Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
PROBLEME DE FOND

Psihiatrie
PROBLEME DE FOND

%n cursul unei analize, am descoperit langa un sistem solar de clasa G, prezenta unei formatii nebuloase de o culoare usor diferita de fondul negru interstelar, intr-o nuanta de irizatii albastru inchis cu negru. Aceasta avea ca efect alterararea,  dezechilibrarea, siste-mului "psi" uman pe sistem negativ,Pentru a patrunde in interiorul acestei structuri in scopul analizarii ei, a fost necesara formarea unei protectii de lumina aurie cald-pozitiv. Analiza a relevat prezenta in interiorul nebuloasei a unor particule sferice puternic absorbante de energie. Prin comparatie, sistemul solar invecinat, prezenta sisteme de particule emitatoare de energie, "pozitive", iar nebuloasa sisteme de perticule absorbante de energie, "negative".

Pentru a reduce efectul particulelor negativa asupra psihicului s-a efectuat o modifi-care la nivel de particula negativa, prin schimbarea nuantei invelisului acesteia intr-o culoare albastru-violet usor mai intensa, care a dus la echilibrarea ratei de 16416i821q schimb energetic pozitiv-negativ, astfel incat aceasta sa nu mai afecteze sistemul "psi" uman.

O interventie ulterioara asupra intregului sistem de nebuloasa de tip negativ, la nivelul tuturor particulelor componente, a dus la disparitia acesteia ca entitate distincta si ca sistem local disonant, distructiv si la integrarea acesteia in fondul negru interstelar, cu o rata de schimb energetic optima, echilibrata pentru acel sistem solar.

S-au tras urmatoarele concluzii:

-sistemul integrat (pozitiv-emitator) - (negativ-absorbant) functioneaza ca un perpetum-mobile, din care noi observam o jumatate.

-sistemul care emite energie este analog fazei de univers in extindere iar cel care absoarbe energie, fazei de univers in contractie, din teoria bing-bang.

-incercarea de a anula perticula negativa a dus la umplerea spatiului cu lumina creeand o puternica presiune de expansiune, analog unei explozii.

-anularea particulelor pozitive a dus la o puternica forta de obsorbtie, avand ca rezultat distrugerea prin autoabsorbtie a toturor structurilor informationale.

-existenta intr-un sistem integrat a celor doua particule ne arata ca este valabila teoria universului infinit care se autoreproduce in mod continuu. %n acest caz ciclicitatea nu mai este necesara si mai dispare inca un mit "catastrofic" aducator de spaime.

-ambele modele se pot cumula separat, formand structuri individuale, dar ramanand intr-un sistem de echilibrare.

-universul observabil contine sistemul emisie-absorbtie atat la nivel de particule componente, cat si la nivelul unui sistem solar, galaxie, etc.

-faptul ca totul este intr-o continua dinamica de transformare are o mai plauzibila explicatie in acest caz.

Cel mai important lucru din punct de vedere uman ramane modul de interactiune al componentelor pozitive si negative asupra psihicului si posibilitatea de control asupra lor.

-cele de tip negativ au influenta asupra sistemului "psi" uman in sensul deteriorarii, alterarii, functiilor acestuia si au ca urmare impiedicarea dezvoltarii.

-influenta acestora poate fi micsrata, schimband permeabilitatea la suprafata particulei negative. Evident acelasi procedeu poate fi aplicat si celor pozitive, in acest caz emisia de energie devenind "goala" ( analog unui fascicol de lumina goala ).

-nu este obligatoriu sa schimbam permeabilitatea de suprafata la ambele tipuri de paricule, pentru ca oricum se produce un autoreglaj. Trebuie sa tinem cont insa pe care hotaram sa o lasam deschisa si careia ii impunem o limitare - analog unei diode.

-deteriorarea sistemului "psi" a fost influentata, in cazul unui sistem exterior echilibrat pozitiv-negativ si de rata de transfer energetica, adica de viteza si intensitatea fluxului energetic, determinand urmatoarele situatii in care am analizat influenta acestuia asupra nucleului unei celule vii :.

a.-rata de transfer este mai mare decat rata proprie de transfer a nucleului. Acesta se va proteja contra radiatiilor permanente si a fluxului puternic orientat de la pozitiv la negativ, de la energie vitala spre devitalizare, imbracandu-se intr-un invelis de protectie care sa reflecte radiatia in exterior si sa nu permita patrunderea la nucleu decat a cantitatii necesare.b.-rata de transfer este egala cu rata proprie de transfer a nucleului. %n acest caz nucleul nu are nevoie de nici o protectie putandu-se adapta la orice zona a fluxului.

c.-rata de transfer este mai mica decat rata proprie de transfer a nucleului. Acesta isi va costrui un invelis absrbant pentru a-si satisface nevoile energetice.

Cel mai bun exemplu observabil care exemplifica aceste cazuri, sunt sporii, care in sistemul nostru parcurg fazele "a" si "c".

Observam ca de aici se desprind trei tipuri de civilizatii pe care le vom numii de tip A, B si C. Important apare aici si mediul cosmic in care se dezvolta o civilizatie. O civilizatie de tip A se va dezvolta mai greu, avand tendinte de autodistrugere, una de tip B se va dezvolta armonios si fara probleme deosebite, iar una de tip C se va dezvolta mai greu, dar tendintele ei vor fi numai spre evolutie.%n ultimul caz ar putea interveni probleme numai daca masa energetica a civilizatiei s-ar apropia de masa mediului, secatuindu-l.

Am putea de asemenea o civilizatie de tip A ca fiind razboinica, una de tip B ca fiind spirituala, nemateriala, iar una de tip C ca fiind contemplativa. Asta numai in mod absolut, tendinta evidenta a tuturor civilizatiilor fiind de spiritualizare, dar aici privim numai conditiile initiale.

Marimea ratei proprii de transfer determina si gradul de evolutie - cu cat eceasta este mai mare, gradul de evolutie creste - analog cresterii nivelului entropiei intr-un sistem inchis. Acest fenomen este mai pregnant pentru civilizatiile dinspre centrul galaxiei unde avem o rata de transfer foarte ridicata.

Aici apare interesant contactul dintre doua civilizatii cu grad de transfer diferit. Astfel cea cu gradul de transfer mai mare, modificand mediul pentru necesitatile proprii ii va ridica acestuia gradul de transfer aducand prejudicii celeilalte civilizatii si micsrandu-i posibilitatile de evolutie. Energia acesteia va fi canalizata in principal pentru protectie, urmand ca in cel mai fericit caz sa gaseasca in acelas timp si modalitati de evolutie mai rapida pentru a ajunge la nivelul civilizatiei mai evoluate.Deci contactul direct a doua civilizatii nu are in mod evident o singura altenativa, a evolutiei pentru cea mai putin evoluata, ci cuprinde si alternativa distrugerii acesteia chiar daca nu exista o intentie declarata in acest sens.

O civilizatie, daca ar fi izolata de celelalte, poate la un anumit nivel de dezvoltare sa modifice rata de transfer a mediului, adaptand-o la necesitatile sala proprii, dar in cazul existentei a doua civilizatii apropiate cu rate de transfer diferite si cu medii tangente acest lucru nu mai apare asa de simplu de realizat, putand rezulta chiar conflicte de interese, in care cea mai evoluata sa nu urmareasca decat propria armonie, nu si dezvoltarea celeilalte.

Din punctul de vedere actual al umanitatii ramane ca cel mai important lucru posibilitetea de control asupra fortei negative, in sensul aducerii acesteia la o rata propice dezvoltarii umane, si a impiedicarii formarii de structuri negative independente, cu rata de absorbtie diferita de a mediului, ca si imposibilitetea deteriorarii complete a sistemului negatoiv absorbant, fapt care ar distruge legea universala a continuitatii.

Aceasta posibilitate este acesibila fie prin modificarea permeabilitatii la nivelul suprafetei particulei, marind sau micsorand luminozitatea de suprafata, fie referindu-ne la emisia sau/si absorbtia propriuzisa de energie prin golirea sou umplerea emisiei energetice.

Din punct de vedere sinergetic, exista posibilitatea controlarii fenomenului situandu-ne undeva in mijlocul fluxului, ceea ce este si mai aproape de fenomenul real. Prin constientizarea mediului exterior intram in rezonanta armonica cu acesta si cu propria noastra stare de constienta (evident nu este vorba de actualul mod de "constientizare" a ceea ce numim acum "mediu"). Starea de constientizare ne permite detectarea cu precizie a dizarmoniilor zonale de mediu pe care le modificam actionand direct asupra sistemului integrat emisie-flux-absorbtie. Extinderea nivelului de perceptie exterioara mentala si cresterea nivelului de analiza si integrare a fenomenelor interioare mediului duce atat la propria noastra armonizare cu mediul in care existam, restrans si generalizat, deci la marirea sigurantei existentei individuale si ca rasa, precum si la intelegerea, aceptarea, protejarea si integrarea altor modele diferite de ale noastre.

Document Info


Accesari: 2214
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )