Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
SCOP SI DOMENIU DE APLICARE

tehnica mecanica
4. SCOP sI DOMENIU DE APLICARE

(1) Manualul Calitatii cod MMC-01 descrie organizarea, responsabilitatile si procedurile utilizate în cadrul S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. pentru managementul proceselor aferen 222w227c te Sistemului de management al calitatii adoptat, ce concura la furnizarea serviciilor în domeniul lucrarilor de constructii/ livrarea produselor comandate de catre clienti, potrivit obiectului de activitate al firmei.

(2) Sistemul de management al calitatii a fost proiectat potrivit cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2001 cu o singura excludere, cea cuprinsa la paragraful 7.3. "Proiectare si dezvoltare". Optiunea a fost determinata de faptul ca organizatia nu realizeaza proiectarea produselor (lucrarilor) sale. Aceasta activitate, potrivit reglementarilor legale în vigoare, se efectueaza de catre organizatii specializate, proiectele fiind puse la dispozitie pentru executie, de catre client (beneficiar).

(3) Scopul acestui manual este de a da posibilitatea personalului organizatiei si altor persoane interesate sa înteleaga tehnicile si procedurile de baza necesare desfasurarii proceselor, conform elementelor planificate si la un nivel al calitatii corespunzator necesitatilor si asteptarilor clientilor si a altor parti interesate.

Prevederile acestui manual se aplica atât în situatii contractuale, cât si necontractuale în toate compartimentele si la toate nivelurile.

Responsabilitatea aplicarii prevederilor lui revine întregului personal al S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. angrenat în conducerea, operarea, controlul si asigurarea eficientei proceselor desfasurate în toate sectoarele firmei.

Manualul Calitatii - cod MMC-01 aflat la ultima revizie aprobata se aplica împreuna cu:

procedurile de sistem;

procedurile operationale;

procedurile tehnice de executie;

planurile calitatii si planurile de control calitate, verificari si încercari (PCCVI);

instructiunile de lucru;

setul de formulare generale si specifice aprobate necesare efectuarii de înregistrari.Manualul Calitatii constituie un instrument de lucru al angajatilor firmei si în acelasi timp partea destinata a fi prezentata clientilor acesteia sau altor parti interesate, pentru a demonstra conformitatea proceselor sale. În masura în care conducerea S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. aproba difuzarea prezentului Manual al Calitatii catre o parte externa a firmei, aceasta se poate face fie în forma integrala sau doar a anumitor sectiuni ale acestuia.

Distribuirea manualului este responsabilitatea RAC. Reviziile sunt atribuite de catre RAC tuturor detinatorilor înregistrati, care raspund de includerea paginilor arevizuite în manualele lor si de restituirea celor perimate la Compartimentul AC-CTC.Document Info


Accesari: 2383
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )