Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload




Will Smith

Film


Will Smith

Nume real

Willard Christopher Smith Jr.

Locul nasterii

Pennsylvania, SUA

Data nasterii

25.09.1968



Ocupatie

Actor, compozitor

Calificativ

(din 79 voturi)

Filmografie

Filmografie - Actor

I Am Legend (2007) - Neville

I Am Legend

In cautarea fericirii (2006) - Christopher Gardner

Pursuit of Happyness

Hitch - Consilier in amor (2005) - Alex "Hitch" Hitchens

Hitch / Last First Kiss

Povestea unui Rechin (2004) - Oscar (voce)

Shark Tale

Eu, Robotul (2004) - Detectivul Del Spooner

I, Robot

Baieti rai 2 (2003) - Mike Lowrey

Bad Boys II

Barbatii in Negru II (2002) - Agentul J.

Men in Black II

Ali (2001) - Muhammad Ali

Ali

Bine ati venit la Hollywood! (2000) - El insusi

Welcome to Hollywood

Misteriosul Bagger Vance (2000) - Bagger Vance

The Legend of Bagger Vance

Wild Wild West - Mare nebunie in Vest (1999) - Capt. James West

Wild Wild West

Inamicul Statului (1998) - Robert Clayton Dean

Enemy of the State

Barbatii in Negru (1997) - Agentul J.

Men in Black

Ziua Independentei (1996) - Capitanul Steven Hiller

ID 4 - Independence Day

Baieti rai (1995) - Mike Lowrey

Bad Boys

Made in America (1993) - Tea Cake Walters

Made in America

Sase diferente fundamentale (1993) - Paul

Six Degrees of Separation

O noua zi (1992) - Manny

Where the Day Takes You

Printul din Bel Air (Serial TV) (1990) - Will Smith

The Fresh Prince of Bel Air


Document Info


Accesari: 1414
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.




eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare




Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )