Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
VOI SUNTETI ARTISTUL SI ARTA

arta cultura
VOI    SUNTETI

ARTISTUL    sI ARTA
10 februarie 2008


Vom incepe cu ceva foarte simplu. Vom incepe cu un catec al unei pasari. Poate in jurul vostru exista o intreaga planeta si mii si mii de lucruri se intampla, dar noi vom incepe cu un cantec al unei pasari.

Undeva pe Pamant canta o pasare. Inca nu si-a acordat cantecul, nu a fost invatata. Pur si simplu il canta.

Voi priviti acea pasare cu ochii umani, dar eu va voi invita sa va prabusiti toate simturile si vom face ace 131f519b st lucru impreuna. Voi priviti pasarea si-i ascultati cantecul. Voi mirositi iarba si pajistea pe care stati. Simtiti vantul si soarele pentru ca este un loc bun de a fi, toate aceste simturi lucreaza impreuna. Nu exista nici o distractie. Asta numesc umanii fericire, cand exista armonie in simturile lor, armonie perfecta in acel moment unic.

Acum imaginati-va ce s-ar intampla daca ati aduce toate aceste simturi impreuna. V-as putea aduce la cunostinta faptul ca acel catec al pasarii, pasarea insasi, simtirea soarelui si tot restul dimprejur este frecventa si vibratie, dar asta nu v-ar ajuta cu nimic acum, deci sa stam la un nivel metaforic, la nivelul imaginatiei. Va invit sa culegeti simtul care va atinge cel mai mult si in acest caz ar fi cel al cantecului pasarii, a-i asculta cantecul.

Luati ceea ce auziti si simtiti in timus, in piept. Doar simtiti-l acolo. Luati-va un moment.

Cum se simte in interior, simplitatea acestui cantec de pasare? Simtiti ca de fapt vine din voi?

Voi sunteti cantecul. Pasarea canta, pentru ca voi sunteti acolo. Luati sunetul in inima voastra. Respirati profund si stapaniti cantecul.

Sa ne mutam catre ochi acum. Vedeti pasarea si ii vedeti culorile si verdele care o inconjoara. Oriunde ati fi, luati energia acestor culori din ochii vostri si duceti-o direct in Akene, in centrul inimii voastre. Lasati ca acele culori sa curga in voi si realizati ca voi sunteti pictorul, ca voi ati pictat culorile in peisaj. Voi sunteti deasemenea si muzicianul pentru ca voi ati creat cantecul. Culorile si cantecul sunt in interiorul vostru.

Voi sunteti Artistul si Arta.

Acum sa mirosim iarba. Mirositi calda briza care este in jurul vostru si tot ceea ce va aduce ea. Luati acel miros, luati-i energia chiar acum in pieptul vostru. Inca odata, veti vedea ca voi sunteti artistul acelui miros si a tot ce vine odata cu el pentru ca voi l-ati creat.

Acum este timpul sa ne concentram pe gust. Acesta este unul foarte subtil, veti fi de acord cu mine, iar voi stand acolo pe pajiste, puteti gusta lucruri, nu-i asa? Puteti gusta aerul care trece prin nasul vostru si iarba care este atat de proaspata si inca mai are roua diminetii pe ea. O puteti gusta in timp ce o mirositi. Este atat de delicata si delicioasa. Luati acel gust in pieptul vostru.

Puteti simti pe toate astea?

Puteti sta acolo in picioarele goale astfel incat sa puteti simti iarba. Puteti simti soarele pe pielea voastra, pe fata si pe corpul vostru. Poate ca pasarea intre timp a zburat catre voi si o puteti simti stand pe degetul vostru. Indiferent de ce senzatie simtiti, indiferent ce va atinge, luati acel lucru in voi. Puneti-l in pieptul vostru. Chiar daca stati acolo ascultand acea pasare, ceva se intampla in interiorul pieptului vostru.

Totul se echilibreaza acolo. Simtiti cum aceste sunete, aceste culori, toate aceste senzatii, fuzioneaza ca unu in pieptul vostru? Devine unu si atunci cand se intampla asta, este dificil sa spuneti ca ''eu aud aceasta pasare; aud acest cantec'' pentru ca toate aceste senazatii au venit impreuna, atingere, auz, miros, gust si vaz. Cum este sa gusti un cantec, cum este sa mirosi un cantec, sa vezi un cantec? Cum suna iarba? Toate acestea sunt acolo acum, amestecate impreuna in centrul pieptului vostru. Si din acest moment, ne expandam... Voi inca stati acolo pe pajiste, dar va expandati.Acum un minut credeati ca stati acolo, doar ascultand cantecul pasari. Acum cand aveti acest amestec care are loc inauntru, puteti incepe sa realizati ca voi sunteti pajistea, ca sunteti pasarea, ca sunteti iarba. Voi sunteti cantecul. Voi sunteti briza. Voi sunteti soarele.


Deblocarea stariiI Creatiei voastre.

Realizati de ce este soarele acolo, de ce pasarea este acolo?

Singurul motiv, este pentru ca asa ati vrut voi sa fie. Voi le-ati ales in creatia voastra. Ati fost in armonie si ati creat un moment al armoniei interioare. Si asta este exact ceea ce noi vom expanda. Numai ca noi nu vom expanda doar aceasta creatie interioara. Ceea ce vreau eu sa expandati este faptul ca voi faceti asta tot timpul. Voi stiti acest lucru la un nivel teoretic, faptul ca sunteti toate lucrurile, dar adesea este foarte greu de acceptat. Cand va ganditi la armonia externa, voi va ganditi la o planeta fara razboaie, fara durere, foamete, suferinta si moarte.

Voi spuneti ca aceste lucruri nu pot fi ale voastre, dar ele sunt, acceptand acest fapt inseamna re-proclamarea creatiei voastre complete.

In univers nu exsta coincidente. Acceptarea tuturor lucrurilor asa cum sunt va va aduce inca odata puterea de a schimba si de a crea. Deci va voi ruga sa stati cu acest sentiment al senzatiilor perfect amestecate si sa stati aproape foarte conectati cu ele pentru ca acum vom privi lucrurile care nu sunt armonioase deloc.

Expandati-va si deveniti tara in care va aflati. Puteti simti o lupta sau puteti simti razboi sau durere, dar nu va ingrijorati pentru acest lucruri. Nu au importanta. Nu prea. Da, voi le-ati creat dar trebuie sa intelegeti ca iubirea este cheia cu care deblocati tot ceea ce a iesit din voi ca parte a creatiei voastre.

Folosind iubirea de sine si compasiunea, puteti debloca starea creatiei voastre amestecand simturile voastre si permitandu-va sa vedeti ca totul a fost iubire.

Indiferent ce va spun simturile voastre in separare, ca lumea pe care o vedeti in jurul vostru ar putea fi in durere, cand amestecati absorbtia impreuna in acelasi fel asa cum ati facut cu pasarea, cu soarele si pajistea, veti descoperi ca si ceea ce in separare pare a fi durere, se va simti ca fiind iubire amestecata in inima voastra. Productia, productia sufletului vostru, va fi inca odata, eterna. La acest punct veti incepe sa realizati ca puteti literalmente sa faceti totul inca odata. Faceti asta, si inca odata veti debloca intregul vostru potential ca si creator al alegerii si frumusetii.

Pot Eu sa Fac Asta?

Eu, Adamus, prietenul vostru, sunt aici sa va aduc la cunostinta ca raspunsul este DA. Puteti sta acolo in timp ce oamenii se lupta, tipa si urla. Acest lucru pare urat, doar atunci cand voi priviti din unghiul separarii si simturile voastre creaza acea diviziune, pentru Ón ciaja biologica, voi aveti 5 simturi. Este asa pentru ca v-ati obisnuit sa vedeti si sa auziti aceste lucruri, incat va mentineti blocati intr-un ciclu repetitiv al creatiei in care creati constant acelasi lucru. Voi ca si creator, aveti o putere atat de mare, numai ca ati uitat-o.

Acum, sa revenim la lupta din tara sau imprejurimile voastre, indiferent cat sunt ele de mici sau mari, sau cum se manifesta ele. Dintr-o perspectiva a neutralitatii puteti lua acele lucruri in simturile voastresau, la fel de bine le puteti amesteca ca unu. Neutralitatea inseamna ca voi eliberati emotiile, dar nu si compasiunea. Asa cum luati negativitatea in jurul vostru prin simturile voastre, o amestecati la fel cum ati facut cu pasarea. Puteti alege sa permiteti sentimentelor de baza ale armoniei interioare in orice situatie si experientelor exterioare sa se topeasca in armonie. Daca acceptati ca voi sunteti creatorul circumstantelor exterioare si ca VOI le emiteti, si daca mergeti in starea armoniei interioare care poate fi numita simtul infinit al Akene, atunci veti permite luptei sau discordantei sa se schimbe. Voi ati schimbat energia din jurul sau si va curge in fiecare particola a lumii voastre exterioare.Asta, prietenii mei, este Energia Libera in actiune. Ne vom expanda din nou si vom deveni intreaga planeta. Eu folosesc doar cuvinte acum. Fac asta in timp ce va iau cu mine. Va invit sa veniti cu mine. Calariti pe energia mea. Lasati-ma sa fiu calul vostru pentru un timp si haideti sa survolam intreg pamantul.

Impreuna, noi devenim aceasta frumoasa perla si voi ramaneti in armonie chiar daca simtiti ca se intampla multe, multe lucruri pe pamant. Toate aceste ganduri diferite, toate aceste sentimente diferite pe care oamenii le au, voi doar lasati-le sa fie. Doar armonizati-le ca unu, amestecati-le impreuna. Caci pentru toata durerea si tristetea pe care ati putea-o simti, exista egalul in iubire, fericire si libertate.

Odata ce le-ati amestecat impreuna, iubirea este cea care ramane. SPRIJINITI-VA PE SPIRITELE BUNE DIN FAMILIE.

Acum, mergem mai profund dar calatoria se va intensifica.

Deci respirati profund si sprijititi-va pe membrii familiilor voastre angelice. Pe masura ce galopez dincolo de barierele pamantului, inainte sa va dati seama, noi atingem soarele si atunci totul incepe sa se schimbe pentru ca acesta este o creatura Akeneeica. Simtiti expandarea pe care vi-o aduce portalul soarelui. Va ia repede prin intregul sistem solar, il inconjurati si va plimba prin tot universul pana cand simtiti ca barierele universului nu sunt atat de mari incat sa va poata stapani. Expandandu-va de aici, voi atingeti alte universuri si alte vieti si merge dincolo de tot ce ati putea sti...si inainte sa va dati seama nu va mai amintiti cate vieti si stele si galaxii ati atins.

Este dificil acum sa vedeti aceasta mica planeta numita Pamant, pentru ca din acest unghi este unu cu tot ce este in jurul sau. Acum lasand mintea in urma, realizati ca totul este unu in final. Din perspectiva voastra de pe Pamant, poate ca ati vedea lucrurile ca fiind separate, dar nu si din spatiul pe care noi il ocupam acum. Acesta este un unghi infinit. Acum voi sunteti intregul cosmos in timp ce sunteti inca acolo, pe pajiste ascultand acel cantec al pasarii, chiar aici unde ne-am inceput calatoria.

De data asta nu va voi ruga sa luati toate astea si sa le micsorati si sa le puneti in inima voastra. Nu, va voi ruga sa va concentrati pe orizontul care sunteti, dar deasemenea sa va concentrati pe persoana care sta acolo pe pajiste si acest lucru il vom mari. Noi crestem acum, pentru o secunda, crestem in proportii extreme. Sunteti mai mari decat copacii, mai mari decat cerul. Inainte sa va dati seama, vedeti stelele si vedeti planetele si vedeti soarele si deveniti din ce in ce mai mare ca si corp fizic...pana cand sunteti atat de mare incat acel intreg univers pe care l-ati simtit, acel intreg cosmos se potriveste in spatiul inimii voastre, in timus. Acum realizati ca daca toata aceasta creatia este chiar acolo in pieptul meu, atunci eu sunt Dumnezeu. Si voi sunteti pulsul care bate al vietii. Voi sunteti inima tuturor lucrurilor care bate, sunteti centrul tuturor lucrurilor.

Voi sunteti ceea ce sunteti ce Eu Sunt.

Iar acum stati in acel moment cat timp vreti.

Eu voi pleca acum, dar ma voi intoarce, ca intotdeauna.

Eu va iubesc. Namaste.

Si asa este.Document Info


Accesari: 1482
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2021 )