Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Ce fel de imaginatie aveti? TEST

Psihologie
Ce fel de imaginatie aveti?

Priviti desenele. Pentru fiecare desen sunt propuse trei interpretari (A, B, C). Pe care dintre ele o alegeti? Spre a vedea ce fel de imaginatie aveti, faceti totalul optiunilor dumneavoastra, acordând 3 puncte pent 11211w2220l ru o alegere din coloana A, 2 puncte pentru B si 1 punct pentru alegerile din coloana C.Interpretarea rezultatelor

Daca ati totalizat peste 40 de puncte, aveti, probabil, o imaginatie bogata, curiozitate vie si o mare mobilitate de gândire; sunteti, într-un cuvânt, o persoana "originala". Imaginatia va ramâne totdeauna treaza. Iubiti paradoxul si va caracterizati prin tendinta de a privi lucrurile în ansamblu, fara a cauta consecintele imediate, de ordin practic. Aveti înclinatie pentru abstractizare.

Obtinând între 25 si 40 de puncte, dovediti un bun echilibru între vis si realitate. Posedati o imaginatie puternica, foarte eficienta, ceea ce va permite sa abordati problemele fara complexe si inhibitii inutile. Nivelul aspiratiilor dumneavoastra se ridica la înaltimea aptitudinilor pe care le-ati dezvoltat. Sunteti o persoana dinamica, inventiva sau, altfel spus, un om "cu capul în nori, dar cu picioarele pe pamânt".

Daca ati realizat mai putin de 25 de puncte, s-ar parea ca va caracterizati printr-un tempe-rament ponderat, o gândire riguroasa, orientata spre observatiile de detaliu, spre concret. S-ar parea ca evitati speculatiile abstracte, fiind atras de ceea ce este clar si bine definit. Curiozitatea dumneavoastra este îndreptata spre viata cotidiana, spre ceea ce este tangibil. Sunteti înzestrat cu simtul masurii si al realitatii: vedeti mai degraba copacii decât padurea.F. Ce cifra ar disparea daca s-ar desena si cel de-al saptelea patrat? (fig. 46)

 

Document Info


Accesari: 9981
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )