Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Modul de fundamentare a deciziei in legatura cu alegerea managerului de vanzari.

management


Modul de fundamentare a deciziei în legatura cu alegerea managerului de vânzari.
A fi manager de vanzari inseamna mai mult decat a incheia contracte si a stabili bugete. Oamenii pe care ii ai in subordine trebuie sa invete ceva de la tine.  Nu poti conduce eficient daca exerciti un control total asupra colegilor.
Managerii de vanzari buni sunt 16316f59q lideri ai schimbarii. Managerul de vanzari trebuie sa stie sa infrunte cu calm haosul, sa imbratiseze cu entuziasm schimbarea si sa conduca echipa prin toate schimbarile care vor aparea in cale.


Criteriile care trebuie stabilite în vederea alegerii managerului de vânzari.


În contextul de afaceri de astazi, un manager de vânzari trebuie sa îndeplineasca trei roluri care sunt direct influentate de orice tendinta ce apare în acest mediu: strateg, comunicator si mentor.

Pentru a putea fi eficient, managerul de vânzari are nevoie de un instrument care simplifica cautarea informatiilor despre clienti, cum sunt: istoricul vânzarilor, rapoartele de service si prognozele. Membrii echipei de vânzari doresc un sistem usor de învatat care sa-i ajute sa-si atinga obiectivele de vânzari.


Cea mai potrivita persoana, dintre cele trei selectate de Ed Bankhead, pentru ocuparea postului de manager de vânzari.


Eu cred ca cea mai potrivita persoana dintre cele trei selectate pentru ocuparea postului de manager de vanzari este Helen Corteny deoarece are cea mai multa experienta in domeniul vanzarilor.Opinia dumneavoastra despre George Drester si Jay Gilberth.
Parerea mea despre cei doi este ca ei se afla din anumite motive, necunoscute de noi, in conflict unul cu celalalt. George incearca sa-l distruga pe Jay si cauta diferite modalitati si face speculatii in ceea ce- l priveste pe Jay pentru a reusi sa-l scoata din joc.


Modalitatea în care se poate solutiona conflictul, real sau fals, existent între George Drester si Jay Gilberth.


Din motive nespecificate in text, cei doi se afla in conflict. O modalitate in care cei doi isi pot solutiona problemele este comunicarea. Cei doi trebuie sa comunice mai mult, sa-si spuna nemultumirile unuia fata de celalalt, iar daca nici asa nu se ajunge la o intelegere, atunci trebuie ca unul dintre ei sa fie promovat pe alt post, astfel incat cei doi, sa nu mai aiba legatura directa.


Relatiile de management existente, respectiv cele care trebuie sa existe, între Alice Butkus, pe de o parte, respectiv George Drester si Ed Bankhead, pe de alta parte.


In primul rand cea mai mare problema existenta in firma o reprezinta lipsa de comunicare intre sefi si subalterni. Acestia se vede ca nu au comunicat si nu si-au transmis ideile si de aceea exista neintelegeri intre ei. Astfel Ed risca sa fie considerat o persoana incompetenta si sa fie subapreciat ceea ce va duce la concedierea lui.


Document Info


Accesari: 2861
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )