Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
7 mituri depsre PD

Stiinte politice
7 mituri depsre PD

Este doar pentru "oamenii moderni."
A fi condus de scopuri nu inseamna a fi modern, ci a fi biblic si etern. Cele 5 scopuri ale bisericii care ne-au fost date de Domnul Isus in "cea mai mare 18218o1418s porunca" si in "marea trimitere" sunt universal valabile si nu se invechesc. Ele nu sunt doar "o moda". Orice biserica nepreocupata sa implineasca scopurile stabilite de Domnul Isus nu este in realitate biserica!Sindromul "Nu se potriveste la noi"
Exista mii de variante ale strategiei PDC: PDC post-modern, PDC etnic, PDC specific national si chiar PDC specific pentru cowboy, necasatoriti, artisti, surfisti, etc. Exista PDC pentru tot felul de categorii distincte localizate in peste 100 de tari ale lumii.

Este doar o "metoda "pentru prieteni."
PDC este dedicat evanghelizarii (unul din cele 5 scopuri noutestamentale), dar nu mai mult decat celorlalte scopuri. Mii de bisericii PDC un au un servici special "pentru prieteni". Ele fac evanghelizare pe alte cai.

"Nu este stilul nostru de inchinare"
Nu are importanta ce stil de inchinare aveti, liturgic, traditional, contemporan, obisnuit sau neobisnuit. Ce conteaza este ca stilul vostru sa se potriveasca cu oamenii pe care vreti sa-i slujiti."Este doar pentru biserici mari"
PDC este pentru toate marimile si pentru toate formele. Aceasta strategie se concentreaza asupra echilibrului, sanatatii si puterii, nu asupra marimii sau formei. Nu exista nici un fel de relatie intre marimea si puterea unei biserici. PDC este un program pentru sanatatea bisericii, nu pentru marimea ei.

"Functioneaza doar in ."
PDC se gaseste azi in tot felul de contexte: la sate, in orase mici, in suburbii si in centrul oraselor. Asa cum am spus, exista biserici PDC in toata lumea.

"Trebuie sa fie aprobat de cei de la centru"
PDC exista in sanul a peste o suta de denominatii si uniuni de biserici.

Document Info


Accesari: 1448
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )