Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Linistirea copilului din interior

Copii


Linistirea copilului din interior

Ai învatat foarte multe în ultimele câteva saptamâni despre motivul pentru care lucrurile se întâmpla în felul în care se întâmpla, despre noi modalitati de a percepe si astfel a fi capabil sa schimbi acele vechi reactii.Dar exista o parte din tine, careia trebuie sa îi acordam astazi atentie. Vorbesc despre copilul aflat în interiorul tau.

Cu totii pastram adânc în interiorul nostru, un sine copilaresc. Acela este sinele care pentru prima data a perceput si a descoperit cum sa interpreteze lumea. Perceptia noastra, descoperirile si interpretarile noastre se modifica pe masura ce ne transformam în adulti, dar copilul din interior este înca acolo, uimindu-se, explorând si raspunzând. 616g61g

Astazi vom merge înapoi sa vizitam alaturi de Copilul din Interiorul Tau, pe acel copil care s-a întâlnit pentru prima data cu acele experiente care te preocupa pe tine.

Aseaza-te confortabil si mergi în transa hipnotica pâna la acel nivel al hipnozei care este confortabil pentru tine în acest moment. Foarte bine.

Orienteaza-ti atentia spre o situatie tipica în care tu . (descrii situatia de care este preocupat pacientul). Da, foarte bine.

si permite-ti acum sa reexperimentezi situatia în felul în care ai trait-o. Fii în mod deosebit atent la sentimentele care apar odata cu aceasta experienta, sentimentele care poate te coplesesc înca uneori.

Acum, când simti degetul meu pe fruntea ta, lasa mintea ta subconstienta sa mearga înapoi în timp pâna la momentul când simteai prima data acele SENTIMENTE.

Foarte bine, înapoi în timp, pâna la momentul când simteai prima data acele sentimente. Te afli acolo, experimentând acele sentimente. Cred ca vei gasi un copil mic acolo, un mic copil care se simte confuz si speriat si poate în suferinta si cu tot felul de alte sentimente. Un copil mic care face cât de mult poate pentru a întelege si a face lucrurile corect, dar este atât de confuz si atât de nefericit . da, ai gasit micul copil, foarte bine . acel micut copilas care are atât de multa nevoie de tine, deoarece, vezi, tu esti SINGURUL om care într-adevar stie ce anume simte micutul, singurul care într-adevar poate întelege si de aceea singurul în care el poate avea încredere cu adevarat.

Linisteste-l pe micul copil. Îmbratiseaza-l, mângâie-l si linisteste-l. Spune-i ca este un baiat bun, (o fata buna), si ca tu sTII ca este bun si ca el întotdeauna a facut lucrurile în felul cel mai bun în care le-a putut el face. si lasa-l sa stie acum, cât de mult îl respecti tu pentru asta, pentru faptul ca a facut întotdeauna cât de bine a putut el lucrurile, asa cum tu, sTII ca el le-a facut.

si într-un fel - nu stiu exact cum ai sa faci asta dar stiu ca ai sa o poti face - gaseste modalitatea de a-i explica, oricare ar fi nevoile lui de a întelege, astfel încât sa se poata simti mai bine. Explica-I te rog ca desi el este foarte confuz si nefericit în acest moment, tu sTII ca în viitor el va fi bine! si tu esti SINGURUL care îi poate spune lui asta si singurul pe care el îl poate el crede. Exact asa stau lucrurile. Linisteste-l, mângâie-l si calmeaza-l.

si mai lasa-l sa stie ca tu ai sa îti petreci mai mult timp cu el de acum înainte, pentru a-l întelege mai bine. Ai atâtea sa îi daruiesti. Iar EL ARE ATÂT DE MULTE SĂ ÎŢI DĂRUIASCĂ ŢIE . are multe daruri pentru tine: creativitatea si bucuria copilariei, spiritul de explorator si mirarea. Aveti daruri pe care sa vi le faceti reciproc.

Asa ca lasa-l sa stie ca te vei întoarce sa îl vizitezi. De aceea daca are vreodata nevoie sa se viziteze cu tine, va fi suficient sa bata la usa subconstientului tau si sa te roage sa vii. Ceea ce Tu vei observa probabil, este ca vei simti dorinta de a intra în hipnoza pentru un timp, . poate pentru a te vizita cu sinele tau mai tânar. În felul acesta îl vei auzi atunci când te va chema.

Asa ca spune-i "la revedere" acum, facându-l sa înteleaga si reasigurându-l ca îl vei vizita adesea. Este foarte bine. Apoi, când îti iei ramas bun, ramâi în hipnoza, dar revino la acest moment prezent, (spui data), în biroul meu.

Sugestie de recadrare.

Premisele nu sunt întâmplatoare.

Oportunitate pentru o mai adânca hipnoza cu ocazia acestei experiente.

Crearea unei punti afective.

Completarea puntii.

"gaseste-te pe tine însuti, . ca pe copilul de acolo"

Confirmari pentru copil.

(periveste atent pentru modificari subtile)

Nimeni altcineva nu îti cunoaste sentimentele.

Întarirea eului copilului va întari si eul adultului.

Oamenii gasesc propriile lor moduri de a comunica cu ei însisi.

Implica explorari ulterioare.

Oportunitate pentru a recapta ceva din entuziasmul tineresc.


Document Info


Accesari: 2923
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )