Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload




Warren Beatty

Film


Warren Beatty

Nume real

Henry Warren Beaty

Locul nasterii

Virginia, SUA



Data nasterii

30.03.1937

Ocupatie

Regizor, scenarist, producator, actor

Calificativ

(din 0 voturi)

Mai putin de 5 voturi

Filmografie

Filmografie - Actor

In culisele pornografiei (2005) - El insusi (imagini arhiva)

Inside Deep Throat

Town & Country (2001) - Porter Stoddard

Town & Country

Bulworth (1998) - Senatorul Jay Billington Bulworth

Bulworth

Poveste de dragoste (1994) - Mike Gambril

Love Affair

Bugsy (1991) - Bugsy Siegel

Bugsy

In pat cu Madonna (1990) - El insusi

In Bed with Madonna (Madonna: Truth or Dare)

Dick Tracy (1990) - Dick Tracy

Dick Tracy

Ishtar (1987) - Lyle Rogers

Ishtar

Reds (1981) - John Reed

Reds

Raiul mai poate astepta (1978) - Joe Pendleton / Leo Farnsworth / Tom Jarrett

Heaven Can Wait

Averea (1975) - Nicky Wilson

The Fortune (Spite and Malice)

Paralaxis (1974) - Joseph Frady

The Parallax View

McCabe si doamna Miller (1971) - John McCabe

McCabe and Mrs. Miller

Singurul joc din oras (1970) - Joe Grady

The Only Game in Town

Bonnie si Clyde (1967) - Clyde Barrow

Bonnie and Clyde

Joc de noroc (1966) - Barney Lincoln

Kaleidoscope

Lilith (1964) - Vincent Bruce

Lilith

All Fall Down (1962) - Berry-Berry Willart

All Fall Down

Splendoare in iarba (1961) - Bud Stamper

Splendor in the Grass

O noua primavara (1961) - Paolo di Leo

The Roman Spring of Mrs. Stone

Filmografie - Regizor

Bulworth (1998) - regizor

Bulworth

Dick Tracy (1990) - regizor

Dick Tracy

Reds (1981) - regizor

Reds

Raiul mai poate astepta (1978) - regizor

Heaven Can Wait

Filmografie - Producator

Bugsy (1991) - producator

Bugsy

Filmografie - Scenarist

Bulworth (1998) - scenarist

Bulworth

Reds (1981) - scenarist

Reds


Document Info


Accesari: 1686
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.




eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare




Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )