Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
ACHIZITIONAREA UNUI NUME DE DOMENIU INTERNET (.com)

Informatica


CONTRACT NR. 1

ACHIZItIONAREA UNUI NUME DE DOMENIU INTERNET (.com)CONTRACT DE CUMPaRARE, VâNZARE si transfer a unui nume de domeniu Internet

Contract încheiat astazi __________ între __________ societatea comerciala __________ cu sediul în __________ înregistrata la Registrul Comertului cu nr. __________ reprezentata legal prin domnul/ doamna __________ în calitate de vânzator si societatea come 12212m1221m rciala __________ cu sediul în __________ înregistrata la Registrul Comertului cu nr. __________ reprezentata legal prin domnul/ doamna _____ în calitate de cumparator.

  1. Cumpararea si vânzarea

Cumparatorul convine sa plateasca suma de __________ USD ("Pretul de cumparare") si Vânzatorul este de acord în schimb sa vânda, cesioneze, transfere si transmita Cumparatorului toate drepturile sale cu privire la înregistrarea, proprietatea si utilizarea unui Nume de Domeniu Internet (.com).

  1. Garantii

Vânzatorul garanteaza ca Numele de Domeniu (.com) a fost înregistrat în conformitate cu termenii Serviciile de Înregistrare InterNIC (registrul numelor de domeniu de nivel secund pentru COM. Domeniu de prim nivel); ca înregistrarea este în vigoare; ca nici o persoana fizica sau juridica nu a formulat nici o pretentie fata de Vânzator în ceea ce priveste Numele de Domeniu (.com); si ca Vânzatorul nu are cunostinta de nici o astfel de pretentie formulata de orice persoana cu privire la Numele de Domeniu (.com). (O Înregistrare Whois Print Out actuala pentru Numele de Domeniu (.com) este atasata la prezenta ca Anexa "A"). Vânzatorul nu mai ofera nici o alta garantie în plus.

Initialele cumparatorului  Initialele vânzatorului

  1. Exonerarea de raspundere

Vânzatorul convine sa nu îl tina raspunzator pe Cumparator pentru nici o obligatie asociata cu utilizarea de catre Vânzator a Numelui de Domeniu (.com). Cumparatorul convine sa nu îl tina raspunzator pe Vânzator pentru nici o obligatie asociata cu Numele de Domeniu (.com) începând cu data transferarii Numelui de Domeniu (.com) de la Vânzator la Cumparator. Cumparatorul convine ca Vânzatorul nu este raspunzator pentru încetarea înregistrarii numelui de domeniu pentru orice motiv, inclusiv, dar nelimitându-se la, erori sau omisiuni ale Cumparatorului sau ale unor terte parti, precum si actiuni ale unor terte parti care pretind drepturi referitoare la Numele de Domeniu (.com).

  1. Transferul Numelui de Domeniu

Dupa ce Vânzatorul primeste o copie semnata a prezentului contract si dupa ce verifica ca Cumparatorul a emis un cec în suma de __________ USD catre avocatul / reprezentantul Vânzatorului la adresa specificata în paragraful 9, Vânzatorul va remite Cumparatorului un Contract de Modificare a Numelui Domeniului semnata si notarizata, cu informatiile completate dupa cum se specifica în Sectiunea 3 Instructiunilor de Înregistrare a Contractului de Modificare a Numelui de Domeniu, Network Solutions, Inc. (în vigoare de la data de 20 ianuarie 1998). (Instructiunile si Contractul de Modificare a Numelui de Domeniu necompletat este atasat ca Anexa "B").

  1. Transferul fondurilor

Când se finalizeaza transferul Numelui Domeniului de la Vânzator la Cumparator, dupa cum s-a demonstrat de cautarea Whois a (.com) care listeaza Informatiile de Contact al Vânzatorului si Serverele de Nume de Domenii specificate în prezenta în paragraf 8, reprezentantul / avocatul Vânzatorului va elibera Cumparatorului un cec de __________ USD.

  1. Legea aplicabila

Prezentul contract va fi guvernat de si interpretat în conformitate cu legile statului New York, neluând în considerare alegerea de catre acest stat a principiilor de drept care pot orienta aplicarea legilor unei alte jurisdictii. Partile convin ca instantele de judecata de stat si federale din New York constituie un loc de judecata convenabil pentru ambele parti pentru rezolvarea oricarei dispute dintre acestea cu privire la obiectul acestui contract.

Initialele cumparatorului  Initialele vânzatorului

  1. Plata

Cumparatorul convine sa trimita un cec vizat în suma de __________ USD platibil catre __________ la adresa urmatoare __________.

  1. Întregul acord

Prezentul contract reprezinta întregul acord de vointa al partilor El poate fi modificat sau amendat numai în scris.

  1. Revizuirea de catre un avocat

Fiecare parte a avut posibilitatea de a revizui prezentul contract cu un avocat independent liber ales si este satisfacuta de deplina întelegere a drepturilor si obligatiilor care decurg din prezentul contract.

În considerarea celor de mai sus, Cumparatorul si Vânzatorul au semnat prezentul contract prin reprezentantii lor autorizati.

Semnatura: Semnatura:

Nume: Nume:

Titlu: Titlu:

Data: Data:

Initialele Cumparatorului  Initialele Vânzatorului


Document Info


Accesari: 4367
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )