Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Toti managerii trebuie sa fie lideri, dar nu toti liderii pot sa fie manageri

management
  1. "Toti managerii trebuie sa fie lideri, dar nu toti liderii pot sa fie manageri."Pornind de la unele premise in legatura cu ceea ce inseamna sa fii lider sau manager, si anume faptul ca managerii planifica in timp ce liderii comunica viziunea lor, managerii organizeaza si controleaza, in timp ce liderii al 424o1419e iniaza si motiveaza, managerii deleaga in timp ce liderii dezvolta, este lesne de inteles faptul ca o companie ajunsa la o perioada de maturitate are nevoie de un lider dar si de unul sau mai multi manageri. Daca de cele mai multe ori, in relatia cu angajatii conceptul de    lider poate face diferenta intre succes si esec, managerierea unei afaceri urmareste o strategie eficienta de atingere a scopului impus. Managerii trebuie sa isi impuna anumite teluri , sa-si stabileasca o lista de valori si sa-ti aleaga colaboratorii in functie de aceste valori, in timp ce liderii reprezinta imaginea unei companii.


2. "Pentru a avea succes intr-o afacere, de tot ceea ce ai nevoie este un cumparator, nu trebuie sa cunosti niste metode stiintifice privind managementul si marketingul, nu ai nevoie nici sa rezolvi toate problemele pentru a fi eficient; ai nevoie doar sa gasesti ceea ce este bun pentru consumator si cum sa faci realizezi acest lucru."


Daca acum cativa ani nu existau politici agresive de management si de promovare a produsului, in ziua de azi produsul nu se mai vinde singur , deci aceasta afirmatie tine mai mult de domeniu trecutului. Chiar daca un produs se bucura de un succes neasteptat la lansare, acesta va fi repede coplesit de produsele concurente, daca politica de management adoptata nu este cea potrivita.

Asadar se poate spune ca succesul intr-o afacere depinde in prima faza de existenta cumparatorului, dar si de strategiile abordate in fata concurentei.

Document Info


Accesari: 2341
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )