Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
TRASEE TURISTICE SPRE CRUCEA EROILOR

Turism
TRASEE TURISTICE SPRE CRUCEA EROILOR13 Cabana Caraiman (2025 m) - Brâna Mare a Caraimanului - Crucea Eroilor (Caraimanului) (2284 m)

Nemarcat. Durata: 1 ora. Traseul este periculos pe vreme nefav 343k108d orabila si iarna sau primavara când sistoacele pe care le traverseaza mai pastreaza zapada.

De la Cabana Caraiman se urca o portiune scurta spre nord-vest, apoi traseul urmeaza în urcus continuu, în general domol, poteca de pe Brâna Mare a Caraimanului.

14 Cabana Babele (2200 m) - Crucea Caraimanului (2284 m) - saua Sugarilor (2295 m)

Marcaj: cruce rosie. Durata: 2 ore. Traseul este periculos iarna si pe vreme rea.De la Cabana Babele traseul are câteva zeci de metri parcursul spre nord, comun cu traseul 15 spre Vârful Omul, dupa care se orienteaza treptat spre est si strabate partea superioara a versantului sudic al Caraimanului. În apropierea Crucii Caraimanului traseul coboara o treapta ceva mai dificila si expusa, dar care se poate trece mai usor urmând spre nord pâna pe vârf coama Caraimanului, apoi se coboara spre est în saua Mare a Caraimanului, la Cruce. De la Monumentul Eroilor se revine spre vest în urcus sustinut spre Vârful Caraiman (2384 m), apoi traseul se orienteaza spre nord-vest, traverseaza drumul spre releul Costila si pe Spinarea Costilelor ajunge în saua Sugarilor (2295 m), în traseul 15.

Document Info


Accesari: 2247
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )