Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Business Banking Group este divizia Citibank

Finante


Business Banking Group este divizia Citibank ce deserveste întreprinderile mici si mijlocii de succes, conduse de oameni cu un puternic spirit antreprenorial. Business Banking Group vine sa va ofere solutii financiare, pornind de la o oferta completa de produse si servicii bancare de cea mai buna calitate. Acest lucru este posibil prin întelegerea nevoilor dumneavoastra specifice, cu raspunsuri adecvate oferite în cel mai scurt timp, pe baza unei organizari pe regiuni si sectoare economice.  1. Managementul lichiditatilor

Incasari

Servicii de Cash-pick up

Citibank furnizeaza servicii de cash pick-up in majoritatea oraselor din Romania, prin intermediul unei companii de securitate specializata sau prin intermediul bancilor partenere.

Compania de securitate furnizeaza serviciul de pick-up permanent, inclusiv sambata., duminica si sarbatorile oficiale. Fondurile colectate se depoziteaza direct la sediile Citigroup sau la sediile bancilor partenere.

Pentru locatiile neacoperite de compania de securitate Citigroup ofera servicii de Cash Pick-up prin bancile partenere.

Servicii depunere numerar

Reteaua de colectare Citigroup este creata special pentru a acoperi nevoile de plata in numerar in locatiile unde Citigroup nu este prezent. In aceasta situatie platitorii (clientii dumneavoastra) pot depune numerar la una din bancile locale partenere Citigroup, sumele urmand a fi creditate in contul principal detinut la noi.

Deponentul completeaza un formular personalizat de depunere si 14214l1118o nu plateste comision

Colectii prin banci partenereReteaua de colectare Citigroup este creata special pentru a acoperi nevoile de plata in numerar in locatiile unde Citigroup nu este prezent. In aceasta situatie platitorii (clientii dumneavoastra) pot depune numerar la una din bancile locale partenere Citigroup, sumele urmand a fi creditate in contul principal detinut la noi.

Deponentul completeaza un formular personalizat de depunere si 14214l1118o nu plateste comision.

Prin intermediul sistemului CitiDirect Online Banking Citigroup va trimite catre dumneavoastra toate detaliile relevante.

Colectiile de valuta prin bancile partenere
Citigroup va ofera posibilitatea colectatii de fonduri in valuta de la platitori. Clientii dumneavoastra vor putea depune numerar la orice sucursala a bancilor partenere Citigroup. Fondurile colectate vor fi creditate in contul detinut la noi.

Citigroup va trimite catre dumneavoastra toate detaliile relevante prin CitiDirect Online Banking.

Colectiile Cecurilor/Biletelor la Ordin prin bancile partenere
Citigroup colecteaza cecuri si bilete la ordin direct dar si prin servicii dezvoltate impreuna cu bancile partenere.
Produsul este construit sa permita colectia cecurilor si a biletelor la ordin din diferite locatii din intreaga tara. Conturile de colectii sunt create la bancile partenere Citigroup unde fondurile sunt incasate la locatia platii si transferate zilnic in contul principal detinut la Citigroup.
Informatiile legate de venituri va este trimisa electronic, prin CitiDirect Online Banking.

Colectii din Treyoreria statului

Colectarea fondurilor de la Trezoreria Statului
Colectarea fondurilor de la Trezoreria Statului este un produs care permite clientilor nostri sa acceseze un mijloc convenabil si eficient de a-si administra fondurile aflate in conturile deschise la Trezoreria Statului. Serviciul se adreseaza clientilor cu conturi la: Trezoreria Marilor Platitori de taxe, Trezoreria de stat din toate sectoarele din Bucuresti (incluzand Ilfov) si Trezoreria Statului din Constanta, Ploiesti, Timisoara, Cluj-Napoca si Brasov.

O situatie a conturilor deschise la Trezoreria Statului este furnizata in fiecare dimineata, continand detaliile operatiilor din ziua precedenta iar bilantul este automat transferat in contul principal detinut la Citigroup.

EasyPayments

Este primul sistem automat de plati cu numerar din Romania, ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a plati facturi de servicii (telefonie, utilitati), prime de asigurare, taxe de scolarizare etc., in regim permanent (24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana). Sistemul Easy PAYMENTS reprezinta o varianta a bancomatelor traditionale, la care functia de eliberare de numerar a fost inlocuita cu cea de depunere. Pentru a putea folosi Easy PAYMENTS, utilizatorii nu trebuie sa detina un card sau un cont bancar, intrucat platile se realizeaza exclusiv in numerar. Sistemul Easy PAYMENTS utilizeaza o tehnologie avansata, avand un ecran tactil cu o interfata de utilizare prietenoasa prin intermediul careia platile se realizeaza comod si rapid (1-2 minute). De asemenea sistemul are un cititor de coduri de bare care permite preluarea automata a detaliilor de pe factura.

In prezent sistemul Easy PAYMENTS este utilizat pentru plata facturilor Romtelecom, Connex, Zapp, Electrica Bucuresti, Brasov, Ilfov si Ploiesti, Apa Nova Bucuresti, Avon Cosmetics, Radet Constanta, RAT Cluj si Distrigaz Cluj, a taxelor de scolarizare pentru S.N.S.P.A. si Academia de Studii Economice, a ratelor la imprumuturile acordate de Citifinancial precum si a primelor pentru politele de asigurare AIG Life si Interamerican

Unikasa

Unikasa - reteaua de plata in numerar a facturilor, este un serviciu unic care ofera persoanelor fizice o modalitate rapida si usoara de plata a facturilor de utilitati in benzinariile Agip.

Lansat in premiera pe piata romaneasca in parteneriat cu Agip Romania serviciul UniKasa permite plata facturilor Romtelecom, Electrica Bucuresti, Electroca Ilfov, Avon Cosmetics si MobiFon in oricare din benzinariile Agip existente in Bucuresti.

Plata unei facturi prin Unikasa este cat se poate de simpla : platitorul prezinta factura casierului, casierul scaneaza codul de bare existent pe factura, incaseaza banii si inmaneaza chitanta platitorului.

Plati

Transfer de moneda locala si valuta

Citigroup este un lider al pietei transferurilor de fonduri in USD. De peste 30 de ani oferim clientilor cel mai inalt nivel de calitate pentru transferurile de fonduri.

Pentru firmele ce opereaza la nivel global efectuarea platilor de toate tipurile este un procedeu complex si mare consumator de timp. Citigroup ofera eficienta sporita si control cu ajutorul unei singure solutii conceputa pentru plati globale si locale.

Construit pentru organizatiile care doresc sa-si creasca eficienta prin standardizarea, automatizarea si centralizarea platilor, Serviciul de Plata Citigroup ofera:

Economie prin minimizarea costurilor prin optimizarea sistemului de plata, externalizarea activitatilor secundare de plata si standardizarea reportarii.

Convenabil prin intrunirea conditiilor de plata specifice fiecare tari printr-o singura solutie.

Eficienta prin standardizarea initierii tranzactiilor si optiunilor de reportare pentru consecventa la fiecare locatie prin intermediul tehnologiei avansate si retelei Citigroup.

Flexibilitate prin posibilitatea alegerii optiunilor de plata, incluzand transferul de fonduri si cecuri internationale. Puteti, de asemenea, sa indicati nevoi specifice de plata pentru anumite regiuni si tari.

Versatilitate data de facilitarea tranzactiilor electronice si pe hartie in mai mult de 100 de monede impreuna cu un pachet integrat de servicii si produse de plata adaptate cerintelor afacerii dumneavoastra.

CitiDirect

Informatiile furnizate in timp real prin platforma CitiDirect Online sunt combinate cu o gama tot mai extinsa de servicii financiare, printre care:

Plati

Raportarea Informatiilor

Confirmarea electronica a ordinelor de plata catre Birourile Vamale

Tiparirea ordinelor de plata bugetare si interbancare la sediul companiei

Informatii detaliate ale incasarilor in moneda locala

Importarea automata a ordinelor de plata bugetare si interbancare


Eficienta solutiilor platformei CitiDirect Online Banking sunt asigurate de securitatea, convenabilitatea si suportul oferit de Citigroup.

Carduri comerciale

Carduri VISA Electron (ROL si USD) care sunt carduri de debit.

Carduri VISA Business care sunt carduri de credit.

-SILVER (ROL, EUR, USD)

-GOLD (USD)

  1. Servicii de trezorerie

Produse si Servicii

Tranzactii valutare:

vânzare si cumparare a principalelor valute contra leu, atât la vedere cât si la termen;

vânzare si cumparare a principalelor valute contra altelor similare, atât la vedere cât si la termen;

Tranzactie la termen: presupune un schimb valutar ce are decontarea la o data viitoare (la termen). La momentul tranzactionarii se stabilesc suma, rata de schimb si data viitoare de decontare.

Cum functioneaza?

Se contacteaza banca ( T.M.U. sau CitiService® ) în vederea obtinerii cursului necesar efectuarii tranzactiei, precum si pentru instructiuni privind transmiterea documentatiei.

Instrumente investitionale si de gestiune a riscului:

depozite în lei si în principalele valute
Cum functioneaza?
Se contacteaza banca ( T.M.U. sau CitiService® ) în vederea obtinerii dobânzii necesare efectuarii tranzactiei, precum si pentru instructiuni privind transmiterea documentatiei.

acces la piata primara si cea secundara de titluri de stat, atât pentru titlurile denominate în lei, cât si pentru cele în valuta.
Cum functioneaza?
Se semneaza un contract între banca si client de deschidere a unui cont de tiluri care se remite apoi Bancii Nationale; în baza acestuia pentru fiecare tranzactie se va întocmi o instructiune scrisa care se va trimite bancii centrale; pentru lamuriri suplimentare se va contacta fie T.M.U. fie CitiService®

acces la instrumente de gestiune a riscului cum ar fi tranzactii forward

consultanta în determinarea strategiilor optime de reducere a riscurilor în contextul pietei românesti si\sau a celei internationale;
Cum functioneaza?
Se asigura pe baza datelor specifice furnizate de catre companie

Informatii referitoare la piata

furnizarea unui raport zilnic si al unui raport saptamânal ce cuprind atât stiri cât si date - rate de schimb, dobânzi - care reflecta evolutia zilnica a pietei valutar-monetare
Cum functioneaza?
Se transmite la cerere prin e-mail.

acces la baza de date
Cum functioneaza?
Se transmite la cerere prin e-mail.

  1. Finantare

Finantarea Comerciala

Finantarea încasarilor

Solutii comerciale specializate

Servicii comerciale

Solutii comerciale pentru importatori

Solutii comerciale pentru importatori

Garantiile bancare

Credite

Credite pe termen scurt

Credite pe termen lung

Finantarea exporturilor

  1. CitiService

Servicii cu valoare adaugata

Informatii telefonice

Informatii generale despre produse

Intrebari legate de bilant si declaratii

Investigarea tranzactiilor

Informatii legate de practicile bancare


Servicii de curierat
Serviciul de curierat livreaza intreaga corespondenta a bancii (declaratii, copiile verzi ale platilor, copiile roz ale platilor ce urmeaza sa fie primite, alte documente) a doua zi dupa procesare.

Serviciul de curierat este o facilitate bidirectionata deoarece clientii Citigroup isi pot trimite documentele proprii catre banca prin intermediul aceluiasi curier.

Acest serviciu este extrem de sigur deoarece un curier special, conform detaliilor specifice, va livreaza documentele.

Serviciul de mesagerie SMS
Este un proces complet automatizat care va permite sa primiti bilanturi de cont pe telefonul mobil sub forma mesajelor text.
Puteti de asemenea sa specificati mai multe conturi si numere de telefon

Mese rotunde cu clientii

Citigroup organizeaza constant mese rotunde cu clientii cu subiecte de interes general, cum ar fi schimbari majore in practicile bancare, tendintele pietei sau elemente specifice cum ar fi noi oferte de produse.

Daca sunteti interesat sa deveniti un client Citigroup sau sunteti deja puteti afla mai multe detalii despre mesele rotunde contactand CitiService

Consummer Finance

CitiFinancial Creditul pentru nevoi personale


Procesul de obtinere a unui credit este adaptat la disponibilitatea clientului, care are alternativa sa nu se deplaseze la sediul companiei - reprezentantii CitiFinancial se întalnesc cu aceasta în locul preferat de client, pentru a îi oferi explicatii suplimentare si pentru a îi înmana formularele standard. Clientul este, de asemenea sustinut în completarea formularelor obligatorii si în colectarea documentelor necesare întocmirii dosarului de credit.

Conditii minime pentru obtinerea unui credit:

Vârsta între 21 si 75 de ani

Angajat permanent cu carte de munca, pensionar sau PFA

Venitul lunar net minim de 2.925 milioane lei

Domiciliul sau locul de munca intr-un oras in care activeaza CitiFinancial

Documente necesare pentru dosarul de credit:

O copie dupa actul de identitate

Ultima factura si chitanta de utlitati (telefon, electricitate, etc.), in original

Document de atestare a domiciliului actual (contract de proprietate sau închiriere) - (optional)

Copie dupa cartea de munca

Adeverinta de la angajator privind suma venitului (formular standard CitiFinancial)

Cerere de împrumut (formular standard CitiFinancial)

Alte formulare specifice

Creditul se achita lunar la data stabilita, prin:

transfer bancar

Serviciul EasyPay

Ofiiciile informatizate ale Postei Romane

Depunere de numerar la sediile Citibank si la Magazinele de Credite CitiFinancial

Pe durata creditului, clientul poate opta pentru suplimentarea acestuia. Suplimentarea creditului poate fi oferita clientilor care îndeplinesc urmatoarele conditii:

au platit cel putin patru rate la scadenta normala, pâna în momentul când aplica pentru suplimentare

nu au întârzieri semnificative la plata ratelor

îndeplinesc toate conditiile minime pentru obtinerea unui credit

Atentie: Împlinirea tuturor conditiilor mai sus mentionate nu confera solicitantului dreptul implicit la acordarea împrumutului. Citibank România SA îsi rezerva dreptul de a nu aproba cererea de credit personal.


Document Info


Accesari: 3335
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )