Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
scolile Misterelor

istorie


scolile Misterelor

Influentarea Retelei Morfogenetice este cunoscuta sub numele de stiinta Energiei Morfice, fiind apanajul de secole al "scolilor Stravechii Întelepciuni si ale Misterelor". Protejata de simbolismul g 14114h716o eometriei sacre, aceasta cunoastere a fost rezervata doar celor "treziti" sau "initiati".Aceste scoli si-au consacrat dintotdeauna eforturile în directia studiului constiintei si naturii realitatii. De aceea, este de datoria lor sa descopere necunoscutul, sa faca cercetari de pionierat si sa comunice descoperirile lor în privinta celorlalte stari ale realitatii. Una din functiile lor cele mai importante ar trebui sa fie integrarea cunoasterii dobândite si transformarea ei într-un program educational evolutionist.

Lucrurile ar fi fost minunate daca de-a lungul timpului aceste scoli nu s-ar fi împartit în grupuri polarizate, care au intrat în conflict unele cu altele în ceea ce priveste cursul pe care ar trebui sa-l urmeze evolutia umanitatii. Au aparut astfel diferite sisteme de convingeri si constructii religioase responsabile de ghidarea comportamentului moral al oamenilor. Conflictele dintre ele au degenerat în razboaie si au condus la indiferenta fata de valorile morale.

În acest context, marile sisteme de convingeri nu pot fi create decât prin intermediul unor evenimente puternice, de tipul viziunilor Fecioarei Maria, învierii lui Christos, sau al viziunilor profetice. Fara a analiza natura exacta a acestor evenimente miraculoase este evident ca ele nu pot decât sa genereze tot felul de dogme. Oamenii nu sunt încurajati sa descopere adevarul în legatura cu faptele, ci sa creada într-un anumit sistem de convingeri. Identificându-se perfect cu convingerile lor, "credinciosii" respecta sistemul si le solicita si celorlalti sa faca la fel, dând astfel nastere unor noi generatii care traiesc în iluzie si în teama, putând fi manipulate usor cu ajutorul butoanelor de control deja instalate. Profetiile sunt special create pentru a-i conduce pe oameni catre o anumita viziune asupra realitatii, indiferent care este aceasta.

Fiind atâtea scoli ale misterelor, care au generat religii diferite, numarul oamenilor convinsi sa participe la fiecare sistem de convingeri în parte devine foarte important pentru generarea unui viitor sau altul. Acest fenomen este influentat în mare masura prin puterea gândurilor care alimenteaza reteaua energetica. Popoarele cele mai influente în lume sunt cele care cred într-un numar foarte mare într-o profetie sau alta.

Pornind de la aceste informatii, trebuie sa ne fie foarte clar ca noi avem puterea de a ne racorda la retea, stabilindu-ne singuri cursul propriului nostru destin. De aceea, evolutia sta în mâinile noastre, iar principala sarcina care ne revine este aceea de a recupera ceea ce am pierdut cândva. Cum putem face acest lucru? Mai întâi de toate, deschizând portile care ne sunt accesibile, asa am procedat eu pentru a afla informatiile pe care vi le prezint în aceasta carte. Acelasi lucru îl puteti face si dumneavoastra.Document Info


Accesari: 2433
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )