Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
PROCES-VERBAL

Drept


Proces-verbalĪncheiat azi 16 NOIEMBRIE 2008,

īn sedinta Comitetului Constitutiv instituit īn scopul reorganizarii Asociatiei Utilizatorilor de Apa pentru Irigatii VISINA īn Organizatia Utilizatorilor de Apa pentru Irigatii VISINA conform prevederilor Legii Nr.138/2004.

Subsemnatii Ungureanu Lilian, presedinte A.U.A.I., 21221b120v Caraivan Alexandru, Nenu Dumitru, Dan Pompiliu - membrii Consiliului de Administratie al O.U.A.I., s-au īntrunit īn sedinta Consiliului Constitutiv cu scopul de a dezbate si īntocmi documentatia necesara pentru activitatea reorganizarii A.U.A.I. īn O.U.A.I.,avānd urmatoarea ordine de zi:

Delimitarea preliminara a teritoriului O.U.A.I. īn conformitate cu prevederile Legii Nr.138/2004 si a normelor metodologice de aplicare a acestora

Stabilirea activitatii de baza si a altor activitati pe care le va desfasura

Proiectul sistemului de reprezentare

Notificarea Oficiului de Reglementare privind intentia de reorganizare a A.U.A.I. īn O.U.A.I.

Dl. Marita Gelu prezinta Legea Nr.138/2004 si normele de aplicare a acesteia,dispozitiile procedurale privind reorganizarea A.U.A.I. īn O.U.A.I.,

aratānd ca pentru obtinera subventiilor de la M.A.P.D.R.necesare pentru acoperirea cheltuielilor cu energia electrica pentru pomparea apei de irigat si a lucrarilor de īntretinere si reparatii de pe infrastructura apartinānd domeniului public (A.N.I.F.) este necesara aceasta reorganizare.

Se stabileste reorganizarea O.U.A.I pe acelasi teritoriu avut de catre A.U.A.I. pe amenajari si trepte de pompare.

Se verifica planul de ansamblu cu configuratia teritoriului,se analizeaza suprafetele de teren si infrastructura,asa cum rezulta din protocolul de transfer a proprietatii asupra infrastructurii de irigatii

SPP

Suprafata  bruta

(Ha)

Suprafata neta

(Ha)

Treapta  de pompare

SPP 5

SPP19

SPP 21

I

TOTAL

Se trece la discutii si propuneri privind activitatile pe care le va desfasura viitoarea O.U.A.I. VISINA.

Se stabileste ca activitate de baza exploatarea, īntretinerea si reparatia infrastructurii de irigatii din patrimoniul organizatiei precum si livrarea apei pentru irigat membrilor si nemembrilor, care detin terenuri pe teritoriul O.U.A.I.

Se trece la punctul trei al ordinii de zi, si anume la proiectul sistemului de reprezentare īn Adunarea Generala a O.U.A.I. VISINA.

Comitetul Constitutiv propune ca sistemul de participare sa se faca exclusiv prin reprezentare, urmānd ca toate societatile agricole si membrii potentiali sa fie reprezentati īn Adunarea Generala de catre o persoana desemnata de acestia. Deci, s-a ajuns la concluzia ca societatile agricole care detin suprafete de teren in cadrul organizatiei sa aiba cāte un reprezentant, iar proprietarii particulari de teren sa īsi aleaga reprezentantii.

Denumirea organizatiei va fi ORGANIZAŢIA UTILIZATORILOR DE APĂ PENTRU IRIGAŢII VISINA si va avea prevazute īn statut si alte activitati de interes public legate de activitatea de irigatii, prevazute de Legea īmbunatatirilor funciare Nr.138/2004.

Īn continuare se analizeaza pasii care trebuie facuti pentru reorganizarea A.U.A.I. īn O.U.A.I., constatāndu-se ca este necesara o analiza si preavizare de catre Oficiul de Reglementare din cadrul M.A.P.D.R.

Īn acest sens se īmputerniceste d-l. ........... pentru a se ocupa de īnregistrarea juridica a organizatiei si pentru obtinerea avizelor necesare.

Se stabileste ca pāna la obtinerea recomandarilor īn urma analizei de catre Oficiul de Reglementare a intentiei de reorganizare, Comitetul Constitutiv sa lucreze pentru pregatirea:

Proiectului de statut

Listelor cu proprietarii de teren din raza SPP-urilor

Proiectul sistemului de reprezentare a candidatilor pentru reprezentanti ai membrilor utilizatori de apa īn Adunarea Generala a O.U.A.I.

Comitetul Constitutiv se va īntruni si va analiza documentele īntocmite, va face corecturile propuse de catre Oficiul de Reglementare si va demara actiunea de pregatire a Adunarii Generale de reorganizare a A.U.A.I. īn O.U.A.I. si desfasurarea acesteia.

Drept pentru care am īncheiat prezentul proces-verbal.

Consiliul de Administratie:

Ungureanu Lilian - presedinte ..................

Dan Pompiliu .......... ..... ...... ...............

Caraivan Alexandru .......... ..... ...... ...

Nenu Dumitru .


Document Info


Accesari: 3367
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )