Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


ASIGURAREA DOTARII CU ECHIPAMENTE DE MUNCA SI ECHIPAMENTE INDIVIDUALE DE PROTECTIE

administratie


3.6. ASIGURAREA DOTARII CU ECHIPAMENTE DE MUNCA SI ECHIPAMENTE INDIVIDUALE DE PROTECTIEECHIPAMENTUL INDIVIDUAL DE PROTECTIE ( E.I.P )

Acordarea EIP se face conform HG 1048 / 09-08- privind cerintele minime de securitate si sanatate pentru utilizarea de catre lucratori a EIP .

EIP este achizitionat de la furnizorii acceptati ce indeplinesc cerintele stabilite Certificatul de calitate , Autorizare MMSSF , Garantie ,Instructiuni de folosire etc.

Stabilirea mijloacelor individuale de protectie ( tipuri si sortimente ) este facuta in baza analizei riscurilor cumulate la care salariatul ce practica o meserie este supus acesteia .

Durata normata de folosinta a EIP este stabilita avand in vedere conditiile de minca intensitatea factorilor care duc la pierderea calitatii de protectie precum si timpul efectiv de lucru.Fiecare firma constructoare ( antreprenor si subantreprenori ) trebuie sa fie in posesia unei liste interne de dotare cu EIP , care sa contina cel putin datele din fisa anexata ( LISTA INTERNA DE DOTARE CU E.I.P. ) Aceste liste vor fi puse la dispozitia antreprenorului si a Coordonatorului in materie de SSM .

Fiecare lucrator in functie de riscurile la care este expus primeste de la angajatorul direct EIP necesar pentru desfasurarea activitatii echipament care este dat pe semnatura si evidentiat in formularul anexat ( FISA INDIVIDUALA DE EVIDENTA A E.I.P )

In cadrul auditului de SSM antreprenorul si Coordonatorul in materie de SSM pot solicita consultarea acestor fise individuale de evidenta a EIP.

Document Info


Accesari: 7642
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )