Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Campanie sociala Practica tv

jurnalism


Practică TV
Campanie socialăTema:Campanie socială pentru promovarea alimetatiei sănătoase.


Ideea:

Realizarea de afise si fluturasi care să atragă atentia popula& 737e44h #355;iei asupra modului în care se alimentează. Voi crea un număr de trei afise care sa transmită acelasi mesaj, dar care să atragă atentia în mod diferit.

Primul afis -un câine care mănâncă un măr)

Al doilea afis - un liliac (aici ideea este asociativă, compilez o zicală cu o imagine vizuală sugestivă)

Al treilea afis- simbolul graphic al cosului de gunoi utilizat de Windows Vista ( imagine care atrage atentia prin actualitate si impact asupra utilizatorilor PC)


Sloganul:

Sloganul principal : "Hrăneste-te sănătos", la care se adaugă mesajul particular pe care îl transmite fiecare afis ("Un măr pe zi face bine oricui!", "Nu tot ce zboară se mănâncă!", "Corpul tău nu este un cos de gunoi!", "Ai grijă ce mănânci!"


Publicul-tintă: Campania socială vizează un segment larg de public. Această campanie se adresează întregii populatii, pentru că, indiferent de vârstă si preocupări, toti oamenii mănâncă. Primul afis este conceput pentru a atrage antetia copiilor si iubitorilor de animale (pensoinari, care în general detin animale de companie), al doilea tinerilor, mesajul fiind construit în asa fel, încât să le atragă atentia prin asocierea amuzantă, iar al treilea, utilizatorilor de calculatoare, care uită în general să mănânce, petrecând prea mult timp în fata calculatorului( am ales deci un simbol din universul lor virtual)


Modalităti de promovare:

Postarea afiselor în centrul oraselor, în zone intens circulate, la intrările si iesirile din orase (pentru conducătorii auto), în fata supermarketurilor, în apropierea pietelor alimetare. Cele trei afise se vor situa la distante mici pentru a avea un impact mai mare.

Se vor distribui si fluturasi cu sfaturi alimetare (de exemplu, care este beneficiul alimetatiei cu legume si fructe, in ce cantităti trebuie consumate anumite alimete pentru a nu dăuna sănătătii)


Document Info


Accesari: 2340
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )