Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Piramidele si izolarea fonica

medicina
Piramidele si izolarea fonica

Printr-o întâmplare, am primit cu câtva timp în urma actele unei firme speciale de acustica, din care a reiesit ca piramida are o capacitate speciala de a absorbi zgomo 515r1716f tele.

Firma a pus în practica aceasta constatare, fabricând o placa cu duzini de piramide. Aceasta^ placa absoarbe în buna masura orice fel de zgomot. în sprijinul acestor afirmatii s-au întocmit statistici si tabele. Zgomotul este într-adevar masurabil.Piramida lui Keops va fi aratat, atunci când înca mai era îmbracata în acea superba piatra de calcar, ca o adevarata baliza luminoasa. Alegerea corecta a unghiurilor de incidenta ale pietrei a atras si continua sa atraga energia cosmica. Reflexia luminii solare la 21 martie si la 21 septembrie este perfecta.

Se pare ca acelasi lucru este valabil si în privinta zgomotelor, respectiv a undelor sonore.

În vremurile noastre, zgomotul a devenit o problema. Comisia pentru cercetarea medicinii muncii, conlucrând în Olanda cu T. N. O., a stabilit ca în industria olandeza unul din doi muncitori sufera de tulburari de auz; în decurs de zece ani va trebui sa se conteze pe surzenia provocata de zgomot ca pe una din cele mai raspândite boli profesionale.Urechea este într-adevar foarte sensibila si nu dispune de aproape nici un mecanism de aparare. Daca mâinile ne sunt reci, putem pune manusi si putem lucra cu ele mai departe. Daca lumina e prea puternica, ochiul reactioneaza prin micsorarea pupilei, sau ne putem proteja folosind ochelari.

În schimb, daca ne acoperim urechile, nu mai auzim zgomotul care ne-a deranjat, dar nu mai auzim nici altceva.

Placile cu piramide absorb zgomotele în piscine, în spatiile cu computere, în fabrici, în clase etc. Piramida ne ajuta, în mod evident, în cele mai neasteptate domenii. Sunt convins ca deocamdata nu am facut decât sa ridicam pretutindeni un mic colt al valului.


Document Info


Accesari: 1907
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )