Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Sticla misterelor

istorie


Sticla misterelor

În timpul uneia din filmarile mele aeriene s-au petrecut alte evenimente care merita povestite. În timp ce zburam pe deasupra bazei Camp Hero, pe obiectiv mi-a aparut o cladire mica, de dimensiunile unei magazii. Am auzit odata vorbindu-se de aceasta de la niste copii care au fost urmariti de un elicopter negru, dar nu am vazut-o niciodata. Subit, s-a petrecut ceva ciudat. Cladirea a disparut de pe obiectivul aparatului me 10410f57k u, pentru a reaparea si a disparea iarasi.Dupa ce m-am întors acasa, am examinat cu atentie filmul. Era una din putinele structuri supraterane de la Camp Hero pe care nu le examinasem niciodata pâna atunci. Încetinind viteza filmului la 1/30 secunde, am observat în apropiere o mica zona dreptunghiulara pe care stralucea un obiect rotund. Urmeaza momentul în care cladirea dispare si reapare. De data aceasta, obiectul stralucitor apare pe o suprafata neagra din apropierea celei dreptunghiulare. Subit, aceasta suprafata se deschide ca o trapa într-un acoperis, dar imaginea nu apare decât pe un singur cadru. Nici o usa nu s-ar putea deschide si închide la loc într-un timp atât de rapid, dar este indiscutabil faptul ca ceva s-a petrecut. De aceea, mi-am propus sa examinez mai îndeaproape problema.

O saptamâna mai târziu, am plecat într-o mica excursie la fata locului si am intrat în cusca leului. Eram însotit de Peter Moon si de prietenul nostru comun Tim. Cladirea de care vorbim nu este situata în interiorul perimetrului interior, pazit de politia parcului national, iar noi am avut grija sa nu intram în nici o zona cu indicatoare pe care scria "Trecerea oprita". Pe scurt, am urmat un circuit destul de sinuos, prin mlastina. În cele din urma, dupa ce ne-am ratacit pentru circa o ora, am reusit sa gasim cladirea. Am inspectat acoperisul, dar nu am descoperit nimic care sa indice posibilitatea deschiderii si închiderii unei trape în numai a treizecea parte dintr-o secunda. Am gasit micutul perimetru dreptunghiular, dar nu si obiectul negru care aparea pe film.

În mod misterios, chiar lânga cladire se afla o scara. Aceasta nu-si avea rostul, întrucât nimic nu parea sa indice vreun motiv pentru a urca pe acoperisul cladirii. Peter s-a urcat pe ea, dar acoperisul era atât de îngust încât era aproape sa cada. Era imposibil ca cineva sa se fi aflat pe acoperis în timpul filmarii.

Am vazut toti trei o sticla de vin care se afla pe acoperis. Era plina cu apa murdara. Am filmat-o, împreuna cu restul acoperisului. Când am ajuns acasa si am developat filmul, nu am putut gasi sticla pe acoperis. Mi s-a parut ciudat. A doua zi dimineata, sticla a aparut în casa mea. Le-am aratat-o lui Peter si lui Tim. Parea sa fie aceeasi sticla pe care am vazut-o pe acoperisul cladirii. Era de neînteles.

O explicatie ar fi fost ca grupul din Montauk a vrut sa ne demonstreze ce putea sa faca.

O alta ar fi legata de o schimbare a realitatii locale, când cladirea a disparut, dupa care a reaparut. Noua cladire nu era însa aceeasi cu cea veche. Ea avea ceva negru care semana cu o usa deschisa. Respectivul dispozitiv mecanic a iesit foarte rapid, a scos ceva din subteran, dupa care s-a scufundat la loc. Aceasta explicatie porneste de la premisa unei realitati alternative. Secventa respectiva este disponibila pe caseta video Montauk Tour, Partea II. Deocamdata, nu ne ramâne decât sa adaugam o noua enigma la lunga lista pe care o avem deja.Document Info


Accesari: 2254
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )