mare si în statiuni de odihna si tratament si agro-turism

. conceperea si derularea circuitelor turistice

. rent-a-car si rent-a-bus

. transferuri

. actiuni speciale

Peste 20.000 de turisti straini au vizitat România în 2004 beneficiind de serviciile Nova Touring Turism.Tour Operator Turism - Creator de produse turisticeEurolines întelege cât de importante sunt afacerile clientilor si pune la dispozitia tuturor clientilor produse si servicii speciale, sustinute de o marca puternica. Politica companiei este de a fi în permanenta în legatura cu clientii si partenerii sai, de a afla care sunt necesitatile, dorintele si aspiratiile lor si de a le oferii tot confortul necesar.

În ziua de azi, afacerile impun, mai întâi de toate, flexibilitate si disponibilitate. Eurolines pune la dispozitia clientilor un Account Manager special instruit si dedicat relatiei dintre compania dumneavoastra si Eurolines. Aceasta persoana este responsabila de toate aspectele parteneriatului dintre compania respectiva si Eurolines.

Partenerii Eurolines sunt : Scania, RAI Asigurari, OMV Romania, RDS, Logistics Computers, Astral Telecom, ITS Germania, Tour Link Israel, Deutsche Touring GmbH, Global Refund, Eurolines France.


Eurolines stie ca succesul afacerilor firmelor cu care se afla în colaborare depinde într-o mare masura de conditiile de calatorie si de conditiile de cazare si masa.

Eforturile echipei Eurolines se concentreaza în vederea diversificarii continue a serviciilor si pachetelor de servicii oferite, astfel încât necesitatile companiei cliente sa fie satisfacute.

Eurolines România îndeplineste asteptarile asociate cu aceasta marca puternica prin calitatatea serviciilor oferite si este singurul Tour-Operator, creator de produse turistice, care poate oferii întregul pachet de servicii. 'Aici gasesti cele mai bune preturi si cele mai profesioniste servicii!' ne asigura Eurolines.Eurolines Corporate


Touring Rent Auto o companie într-o continua dezvoltare completeaza serviciile oferite de Eurolines România, dezvoltându-si anual parcul auto si marindu-si cifra de afaceri.

În prezent, detine o flota de 50 de masini noi, care asigura tot confortul si siguranta de care clientii au nevoie.

Acum exista posibilitatea de a închiria autoturisme si microbuze de ultima generatie, cu sau fara sofer, la preturi fara concurenta. Anul acesta peste 1000 de clienti s-au bucurat de serviciile oferite.

Touring Rent Auto pune la dispozitie masini în toata lumea prin parteneriatul cu Holiday Autos.


Touring IT Logistic este recunoscuta drept o companie de înalt nivel profesional si calitativ, specializata în proiectarea, realizarea, comercializarea si implementarea de solutii software, site-uri Web, e-commerce, e-business, servicii hardware, tehnologia informatiei, internet, comunicatii si consultanta în domeniul turistic.

Aceasta firma are capacitatea si experienta necesara în conceperea si implementarea de solutii informatice si comunicatii complexe pe o gama variata de platforme software, hardware si de retea si reprezinta solutia ideala pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta astazi, în era informationala, agentii de turism si tour-operatorii.


În parteneriat cu ROUMANIE ASSURANCE INTERNATIONAL S.A. ( R.A.I. ) Eurolines România ofera o gama larga de produse de asigurare pentru caaatorie, în cele mai avantajoase conditii :

. Asigurarea medicala "TURIST"- se încheie pentru cetatenii români care urmeaza sa efectueze o calatorie în afara teritoriului Romaniei.

. Asigurarea medicala "TRAVELLER"- se adreseaza tuturor cetatenilor straini care solicita viza de sedere pe teritoriul Romaniei.

. Asigurarea medicala "PROFESSIONAL"- pentru cetatenii români care efectueaza o calatorie în strainatate în scopul desfasurarii unei activitati profesionale.

. Asigurarea pentru riscul de anulare a calatoriei "STORNO"- se adreseaza persoanelor fizice care intentioneaza sa efectueze o calatorie în interiorul sau în afara României, în baza unui contract de comercializare a pachetelor de servicii turistice încheiat cu o agentie de turism.

. Asigurarea pentru riscul de anulare a calatoriei "STORNO" ( pentru biletele de calatorie) - se adreseaza persoanelor fizice cu domiciliul stabil sau rezidenta în România si care intentioneaza sa efectueze o calatorie în baza unui bilet contractat de la o companie de transport.


Eurobus Leasing a aparut ca o necesitate evidenta, în urma cresterii numarului de cereri de achizitionare si finantare de autocare. Datorita conditiilor avantajoase de leasing, cu cea mai mica dobânda anuala de pe piata româneasca si a calitatii autocarelor, în cei patru ani de activitate, Eurobus Leasing a încheiat peste 100 de contracte si are o cifra de afaceri de peste 50 de miliarde lei pe an.

Avantajul principal în achizitionarea unui autocar în sistem leasing îl constituie faptul ca mijlocul de transport contractat îsi poate începe activitatea din momentul achitarii avansului si are posibilitatea de a colabora cu Eurolines România.


Touring Taxi este cea mai tânara companie care activeaza sub sigla Eurolines. Nou înfiintata pe piata din Romania, s-a evidentiat repede prin seriozitate si promptitudine.

Pentru clienti confortul necesar este asigurat prin parcul auto constituit din 20 masini noi, conduse de profesionisti. Promptitudine, rapiditate si siguranta sunt cuvintele care definesc Touring Taxi.


Touring Ambient - Servicii de amenajari interioare. Touring Ambient ofera servicii profesionale si de calitate în sfera amenajarilor interioare. Prin Eurolines putem beneficia de o echipa de specialisti cu experienta îndelungata în domeniul constructiilor civile si industriale.Dintre serviciile oferite amintim:

- Amenajari interioare

- Constructii la cheie, modernizari, renovari, restaurari, consolidari, mansardari

- Reparatii, reamenajari, finisaje

- Instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii termice, ventilatie si climatizare.


Touring Imobiliare - Servicii de intermedieri imobiliare. Touring Imobiliare ofera servicii complete si complexe, la cele mai înalte standarde si creeaza un climat de seriozitate si profesionalism pentru facilitarea investitiilor în domeniul imobiliarelor.

Dintre serviciile oferite amintim:

. Intermedierea vânzarilor, cumpararilor sau închirierilor de terenuri, case, vile, apartamente, spatii comerciale.

. Evaluari proprietati imobiliare

. Asistenta juridica si consultanta

. Acte în regim de urgenta.


Essenza Club ofera o varietate de servicii : fitness, aerobic, masaj, coafor, sauna, solar, hair styling, magazin de haine, bar, un fast-food cu120 de locuri. Este locul ideal pentru petreceri private, evenimente speciale, prezentari, lansari de produse.

Eleganta, profesionalism, calitate, sunt câteva motive pentru a vizita acest club unic cu o atmosfera deosebita, situat în centrul Bucurestiului.Eurolines Romania - Global RefundDe câte ori se cumpara diferite produse în afara tarii noastre si sunt aduse în tara, avem dreptul sa ni se returneze TVA-ul platit la magazin odata cu produsul. Trebuie a solicitam cecul "Global Refund" Tax Free si sa punem stampila la iesirea din spatiul Schengen, prezentându-l la vama.

Mai mult de 125.000 de magazine din toata Europa ne stau la dispozitie cu acest serviciu - calea cea mai usoara, sigura si de încredere prin care ne putem recupera TVA-ul platit.

Ne putem recupera banii preschimbând cecurile "Global Refund" la cel mai apropiat birou "Cash Refund" din cadrul firmei Eurolines.

CONCLUZIIEurolines este o corporatie ce prezinta:


Încredere si securitate financiara


Alegând Nova Touring Turism - Eurolines alegem cel mai mare Tour-Operator din tara noastra. De 15 ani sunt prezenti pe piata româneasca cu cele mai bune produse si servicii. Sunt autorizati si certificati de Autoritatea Nationala a Agentiilor de Turism din România (ANAT), de American Society of Travel Agents (ASTA), de Travel Industry Asociation of America (TIA) si premiati de Camera de Comert si Industrie a României. Sunt un partener de încredere.


Flexibilitate


Toate produsele Eurolines sunt de tip Tailor-Made, personalizate pentru fiecare client sau grup în parte. Nu obliga cumpararea de vacante fixe de 7 sau 14 zile si lasa posibilitatea clientilor sa-si personalizeze calatoria sau sejurul alegând dintr-o multitudine de optiuni în functie de necesitati, buget si imaginatie.


Cele mai bune preturi


Toate produsele Eurolines , de la bilete de autocar, avion, rezervari de camere în hoteluri peste tot în lume, pâna la transferuri si asigurari sunt negociate prin prisma volumului si a puterii de de cumparare. Sunt oferite tarife preferentiale negociate cu companiile de zbor, cu cele mai importante sisteme de rezervari hoteluri din lume si au ca parteneri cei mai importanti Tour-Operatori din strainatate. În plus, au propia lor retea de autocare care asigura cele mai bune preturi si cele mai confortabile calatorii. Totul ca sa ne fie oferite cele mai bune tarife si cele mai bune servicii. Copiii sub 12 ani beneficiaza de reducere la bilete de avion, preturi speciale la cazarea în hoteluri oriunde în lume, iar tinerii sub 18 ani beneficiaza de oferte speciale.
BIBLIOGRAFIE


www.eurolines.ro


www.iturism.ro/agentii_de_turism_Eurolines%20Romania


www.lineablutravel.ro


www.eurolines-pass.comDocument Info


Accesari: 5271
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2020 )