Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
ACTIUNE IN ANULAREA INSTRAINARII UNUI TEREN SAU CONSTRUCTII, BUN COMUN, DE CATRE UNUL SINGUR DINTRE SOTI

administratie


ACTIUNE IN ANULAREA INSTRAINARII UNUI TEREN SAU CONSTRUCTII, BUN COMUN, DE CATRE UNUL SINGUR DINTRE SOTI


Domnule Presedinte,

Subsemnata_______domiciliata in _____jud.____str._____nr.____ap. ___

chem in judecata si personal la interogatoriu pe _______domic 939h71j iliat in _____jud.____str._____nr.____ap.______,pentru ca prin hotararea ce veti pronunta sa anulati contractul de vanzare-cumparare intervenit la data de ______intre sotul meu______ in calitate de vanzator si numitul parat in calitate de cumparator, contract autentificat sub nr._____de Biroul Notarului Public______.Cer, de asemenea, cheltuieli de judecata si onorariu de avocat. Apreciez valoarea obiectului actiunii la suma de _____lei, valoarea la care a fost evaluat contractul a carei anulare o cer.

Motivele cererii sunt urmatoarele:

In fapt, subsemnata sunt casatorita de la data de _____. In timpul casatoriei, sotul meu a cumparat prin actul de vanzare-cumparare autentificat sub nr.____ la Birou Notarului Public______, terenul situat in _______, jud.______str.______nr.___ inscris in Cartea funciara sub nr._____cu nr. cadastral_____. Desi in actul redactat cu aceasta ocazie a fost tracut ca cumparator numai sotul meu, totusi, dat fiind ca terenul a fost cumparat in timpul casatoriei, el este bun comun. Ulterior, insa, si anume prin contractul de vanzare-cumparare autentificat sub. nr._____la Biroul Notarului Public_____, sotul meu a vandut paratului terenul respectiv, fara consimtamantul meu, desi subsemnata aveam, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, dreptul de proprietate comuna asupra acelui teren.In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 30 si 35, alin.2 din Codul familiei.

Inteleg sa ma folosesc de interogatoriul paratului-care urmeaza a fi citat cu aceasta mentiune-si de proba cu acte, si anume de certificatul constatator al casatoriei mele, de contractul de vanzare-cumparare prin care terenul a intrat in patrimoniul nostru si de contractul de vanzare-cumparare prin care a trecut in proprietatea paratului.


Depun prezenta actiune, precum si copii certificate de pe actele susmentionate in dublu exemplar, dintre care unul pentru instanta si altul pentru a fi comunicat paratului.


Semnatura reclamantei,


DOMNULUI PRESEDINTE AL____________
Document Info


Accesari: 1824
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2021 )