Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Phree-ii si catholi-ii

istorie


Phree-ii si catholi-iiPotrivit teoriei yuga de care am discutat în capitolul anterior, civilizatia terestra a atins momentul de apogeu în timpul perioadei Atlantidei, acum 13.000 de ani. În cadrul acestei perioade, societatea era alcatuita dupa modelul republicii lui Solomon, în care toti cetatenii erau considerati egali, indiferent daca erau muncitori sau intelectuali. Toata l 656p154g umea era educata la scoala întelepciunii, primind diferite grade de absolvire, dar incluzând toate aspectele constiintei. Era un sistem educativ infinit superior celui pe care îl cunoastem astazi. Pe masura ce câmpurile energetice au început sa-si schimbe rotatia, societatea a cazut în declin. Oamenii continuau sa aiba o anumita putere, dar si-au pierdut întelepciunea izvorâta din apropierea de centrul galactic. S-a creat astfel o uriasa polarizare a constiintei. Noua constiinta sociala se îndrepta catre întuneric. Luptatorii Luminii au devenit o rasa pe cale de disparitie. Evolutia celor doua polaritati a condus în cele din urma la aparitia a doua factiuni principale: phree-ii si catholi-ii.

Phree este un cuvânt francez care înseamna lumina. Cu alte cuvinte, phree-ii s-au identificat cu constructorii luminii, sau francmasonii. Catholi provine de la radacina "catolic", care înseamna universal sau integru. Ambele factiuni s-au nascut din scolile întelepciunii stravechi care au existat în Lemuria. La acea vreme, pe planeta domnea o "constiinta civica universala". Toata lumea actiona la unison, pe o frecventa mai mult sau mai putin comuna. Aceasta constiinta sociala s-a fracturat odata cu marele cataclism, si astfel au aparut cele doua grupari. Yuga întunericului si-a început domnia odata cu aparitia a doua factiuni în locul unei singure fratii universale.

În timp ce phree-ii se considerau constructori ai luminii, catholi-ii si-au exprimat aceeasi pretentie. În curând, cele doua grupari au devenit preocupate mai degraba de obtinerea controlului asupra constiintei planetare. Phree-ii îi considerau pe universalisti o forta întunecata, asa ca au preferat sa-si pastreze independenta, cautând în secret adevarul. În realitate, ambele factiuni erau grupuri renegate provenite din aceeasi scoala a cunoasterii. Erau însa polarizate si se considerau în competitie una cu cealalta. Pe scurt, a fost un pas înapoi de la fosta constiinta universala care a domnit timp de o întreaga yuga a luminii. Asa s-au nascut sistemele religioase, care au condus la rândul lor la acele procese iluzorii de abandonare a liberului arbitru si aderare la un sistem colectiv de convingeri. În aceasta atmosfera, phree-ii au emigrat în Egipt, iar catholi-ii în Italia, unde au creat Imperiul Roman.

Phree-ii îsi considerau cunoasterea atât de valoroasa încât au preferat sa o pastreze secreta, în scopul prezervarii ei. Din pacate, au reusit sa o ascunda atât de bine încât nimeni nu a mai stiut cum sa o practice. Catholi-ii erau universalisti, asa ca doreau sa uneasca întreaga lume sunt un singur stindard. Având o natura mai agresiva, au câstigat razboiul împotriva Egiptului.

Evident, aparitia phree-ilor si a catholi-ilor nu s-a produs în Egipt si respectiv Italia. Istoria lor este comuna, dar localizarea lor în jurul anului zero (al nasterii lui Iisus) este importanta, întrucât aceasta perioada a marcat un moment de cotitura în constiinta planetara.


Document Info


Accesari: 2718
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )