Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
LISTĂ DE VERIFICARE SMSSM, CONFORM OHSAS 18001

economie

LISTĂ DE VERIFICARE SMSSM, CONFORM OHSAS 18001
Nr. crt.

Întrebare

Da

Nu


Au fost definite în mod clar procedurile și responsabilitățile în domeniul securității și sănătății în muncă? Își cunoaște fiecare propriile responsabilități, cât și pe acel 111g610b ea ale altora?
Cunoașteți ceea ce aveți de făcut pentru a respecta legislația din domeniul securității și sănătății în muncă? Dacă nu, ați desemnat o persoană competentă care poate să vă furnizeze consultanță?
Ați identificat principalele riscuri privind securitatea și sănătatea în muncă și ați luat măsuri pentru a le elimina sau reduce?
Dispozițiile pe care le-ați adoptat referitor la întreținerea echipamentelor de lucru sunt adecvate?
Ați asigurat angajaților echipamentul individual de protecție necesar pentru a se proteja împotriva riscurilor ce nu pot fi evitate prin alte mijloace? Ați instruit salariații privind utilizarea acestui echipament?
Ați furnizat angajaților informații privind riscurile și i-ați instruit referitor la securitatea în muncă și la procedurile de urmat în caz de urgență?
Vă consultați salariații în problemele de securitate și sănătate, inclusiv referitoare la schimbări privind politica, procedurile de lucru și echipamentele?
Angajații cunosc modul în care să raporteze condițiile periculoase de lucru și accidentele?
Obișnuiți să luați măsuri rapide pentru anchetarea accidentelor produse, a celor care au fost pe punctul de a se produce și a problemelor semnalate ?
Inspectați cu regularitate locurile de muncă și verificați dacă angajații respectă procedurile pentru desfășurarea activității în condiții conforme cu normele de securitate a muncii?
Dispuneți de un sistem pentru revizuirea politicii și a procedurilor de lucru privind securitatea și sănătatea în muncă?


Document Info


Accesari: 2607
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )