Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
CUM SA INTELEGI GLOBALIZAREA

Stiinte politice


CUM SA INTELEGI GLOBALIZAREA

  1. Urmareste banii, urmareste puterea
  2. Discerne iluzia de realitate, in special in informatia obtinuta prin agentiile media
  3. Acorda atentie expertilor care ofera o critica semnificativa, plina de inteles
  4. Studiaza si verifica sursele si notele de subsol
  5. Aplica doze liberale de bun simt

Ce este Globalizarea? Este efectul colectiv al manipularii intentionate si imorale prin care se incearca centralizarea fortelor economice, politice, tehnologice si sociale, cu scopul de a acumula profit si putere politica maxime in favoarea bancilor globale, a corporatilor globale si a elitistilor care le conduc."Comert liber" este mantra centrala. Globalizarea se opune suveranitatii nationale, granitelor inchise, tarifelor de schimb si oricarei alte masuri ce i-ar restrictiona obiectivele si metodele folosite pentru a le obtine.

Globalizarea promoveaza guvernul regional si global, un sistem economic mondial unic al schimbului si o forma de fascism in care corporatiile globale si elitele lor controleaza masurile politice si directivele guvernelor individuale.

Faptasii originari si principali ai globalizarii vremurilor noastre nu numara mai mult de cateva sute de oameni, dintre care reprezentativi, dar nu in mod exclusiv, sunt membrii Comisiei Trilaterale [nota tr: Veti avea "placuta" surpriza sa-l gasiti si pe Mugur Isarescu pe pagina 3. Face parte din Comitetul Executiv al Comisiei

August Review pune la dispozitie o sursa de informatie unica, docta si comprehensiva pe tema Globalismului, cateodata numit Elitism, Internationalism, Federalism Mondial, Ordine a Unei Singure Lumi sau Noua Ordine Mondiala.

Prezentam in termeni simpli oferind imaginea de ansamblu, conectand punctele intre elitistii globali, corporatiile lor, fundatiile si grupurile politice ce actioneaza concertat pentru avansarea acestei Noi Ordini Mondiale.

Adevarul poate fi aparat numai atunci cand te afli in posesia unor evidente bine documentate pe marginea unei probleme. Opiniile pe care le impartasesti pot fi corecte, dar fara dovezi precise la indemana, nu iti poti apara pozitia intr-o maniera convingatoare.

Motto-ul nostru: "Urmareste banii, urmareste puterea"

Acest principiu s-a dovedit adevarat de-a lungul istoriei, dar este usor uitat.

Imaginea de ansamblu a globalismului scapa majoritatii oamenilor si analistilor, deoarece acestia sunt ocupati cu vanarea unor informatii irelevante. Focalizandu-ne pe bani si putere ramanem relevanti, corecti si efectiv la obiect in expunerea adevarului.

Istoria noastra: Continuam cercetarea fundamentala inceputa de Wood si Sutton

August Review continua cercetarea originala inceputa de Patrick M. Wood si Dr. Antony C. Sutton (acum decedat), fost Atasat Senior al Institutului Hoover pentru Razboi, Pace si Revolutie, de la Universitatea Standford. Newsletter-ul lor, publicat intre anii 1977-1982, intitulat Observator Trilateral, a constituit critica initiala la adresa Noului Ordin Economic International promovat de membrii Comisiei Trilaterale. Renumita lor carte in doua volume, Trilaterale Deasupra Washington-ului [Trilaterals Over Washington], a devenit o referinta standard in domeniul cercetarii elitismului global.

Traducere si adaptare dupa August Review de Marian Tiberiu Vintilescu (Altermedia)

Difuzat de Altermedia https://ro.altermedia.info


Document Info


Accesari: 2005
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )