Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
STATIUNEA BAILE GOVORA - HOTEL OLTENIA**

Turism


STATIUNEA BAILE GOVORA - HOTEL OLTENIA**

AMPLASARE : in zona depresionara subcarpatica din nord-estul Olteniei, la 21 km de Ramnicu Valcea.ALTITUDINE : 360 m

CLIMAT : continental moderat, cu veri racoroase si ierni blande; temperatura medie anuala de 9șC.

DESTINATIE odihna si tratament.

FACILITATI HOTEL OLTENIA: 388 locuri in 194 camere (146 camere duble, 46 garsoniere si 2 apar 14414i86o tamente). Camerele sunt dotate cu baie/dus, tv cablu, tel, unele camera au balcon. Garsonirele au living, dormitor, pat matrimonial - gars standard sau 2 paturi, tv, racitor, tel, baie, chicineta. Apartamentele au living, dormitor, pat matrimonial / doua paturi, tv, frigider, tel, aer conditionat. Hotelul dispune de restaurant, bar de zi, sala de conferinte (80 loc - aer conditionat si system de sonorizare), room service, piscina in aer liber, sala de fitness cu 20 locuri si masaj intretinere, sauna cu o capacitate de 10 locuri si jacuzzi, parcare. Servicii fara plata: pastrare valori, trezit la camera la ora solicitata, rezervare de locuri la alte hoteluri din retea, primirea corespondentei, presa centrala la receptie, informatii turistice si culturale pastrarea obiectelor uitate.

SERVICII DE MASA: In sistem meniu "a la carte" - card valoric,   la restaurantul propriu.

FACILITATI COPII: cazare gratuita pentru copii sub 7 ani; tarif redus cazare pentru copii intre 7-14 ani (8 lei/zi - c/v utilitati, cazare, etc.).

ALTE INFORMATII: taxa de statiune este de 4,5 % din valoarea primei nopti de cazare si se achita la receptia hotelului; ora de incepere a zilei turistice este ora 18.00 si ora de terminare a zilei turistice este ora 12.00; posibilitatea de plata a serviciilor cu MASTER CARD, VISA CARD la receptia hotelului; tariful pentru camera single este 80% din camera dubla la cazare iar masa / tratament - integral pentru un adult; locurile in regim de partaj nu se incaseaza decat pentru camere duble sau garsoniere cu doua paturi individuale.

BAZA DE TRATAMENT este amenajata pentru tratarea: afectiunilor cailor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale, neurologice, afectiunile asociate (ginecologice, renale, digestive, endocrine).

La tratament se folosesc instalatii pentru bai calde cu ape minerale iodurate sau cu ape minerale sulfuroase la cada; bazin cu apa minerala calda pentru kinetoterapie; instalatii pentru aplicatii de namol cald; instalatii pentru terapie respiratorie aerosoli, inhalatii, instalatii complexe pentru electroterapie si hidroterapie; sala de gimnastica medicala, masaj medical, buvete pentru cura interna.

Alte servicii de tratament si refacere: fizioterapie, impachetari cu namol sapropelic de la Ocnele Mari, sauna, dus subacval.

Traseele incluse in cura de teren sunt marcate.

FACTORI NATURALI DE CURA: ape minerale clorurate sodice, iodurate, bromurate, sulfuroase, slab bicarbonatate, hipotone; apele izvoarelor, slab mineralizate, sunt caracterizate printr-o concentratie mica de hidrogen sulfurat si clor, bogate in bicarbonati; namol sapropelic de la Ocnele Mari.

ATRACTII TURISTICE :

Manastirea Cozia, Pestera Muierii, Pestera Polovraci, Targul folcloric de ceramica de la Horezu, Culele de la Maldaresti (colectia etnografica), Casa Memoriala Anton Pann, plimbari in parcul statiunii, Manastirea Govora (aici s-a intiparit prima carte de legi in limba romana), Colectia de arta moderna si etnografie, Sarbatoarea Capsunului (annual in luna mai), Festivalul folcloric "Florile Govorei" (annual in luna iulie)


Document Info


Accesari: 5573
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )