Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


loading...Anul 2012 si schimbarile majore prin care trecem

sociologie
Anul 2012 si schimbarile majore prin care trecem


Anul 2012 si schimbarile majore prin care trecem


Planeta Terra se manifesta ca un imens circuit electic. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezon 12212m125m ante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W.O.Schumann, intre 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra.

Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7 cicli pe secunda, constanta fiind folosita in domeniul militar.


Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda.


Acest lucru inseamna ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cit era odinioara.


De altfel, fiecare dintre noi si-a dat seama de accelerarea timpului, multi se pling ca nu le ajunge ziua pentru tot ceea ce au de facut.


In acest ritm in 2012, timpul va ajunge la 0.


De asemenea in anul 2012, planul Sistemului nostru solar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.


Deci ciclul de 26.000 ani va fi complet.


O data cu Rezonanta Schumann , creste nivelul vibrational al oricarei fiinte de pe Terra.


Mayasii, civilizatie din America Centrala, au avut cele mai inalte cunostinte despre Timp si Spatiu. Calendarul Mayas este cel mai précis de pe Terra. In acest calendar, cea de-a 5-a Lume se sfirseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit " Apocalipsa" sau Revelatia. Acest lucru inseamna ca Adevarul ne va fi revelat, si NU " Sfirsitul Lumii" , asa cum multi considera in mod eronat.


Mai inseamna si faptul ca exclusiv de NOI depinde cum vom construi aceasta Noua Lume si Civilizatie care va veni.


Mayasii mai spun despre 2012 urmatoarele:

--vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi.

--vom depasi constiintele actuale despre Timp si Spatiu.

--vom depasi necesitatea Banului.

--dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a.

--planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers.

--ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.


In acest Timp dintre Lumi, oamenii se schimba. Isi schimba relatiile, felul de a gindi, locul de munca, atitudinea, deciziile.


Mai ales tinerii, nu mai accepta vechile sisteme si institutii, care vor disparea cu timpul.


Deciziile noastre nu se pot baza decit ori pe Iubire, ori pe Frica.


Trebuie sa alegem in orice moment Iubirea, sa urmam Intuitia, Inima. Trebuie sa creem forme-gind positive, si sa ne inconjuram de oameni care gindesc pozitiv.


Totul face parte dintr-un Plan Divin, nimic nu este intimplator in Univers.


Marea Schimbare ne afecteaza ciclul veghe-somn, relatiile cu ceilalti, reglarea imunitara a organismului si perceptia asupra Timpului si Spatiului.


Posibile efecte ale Schimbarii ar mai fi:

--migrene, dureri de cap, oboseala.

--senzatia trecerii unui curent electric prin creier si coloana vertebrala.

--crampe musculare.

--simtome de gripa.

--vise intense.

--creste sensibilitatea corpului uman ca rezultat al vibratiilor noi, mult mai inalte.

--actualmente 16 ore echivaleaza cu 24 de ore, Timpul se contracta.

--corpul fizic a inceput sa se schimbe, se creaza un nou corp de Lumina.

-- cresc abilitatile intuitive si de vindecare, dovada multimea de bioterapeuti aparuta in ultimul timp.

--structura interna a ochiului uman se transforma in functie de noua atmosfera planetara si cresterea luminozitatii.

--activarea capacitatilor latente a fiintelor, noii nascuti avind capacitate telepatica mult marita.

--toate bolile incurabile ale sec . XX vor dispare, inclusive SIDA si cancerul.Noi informatii despre anul 2012 ne sunt aduse la cunostiinta de Proiectul Montauk.


In cadrul acestui proiect, s-a construit pe baza unor informatii din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul caruia diferite persoane puteau fi trimise in Timp si puteau descrie ceea ce vedeau.


Cei care au fost, relateaza ca anul 2012 este ca un zid abrupt peste care nu au putut trece pentru a vedea ce se va intimpla pina in anul 10.000 D.C.


Ceea ce se afla dincolo de 2012 este ascuns perceptiei noastre la ora actuala, desi nivelul constiintei umane se eleveaza pe masura ce ne apropiem de acel prag de trecere in a 4-a Dimensiune, adica o vibratie mult superioara.


Acest lucru va revela tuturor fiintelor faptul ca nu suntem cu nimic separati de Creator.


Crestinii numesc acesta "Revenirea in Glorie" , si este vorba mai mult de o stare interioara a constiintei, nu de o fiinta care vine in carne si oase.


A 4-a Dimensiune e plina de Viata, si acolo predomina Compasiunea, Intelegerea si Iubirea.

La nivel de planeta asistam in primul rind la inceputul inversiunii Polilor magnetici, ceea ce se intimpla o data la 13 .000 de ani, deci de doua ori intr-un Mare Ciclu Cosmic de 26.000 de ani.


In ultimii mii de ani, liniile de cimp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord.


Acum, oamenii de stiinta observa ca acest cimp magnetic stabil, incepe sa se schimbe, sa slabeasca. In ultimul secol, slabirea a fost de 10-15%, dar in ultimii ani s-a accelerat mult.


Geofizicianul francez Gauthier Hulot afirma ca acest cimp, in Atlanticul de Sud si in America de Sud, este cu 30% mai slab.


Dr. Garry Glatzmaier, profesorul de Fizica Pamintului la Universitatea California din Santa Cruz, afirma ca miezul metalic lichid al planetei se misca continuu, pentru a se putea raci. Aceste miscari genereaza cimpul magnetic terestru. Dar miezul se misca si in directii opuse cimpului majoritar, si care pot creste in intensitate, ducind in cele din urma la o inversare a Polilor magnetici ai planetei. Acesta inversare e precedata intotdeauna de o slabire a cimpului magnetic.


Pentru satelitii care se afla deasupra atmosferei , cimpul magnetic planetar este singurul scut protector impotriva particulelor din vintul solar. Ei se defecteaza cind trec printr-un cimp magnetic slab.


Iminenta inversare a Polilor ar putea fi aratata si de extinderea Aurorei Polare, care se observa numai la Polul Sud, urmind ca acum sa se extinda si asupra Atlanticului de Sud.


Slabirea cimpului magnetic duce de asemenea la sporirea cazurilor de cancer.


Dupa cum se stie, si pasarile folosesc pentru orientare cimpul magnetic terestru. In Suedia au disparut mii de porumbei, , in S.U.A. a disparut o intreaga specie de pelicani, iar in Carolina de Sud egretele zboara de la est la vest in loc de nord-sud.


Columbofilii aradeni au trimis la Atena, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice, 850 de porumbei, dintre care nu s-au mai intors decit 50. Ungaria a trimis 1500 de porumbei si s-au reintors 40.


Alte efecte ale marilor transformari cosmice la care asistam, sunt atmosferele planetelor Sistemului Solar.


Atmosfera lui Marte creste rapid, acum e dubla si a dus la defectarea lui Mars Observer in anul 1997.


Luna, isi " fabrica" atmosfera proprie care acum se intinde pe o suprafata de 6.000 de km, fiind compusa din compusi ai sodiului, dupa cum declara Alexei Dimitriev, cercetator rus.


Atmosfera Terrei se schimba si ea, in straturile superioare formindu-se un nou gaz, care pina acum nu exista.


Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa.


Jupiter sufera o modificare atit de puternica , incit s-a format un tub de radiatie ionizata, intre el si un satelit al sau , Io. De asemenea cimpul lui magnetic a crescut in intensitate de 2 ori.


Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica cimpul magnetic si devin tot mai stralucitoare.


Activitatea vulcanica pe Terra a crescut cu 500% din 1875 incoace, iar cimpul magnetic al Soarelui a crescut cu 230% din 1901.


Conform Academiei Nationale de Stiinte din Siberia, aceste multiple schimbari se datoresc intrarii Sistemului Solar intr-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa.


Plasma stralucitoare de la marginea Sistemului Solar, a crescut recent de 10 ori in intensitate.


Soarele are un cimp magnetic numit heliosfera, care inglobeaza intregul Sistem Solar.


Cercetatorii rusi au studiat partea frontala a heliosferei, si au observat acolo plasma stralucitoare, ca si cum integul Sistem Solar a intrat intr-o zona cu o energie mult mai inalta, numita Centura Fotonica.


Acesta energie aprinde plasma heliosferei in partea frontala, care devine mai luminoasa, mai stralucitoare. Acesta energie patrunde apoi in Soare, care o va raspindi apoi in intregul Sistem Solar, saturind spatiul interplanetar, astfel ca toate planetele vor primi un supliment mare de energie.


Despre Centura Fotonica voi scrie intr-un alt articol.


Cu permisiunea d-lui Marin Stoian voi posta un articol f. interesant de pe grupul de discutii "Terapis". Astept comentarii pentru discutii.

Numai bine tuturor,

MariusTo: "'terapis@yahoogroups.com'"

From: "Stoian, Marin (Deva)" Add to Address Book

Date: Tue, 4 May 2004 07:49:23 +0100

Subject: [terapis] articol interesant Care este viitorul omenirii?Care este viitorul omenirii?Cu toate ca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca în acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine sa le cunoastem. si bineînteles, sa ne întrebam: suntem oare pregatiti pentru anulPlaneta Pamânt se manifesta ca un imens circuit electric. Exista un fel de cavitate electromagnetica situata între Terra si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanta de suprafata pamântului. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann între anii 1952 - 1957, si ele permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei noastre.


"Bataile inimii" Pamântului se accelereaza.


Rezonanta Schumann este prezentata de geofizicienii contemporani drept "bataia inimii" planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constanta de 7 Hz timp de mii de ani. Însa începând cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai întâi lenta, apoi din ce în ce mai rapida (dupa 1997), pâna când a atins astazi valoarea de 12 Hz. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa

corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru. Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala....

Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de "Punctul Zero", care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamântului. Caci daca 24 de ore ale zilei reprezinta înca, la ora actuala, 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel încât la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii îl situeaza la sfârsitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective.

Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: întreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece într-o alta dimensiune !

Cresterea frecventei de rezonanta Schumann se traduce prin scaderea progresiva a densitatii planetei, fenomen ce a fost observat si identificat de clarvazatorul brazilian Triguerinho, înca de la începutul anilor '80.

Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decât minunate. si mai cu seama, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc însa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi reprogramat de Inteligenta Cosmica. Ca urmare, intuitia se dezvolta mai repede, ca si toate capacitatile paranormale ce deriva din ea. Al treilea ochi începe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecventelor ei mult mai elevate.


Calendarul Mayas a prezis sfârsitul epocii actuale în 2012


Scriitor si ghid la locurile sacre ale planetei, Gregg Braden s-a facut cunoscut prin cartile sale "Trezirea la Punctul Zero: initiere colectiva" si "Translatia între lumi". Dupa ce a trait, în tinerete, doua experiente de moarte clinica (NDE) si a avut o cariera profesionala stralucitoare ca inginer de aeronave, a început sa tina conferinte si seminarii în întreaga lume. Gregg Braden a dovedit stiintific trecerea prin centura de fotoni si încetinirea gradata a perioadei de rotatie a planetei Pamânt. Tot lui îi apartine demonstratia stiintifica a cresterii frecventei de rezonanta a Terrei (rezonanta Schumann). Braden considera ca, atunci când planeta noastra nu se va mai roti deloc iar frecventa ei va atinge valoarea de 13 Hz, vom fi în "Punctul Zero" al câmpului ei magnetic. Dupa doua sau trei zile de repaus, ea va reîncepe sa se învârta în sens contrar, ceea ce va determina inversarea polilor magnetici ai Terrei.

Din aceasta, Gregg Braden deduce o serie de consecinte:

1) Timpul va parea ca trece din ce în ce mai repede pe masura ce ne apropiem de "Punctul Zero". La ora actuala, frecventa Schumann a Terrei este de 12 Hz si se preconizeaza ca la 13 Hz se va opri. Provocând inversarea polilor magnetici, traversarea Punctului Zero va însemna totodata translatia omenirii într-o dimensiune superioara, a patra, care este la rândul ei o treapta catre cea de-a cincea dimensiune. La acest nivel de evolutie, gândurile si dorintele noastre se vor manifesta instantaneu (fapt care corespunde planului astral). Acest Punct Zero este metionat de calendarele sacre ale omenirii, cum ar fi misteriosul Tzolkin - calendarul mayas - care prevede sfârsitul actualului ciclu al omenirii în decembrie 2012. Dupa saltul în cea de-a patra dimensiune, prevazut a avea loc înainte de sfârsitul anului 2012, în 2013, conform acestor teorii, vom trece în cea de-a cincea dimensiune.

2) Trecerea în alta etapa la Punctul Zero, prezisa de diferite traditii cu mii de ani în urma, este pe cale de a se realiza. Aceste salturi au loc o data la 13.000 de ani, ceea ce echivaleaza cu o revolutie completa a Soarelui nostru în jurul Soarelui central al galaxiei noastre.

3) Se pare ca dupa trecerea prin Punctul Zero, Soarele va rasari la Vest si va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de transformari radicale în trecutul îndepartat al omenirii.

4) Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operationale. Exceptie face utilizarea energiei libere, decoperita de Tesla în urma cu un secol, propusa în diferite etape unora dintre guvernele noastre de catre extraterestri, dar ocultata si interzisa de o conspiratie mondiala.

Calendarul Maya a prezis toate aceste schimbari si faptul ca vom reveni la ciclurile naturale bazate pe armonia universala.


Cum va fi translatia într-un alt plan?


Prin urmare, cresterea frecventei de vibratie a planetei noastre implica si elevarea frecventei de vibratie a locuitorilor sai, ceea ce determina efecte asupra organismului dar si elevarea constiintei, chiar daca evenimentele actuale contrazic aceasta (vezi razboaiele si conflictele la nivel mondial).Alte semne: câmpul magnetic al planetei s-a diminuat, iar miscarea ei de precesie s-a modificat. Mai mult, polii magnetici ai planetei au început deja sa se deplaseze putin câte putin. Toate acestea vor continua si ne indica în mod clar ca ne îndreptam spre transformari planetare de importanta cosmica.

Este dificil de descris în cuvinte un eveniment atât de rar si de special. Un salt similar s-a produs deja în constelatia Pleiadelor, dar în urma cu foarte multa vreme. Sigur ca nimeni nu poate spune exact ce se va petrece atunci, însa putem trasa unele repere. Înainte de 2012, sufletele evoluate de pe planeta noastra vor face acest salt si astfel vor deschide poarta ascensionala si pentru altii care le vor urma. Unele fiinte, care deja s-au orientat catre Dumnezeu cu credinta si sinceritate, vor realiza Ascensiunea cu

propriul lor corp fizic sublimat, în timp ce altele îsi vor parasi acest corp fizic pentru a se regasi într-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvente de vibratie.


Inversarea polilor magnetici - evidentiata de datele culese de sateliti


Polul nord magnetic terestru este într-o constanta deplasare. La ora actuala, tinde sa se apropie de polul nord geografic (care coincide cu polul sud magnetic). Unii oameni de stiinta considera ca aceasta inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc în curând.

Extras din revista"Science et Avenir" (stiinta si viitorul) din iunie 2002: "Analizând datele culese de doi sateliti - Oersted, lansat în 1999 si Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme - o echipa de specialisti de la Institutul de Fizica a Pamântului din Paris a remarcat variatii importante ale câmpului magnetic terestru. Sa fie acesta semnul inversarii polilor magnetici ai Pamântului, eveniment care are loc la aproximativ 250.000 de ani? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degraba putem banui ca


intensitatea câmpului magnetic fluctueaza, scazând si apoi revenind, fara a se modifica polaritatea câmpului magnetic terestru. Astfel de fluctuatii au mai avut loc în trecut. Inversiune sau fluctuatie, nucleul terestru pare a fi agitat însa de furtuni intense."


La Montauk nimeni nu a putut vedea dincolo de 2012


În cadrul Proiectului Montauk, despre care doi dintre participanti (Preston Nichols si Al Bielek) au facut dezvaluiri cutremuratoare într-un interviu de peste 9 ore, informatii structurate si în cartile lui Preston Nichols si Peter Moon, s-au realizat experiente de proiectie în timp. Cercetatorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informatii provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul caruia trimiteau diverse persoane în timp si le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau. Al Bielek a fost unul dintre "calatorii în timp" si iata ce raspunde el reporterului la întrebarile legate de anul 2012:


Reporter: Care este cel mai departat punct din viitor în care au fost trimisi oameni în cadrul Proiectului Montauk?

Al Bielek: Anul 10.000 d.C.

R: Deci viitorul este acum stabilit pâna în anul 10.000 d.C.?

AB: Da. Este ca o realitate din vis. Nimeni nu a gasit însa un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic.

R: Profetiile vorbesc despre o transformare planetara în acea perioada.

AB: Curios, nu-i asa?

R: Care este previziunea dvs. pentru viitorul speciei umane?

AB: Va supravietui.

R: De ce s-a mentionat la un moment dat ca anul 2011 a fost ultimul an în care subiectii experientelor au putut vedea ceva tangibil?

AB: Calendarul mayas prevede pentru perioada 2011 - 2013 un fel de bariera. Persoanele clarvazatoare au confirmat ca în jurul anului 2013 este o bariera de care ele nu pot trece.

R: Asta nu înseamna ca nu este nimic dincolo de acel an.

AB: Nu. Este ascuns perceptiilor noastre. Nu se poate vedea nici macar cu o masina a timpului. Multi se întreaba daca vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013.

R: Se pare ca avem de a face cu o elevare a constiintei pe masura ce ne apropiem de translatia în cea de-a patra dimensiune.

AB: Într-adevar. Sunt ceva dovezi în directia asta.

R: Se discuta mult despre ideea translatiei într-o a patra dimensiune. Ce înseamna aceasta?

AB: De fapt, înseamna trecerea la o frecventa de vibratie superioara. Este de asemenea în legatura cu constientizarea faptului ca nu suntem separati de Creatorul nostru. Este un eveniment de genul celui numit de crestini "revenirea în Glorie". A doua venire se refera mai degraba la o stare interioara, decât la o fiinta care vine si stabileste o ierarhie.

R: Când se va realiza complet aceasta translatie?

AB: A patra dimensiune este mult mai plina de viata. Este o dimensiune în care predomina compasiunea, întelegerea si iubirea. Trecerea definitva la cea de-a patra dimensiune cred ca va avea loc între anii 2003 si 2013.

R: E interesant ca si prin metodele de divinatie I-Ching se prevede un sfârsit în anul 2012.

AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pamânt. Transformarile au început deja. Suntem martori la "disparitia" celei de-a treia dimensiuni a vietii.loading...
Document Info


Accesari: 1559
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate

Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2020 )