Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Horgászat 5. rész

Maghiara
Horgászat 5. rész
Írta: János

Előzmény- Mi van veletek? - kérdezte Magdi Pistit, miközben a halat a grillre tette
- Semmi - felelt Pisti mogorván - csak ez valahogy nem az én napom.
- Inkább Sanyival beszélnél? - erős 14114d312o ködött Magdi, a hitetlenség szikrájának homályos fényével a szemében. - A vak is észrevenné, hogy valami nem stimmel nálatok. Minek emészted magad? Nem vagyunk már barátok? Nem bízol bennem? - kérdezte Pistit, miközben erősen a szemeibe nézett. Pisti elfordította a tekintetét, és zavartan, megszégyenült hangon megszólalt.
- Persze, hogy megbízok benned, de ez nem olyan egyszerű - suttogta, és szemei elfátyolosodtak.

Magdi levette a halakat a grillről.
- Gyere üljünk le. Nem gondolod, hogy ki kéne beszelned magad? Megfogod látni, hogy jobb lesz. A nyaralásotokon történt valami? Pisti szomorúan bólintott, és leült Magdi széke mellé a fűre.
- Tényleg lefeküdt Jutka egy fekete sráccal? - kezdte el nejem a vallatást.
- Kettővel is. - nyögte ki Pisti.
- Hm.... Nem semmi. De hogy kezdődött?
- A campingben megismerkedtünk egy idősebb párral. A férfit Bélának, a nőt Klárinak hívták. - kezdte Pisti vontatottan - Már többször voltak ott, és jól ismerték a környéket. Közösen átjártunk egy nudistatelepre, és egyik este elmentünk táncolni. A nők leültek, mi meg elmentünk a bárhoz, hogy valami hűsítőt felhajtsunk.
- És ott voltak a feketék? - türelmetlenkedett Magdi.
- Nem. De tulajdonképpen ott kezdődött a hülyeség. - mondta Pisti, aztán Magdi térdere borulva elakadó hangon suttogta - Ne haragudj. - és nehéz, mélyről jövő sírásba kezdett.

Magdi egyik kezet a vállára tette, a másikkal anyáskodva beletúrt Pisti hajába.
- Dehogy haragszom - szólt elkeseredett barátomhoz - nyugodtan sírd ki magad. Az megnyugtat. Jó tíz perc után barátom izmai elernyedtek, és légzése is nyugodtabb lett.
- Miről beszélgettél Bélával? - kezdte Magdi újra a gyontatást.
- Úgy, minden féléről. Aztán elkezdte dicsérni Jutkát, hogy milyen aranyos, meg intelligens, meg jó formája van. Kissé kínosan éreztem magam. Túl sok volt a dicséret. Én is megemlítettem, hogy Klárinak igen fürgén vág az agya, meg a nyelve is.
- Az igaz - vágta rá Béla, és egy pillanatra elgondolkodott.
- Nem félsz, hogy valaki elcsábítja tőled Jutkát? - kérdezte egy különös színezettel a hangjába.
- Nem gondolkoztam ilyenen. De nem hiszem, hogy fenn állna ez a veszély.
- Hát soha nem lehet tudni. - dörmögte az orra alá - Próbára tetted már az őszinteségét?
- Nem hiszem, hogy szükség lenne rá. Az csak felébresztené mindkettőnk bizalmatlanságérzetet. - mesélte Pisti, miközben felült Magdi mellé.
- Jó válasz. Ki sem néztem volna belőled. - helyeselt Magdi szemtelenkedve, miközben Pistire mosolygott.
- Vicces - morgott Pisti, és elhallgatott.
- Na most be ne savanyodj. - dorgálta meg nejem. Mi történt ezek után?
- Béla témát váltott, és visszamentünk az asztalhoz. Aztán egész este csak táncoltunk, és ittunk. Nem tudom mikor értünk vissza a campingbe, de másnap délbe ébredtünk fel. Az egész napot az agyba töltöttük, és csak este mentünk el egy kisebb sétára a tengerparton.

Másnap reggel Béla ébresztett.
- Jössz horgászni? A mólóról indul egy hajó, és meg van hely rajta.
- Elmennék, de nincs felszerelésem. - válaszoltam, miközben megpróbáltam felébredni.
- Nem kell semmit hoznod. Adnak mindent. A beugrót meg én állom. - válaszolta, és türelmetlenül toporgott.
- OK, de szolok Jutkának.
- Siess. Én meg haza ugrok egy meleg pulóverért. A tengeren reggel még hűvös van. - hátat fordított, és sietős léptekkel elindult. - Majd el felejtettem. Klári bemegy ma a varosba. Ha Jutka gondolja bemehetne vele. Legalább nem érzi magát egyedül, és nem morog, ha később jövünk vissza. - megint hatat fordított nekem, és eltűnt a lakókocsiban. Egész délelőtt kinn voltunk a tengeren. Hát nem fogtuk meg a fehér bálnát, de azért vacsorára elég lett. Visszafelé jövet, láttunk egy hajót, amin valami filmet forgattak. Nem mehettünk közel hozza, mert motorcsónakok vigyáztak, hogy ne kerüljön oda hivatlan hajó.
- Ez az. - kezdte Béla. - Csináltál már sexet kamera előtt?

Kérdése váratlanul érintett, úgy, hogy csak nagyra nyílt szemekkel bámultam rá.
- Dugtál már Jutkával, mikor valaki filmezett? - ismetelte meg kérdését.
- Nem - válaszoltam végre - De nem hiszem, hogy Jutka belemenne ilyenbe.
- Az csak a tálalás kérdése. - okoskodott Béla.
- Ha ügyes vagy, meg tudod győzni róla. És ha ki akarod próbálni, meddig mehetsz, kérd meg, hogy mással csinálja, miközben te nézed őket. - győzködött Béla, és egész tűzbe jött magyarázkodás közben - nekem van egy barátom, ő pornófilmeket csinál, és éppen itt vannak a közelbe. Én azt sem tudtam mit csináljak. A legszívesebben szájon vágtam volna, de aztán valami hülye, kíváncsi érzés kerített hatalmába. Hogyan reagálna rá Jutka, ha ilyent kérnék tőle?

A két bevásárló bajnok csillogó szemekkel üdvözölt bennünket.
- Sziasztok halászok! - kiáltott Klári, mikor hazaértünk - Hol vannak a halak? Nem híztunk el a vacsorától. Finom volt a hal, de négy személynek elég kevés. A maradék kalóriát aztán vörösborral pótoltuk. Mikor Kláriék elköszöntek, Bélát halkan megkérdeztem.
- Te már csináltad?
- Mit? - kérdezte, mintha nem tudná, hogy mire gondolok.
- Hat a kamera előtt.
- Persze. Mit gondolsz miből fedezem a nyaralásunkat?
- Klárival? - sutyorogtam csodálkozva, hogy a többiek ne értsék miről is beszélünk.
- Igen. Vele is, meg másokkal is.
- És Klári mit szól hozza?
- Neki tetszik a dolog. Ha én kifáradok, néha meg két vagy három fiatal sráccal is megbirkózik. Ettől a választól aztán teljesen kiakadtam. Mikor megint ketten voltunk, oda fordultam Jutkához.
- Tudod, hogy Béláék miből fedezik a nyaralásukat?
- Tudom. - mondta Jutka, mosogatás közben - Filmeznek.
- Honnan tudod?
- Ma mesélte el Klári, vásárlás közben.

Gondolkodóba estem, aztán megkérdeztem.
- Mit vettetek?
- Találtam pár édes blúzt, meg egy kis bugyit. - kacsintott ram ravaszul
- Hol vannak?
- A blúzok a barna bőröndbe.
- És a bugyi?
- Találd ki. Jutka mögé álltam. Átöleltem, és kezeim hasát, majd melleit simogatták. Hosszú haját félretolva nyelvemmel kerestem azt a pontot, ami mindig ledönti a lábáról. Farkam ágaskodva keresett egy helyet a nadrágomon, ahol kibújva megszabadulhatna kényszerzubbonyától.
- Hagyd, hogy befejezzem a mosogatást! Ne legyél türelmetlen. Na! - megpróbálta kiszabadítani magát karjaimból, de nem túl nagy sikerrel. Nyelvem füle mögött csiklandozta bőrét, majd ajkaim közé véve fülcimpáját gyengéden beleharaptam.
- Tudod, hogy ennek nem tudok ellenállni. - aztán megadóan elernyedt. Fejét hátra hajtva, nekem támaszkodott, és keze derékszíjamat tapogatta. Nadrágom hamarosan lecsúszott a derekamról. Kezébe vette pallosomat, és lágyan masszírozta. Rövid szoknyája alá nyúlva le akartam venni a bugyiját.
- Ne. Hagyd. Nem szükséges. - megfordult, a szemembe nézett, majd szájon csókolt.

Átölelve derekát felültettem a mosogatóra. Alig ült biztosan, lábaival átölelte derekamat, és testemet magához húzta. Arra gondoltam, hogy legalább félre kéne húzni a bugyiját, de ebben a pillanatban megéreztem szőrzetét, sőt farkam be is csúszott forró, nedves lyukába. Hátra tett két kezére támaszkodott, lábaival még szorosabban ölelte derekam, popsiját megemelte, és vad iramot diktálva ficánkolt kéjtől duzzadó dákómon. Mellei kicsúsztak a kigombolt blúz alól, és úgy dobálóztak, hogy kezeimmel kellett megtartanom őket. Mellbimbója kemény és barnás színű lett. A lámpa fénye ráesett combjaira, és csillogó fényárral öntötte el egész ágyékát. Ekkor vettem csak észre, hogy Jutka új bugyiján egy csipkékkel szegélyezett nyilas van. A fekete bugyi fehér csipkéi úgy simultak Jutkára, mint ahogy egy ráma a képet körbefogja.
- Mit szólnál hozzá, ha bennünket valaki filmezne? - suttogtam bizonytalanul fülébe.
- Én igen felpörögtem, mikor te Magdit dugtad. De Pistit ismerem. Nem tudom mit éreznék, ha egy idegen lenne mellettem. - válaszolta, és újból szájon csókolt. Átöleltem a derekat, leemeltem a mosogatóról és a konyhai asztalkához vittem. Letettem, és megfordítottam. Jutka rákönyökölt az asztalra, farát felém tartva. Szoknyáját fellebbentve kreolbarna feneke hívogatóan mocorgott előttem. Letérdeltem, nyelvemmel combját nyalogatva, középső ujjam csiklóját simogatva és hüvelykujjam fenekének remegő nyílását masszírozta.

Jutka légzése felerősödött, teste remegni kezdett. Az asztalkába görcsösen kapaszkodó kezein izzadságcseppek nedvesítették be az abroszt, és halk, elfojtott sikollyal, rezgő térdekkel elelvezett. Izmai elernyedtek, vonaglása lecsillapodott, lélegzete fáradt de normális lett. Felállt, megfordult, és két kezével nagyot lökött rajtam. Bokáimra csúszott nadrágom akadályozta mozgásom, úgy, hogy rövid tántorgás után, mikor elértem az ágy szélét, egyszerűen hagytam, hogy hanyatt vágódjak.
- Te suft! Nem meg mondtam, hogy először mosogatni akarok? - nézett rám, fenyegető villámokkal a szemeiben. De aztán hozzam lépett, letérdelt, és izzó makkomat nyalogatta. Kezei kiszabadítottak lábaimat a nadrágszárból, majd felemelve vállára tette. Rövid játszadozás után térdhajlataimat megfogva szétfeszítette lábaimat. Nyelve makkomról a golyóimra vándoroltak, és szája, mint egy porszívó beszippantotta zacskómat. Leengedte lábamat, átfordult felettem, és a számra ült. Lábaimat ismetelten megemelte, hogy térdhajlataimat honalja alá helyezhesse. Kezébe vette fenekemet, miközben punciját a számra tapasztva ide - oda mocorgott. Nyelve farkammal játszadozott. Néha mélyen beszívta heréimet, hogy aztán nagy cuppanással megint kiengedje őket a szájából. Egyszer csak nyelve belenyalt fenekembe.

A legszívesebben felvisítottam volna a gyönyörtől, de számat elnémította bársonyos puncija. A következő pillanatban elengedte lábaimat, ráfeküdt a hasamra, és erős szájmunkába kezdett. Pöcke úgy feldagadt, hogy mar nem csak nyaldosni, hanem szopogatni is tudtam. Aztán meleg érzés öntötte el testemet. Bőrömről izzadság csorgott az ágyneműre, izmaim megfeszültek, és hangos hörgéssel akkorát élveztem, hogy a fehér láva betakarta Jutkának száját, arcát és hajara is jutott.
- Na! - mordult rám Jutka - Ez a köszönet, hogy hagytam magam feltartóztatni a mosogatástól. - aztán elmosolyodott, és visszament a maradék mosatlan edényhez. Rendbe szedtem az ágyat, segítettem eltörölgetni, aztán tusolni mentünk. A campingnek csak egy nagy tusolója volt, középen deszkából összetákolt válaszfallal. Késő éjszaka lett, mikor odaértünk. Az egész környéken sötét volt. Mindenki aludt. Beleptem, és szemügyre vettem a tusolót. Egy elég rég nem renovált, de tiszta, megkopott színű falak között öt darab tusolórózsa meredezett az oldalfalról halk csöpögéssel. A válaszfalon egy kis lyukat fedeztem fel. Egy törölközőakasztó alá fúrták, vagy kaparták. Nem volt túl feltűnő. Kiosontam és körülnéztem. A női tusolóból víz csobogása hallatszott, de különben minden csendes. Visszalepve a tusolóba, átnéztem a lukon. Jutka törölközőjének a szélét, és majdnem az egész női tusolót be lehetett látni. Jutka már végzett a szappanozással. Éppen visszaállt a tus alá. A langyos víz rácsorgott hajára, végigfolyt hátán, és fenekén csíkokban pörgött lefelé a buborékos szappanhab. Nejem megfordult. Szép arcát a vízsugaraiba fordította, és szemmel látható élvezettel mosatta le magáról a habot. Szép formájú mellein csillogott a lámpa sárgás fénye.

A víz hasán lefolyva szeméremszőrzetét lelapította, és testére tapadva izgatóan mozgott a víz rohanó áradatában.
- Jutka - szóltam át a lyukon - Jutka - susogtam ismetelten
- Mindjárt jövök. - kiáltott Jutka vissza - csak lekell mosnom magamról a szappant.
- Tudom. Csak azt akartam mondani, hogy igen jól nézel ki tusolás közben.
Jutka körülnézett, majd megint megszólalt.
- Hol vagy?
- A férfitusolóban. Latod azt a kis lyukat a törölköződ mellett?
Jutka szemeivel keresgélt, majd vizet vett a kezébe, és a falra locsolta.
- Nem szégyelled magad, nős ember létedre kukucskálni?
- Oh de nagyon. - válaszoltam - Nem vagy kíváncsi rá, hogy mennyire? Mar egészen bele merevedtem a szégyenkezésbe.
- És most meg akarod dugni azt a deszkafalat?
- Inkább gyere át. - kérleltem
- Gyere át te. - jött a válasz a másik oldalról. - Neked ugyan olyan messze van mint nekem.
- Jól van. Tudod mit? Gyere ki a tusoló elé, és ott találkozunk. - láttam Jutkán, hogy egy pillanatra gondolkozik, aztán oda jött a falhoz, levette törölközőjét, körbe tekerte magán, és elindult az ajtó felé. Én is így tettem. Törölközőmet magamhoz véve igyekeztem kifelé.
- Hát veled mi történt? - fogadott nejem a tusoló sötét árnyékában.
- Úgy nézel ki, mint aki lenyelte a fogkeféjét. - nevetett, miközben megfogta törölközőm ágaskodó részét.
- Ez nem is fogkefe, inkább tollseprű, csak a nyele kissé vastagabb.
- Mit szólnál hozza, ha kipókhálóznám a barlangodat? - egy mozdulattal leszedtem róla a törölközőt.
- És ha jön valaki?
- Most?... Bajosan. De különben is itt olyan sötét van, hogy úgy sem láthat minket senki.

Megfogtam Jutka mellét, és nekitámasztottam a tusoló falának. Jutka közben meglazította törölközőmet, ami azonnal leesett a derekamról. Hozzá simulva nyelvem nyelvével játszott. Jutka megemelte jobb lábát. Én a kezembe vettem, és még egy kicsit emeltem rajta. Aztán térdeimet kissé behajlítva farkamat a még mindig csöpögő puncihoz tettem. Jutka kis mozdulattal váltott helyzetén, hogy szerszámom biztosabban célhoz érhessen. A nedves vénuszbarlang lassan engedett behatolásomnak, míg makkom teljesen belecsúszott. Ekkor Jutka átölelt, és másik lábát is megemelve körbe fonta derekamon.
- Így akarok hazamenni. - suttogta a fülembe alig hallhatóan. Leguggoltam, összeszedtem a két törölközőt, visszamentem a tusolóba a tisztálkodási csomagomért, majd átvittem Jutkát a másik oldalra az ő cuccáért, és haza indultunk. A camping csendes volt, majdhogy csak üresnek tűnt. Csak a mi csendes, visszafojtott nevetgélésünket halhattuk. A lakókocsiban lekapcsoltam a villanyt, a még mindig rajtam csüggő Jutkával az agyhoz mentem, kissé előre dőltem, és elhagytam magam. Belezuhantunk a takarok és párnák közé. A lakókocsi hangosan megnyikkant.
- Meg a végén szétdugjuk a lakókocsit - mondtam, és hangosan felnevettünk.
- Ilyen izgalmas utat meg soha nem tettem meg egy lakókocsi és egy tábori mosdó között. - mosolygott rám a holdvilág halványan beszűrődő fényében. Aztán átölelte ismetelten nyakamat, és vad szerelmi hadakozásba kezdtünk.
Egyszer csak nagy huppanással értem földet. Jutka mindjárt utánam mászott, és ráült szerszámomra.
- Nehogy azt hidd, hogy olyan könnyen szabadulsz! - és vad iramban lovagolt rajtam.

Nem tartott sokáig, mikor majdnem egyszerre feszültek meg izmaink, és a kéj érzése elöntötte testünket. Mikor kissé visszanyertem erőmet, fel akartam ülni, de fejem az asztal aljába ütődött. Hogy, hogy kerültünk oda, az elég homályos volt előttem. Nem kis munkába került kimászni az asztal alól, és megint az ágyba bújni. De aztán mind a ketten mély álomba merültünk. Reggel mikor felébredtem, az egész ágynemű a földön volt.
- De nagy hülyeséget álmodtam! - fordultam ébredező nejemhez.
- Képzeld el, te Bélával dugtál, Klári filmezett, engem meg valaki hozza kötözött egy strandszékhez, hogy mindent lássak, de meg se tudjak mozdulni. Meg a számat is bekötötték.
- Hat ez tényleg elég lökött alom. Nem hiszem, hogy le tudnék feküdni Bélával. Azzal az apró fúrójával még hozzám se férne a nagy hasától. - nevette el magát Jutka.
- De a filmezés nem állna távol tőled? - faggattam érdeklődve
- Ki tudja. - válaszolt. Felvette fürdőköpenyét, és keresgélni kezdett.
- Mit keresel? - kérdeztem
- A tisztaságcsomagomat.
- Nézd meg az asztal alatt. Talán leesett róla az éjszakai birkózásunk közben.
- Ááá! Megvan - kiáltott fel diadalmasan. - A székre tetted és nem is az asztalra.
Kézbe fogta a kis táskát és eltűnt a tusoló felé.

Jutka megint elkezdett pityeregni. Megsimogattam hosszú haját. Szemmel láthatóan tetszett neki. Mintha kissé megnyugtatta volna. Abba hagyta a szipogást, és zsebkendőjével felszárította könnyeit.
- Mi történt, mi után Pistiék visszajöttek? - kérdeztem, és kíváncsian hegyeztem füleimet, mert Jutka ha szomorú volt, még sokkal halkabban beszelt, mint normálisan.
- Semmi. Ittunk, táncoltunk egész este. Következő nap csak este felé mentünk el sétálni. Aztán másnap reggel Pisti ébresztett, hogy kimegy Bélával a tengerre pecázni, és, hogy Klári bemegy a városba. Ha akarok elmehetnék vele, mert ő nem tudja mikor érnek haza. Reggel kilenc óra lehetett, mikor kopogtatásra ébredtem.
- Ki az? - kérdeztem álmosan
- Én vagyok - jött a válasz - Klári
Körülnéztem gyorsan, hogy mekkora a rendetlenség, aztán magamra húztam a takarót.
- Gyere be. - szóltam ki az ágyból.
Az ajtó kinyílt, és belépett Klári. Egy könnyű nyári ruha volt rajta, strandpapucs, és egy nagy karimájú szalmakalap.
- Ne haragudj. Felébresztettelek? - mondta bocsánatkérő hangon.
- Igen, de nem baj. Úgy is fel akartam már kelni.
- Bemegyek a városba. Lenne kedved velem jönni? - kérdezte
- Ha tudsz várni egy fél órát, akkor mehetünk. Csak szeretnék előtte még letusolni, és a lakókocsit rendberakni.
- Persze. - jött az örömteli válasz - Menj nyugodtan tusolni, én addig rendbe teszem az ágyat.
- Kösz, de ne haragudj. Még az anyósomnak sem engedem meg, hogy nálunk takarítson, vagy, hogy utánam összerámoljon. De ha van kedved olvasgathatsz addig, míg én tusolok. Az asztalon van pár magazin. Indulásunk előtt vettem, és én meg alig néztem bele.
- Ahogy gondolod. - húzta meg a vállát, és felvett egy vaskos divatkatalógust, asztal sarkáról.

Én magamra kaptam a fürdőköpenyemet, és átszaladtam a tusolóba. Pár perces tisztálkodás után felüdülve tértem vissza. Klári még mindig a katalógussal volt elfoglalva.
- De édes kis cuccok vannak itt. - dicsérte a céget, meg a fényképészt.
Felvettem egy bugyit, kivettem a bőröndből egy melltartót, majd ledobtam magamról a fürdőköpenyt.
- Mit használsz a bőrödre? - szólt hozzám váratlanul.
- Semmit. - feleltem csodálkozva, mert nem tudtam, hogy mire gondol.
- Nem ártana ha kicsit vigyáznál magadra. A nap elég erős itt, és a sós víz nagyon szárítja a bőrt, aztán jön a szél, és úgy nézel ki, mint egy pikkelyes hüllő.
- Hat van valami nedvességet adó krémem a táskámban, de még soha nem próbáltam ki.
- Add oda, majd bekenem a hátadat. Ha egyszer kitöredezett a bőröd, sokáig tart megint rendbehozni. - kinyújtotta felém a kezet, és magam sem tudom miért, gondolkodás nélkül odaléptem a táskámhoz, megkerestem a krémet, aztán a kezébe adtam.
- Fordulj meg. Így nehéz lesz bekennem a hátadat, ha a fal fele fordítod.
- Kisse zavarodottan ereztem magam. Megfordultam, és Klári elkezdte masszírozni a hátamat. A hűvös krém frissítő hatással volt bőrömre. Klári erős kezei elfelejtettek velem, hogy tulajdon keppen egy nő áll mögöttem. Mikor hozzáért a nyakamhoz, bizsergés futott végig a testemen.
- Feküdj le az ágyra. - hallottam szavait.

Nem tudom mi volt velem. Mintha egy mágus kezébe kerültem volna. Gondolkodás nélkül odaleptem az agyhoz, és végig nyúltam rajta. Klári még egy kis krémet csöpögtetett a hátamra, és mielőtt szétkente volna, két ujjával benyúlt bugyim alá, és lehúzta rólam. Kezei aztán keményen masszírozták vállaimat, és hátamat.
- De jól csinálod - dicsértem meg Klárit - Hol tanultál masszírozni?
- Pár évet dolgoztam egy rehabilitációs intézetben. Ott ragadt rám egy és más - mondta, és hirtelen lecsúszott keze a fenekemre. Megfogta popsim két partját és úgy összepréselte ujjai között, hogy azt hittem mindjárt kicsattan belőlük a vér. Majdnem felsikítottam a fájdalomtól. Aztán lassan, de a szorításon alig engedve széjjel húzta fenekemet, és felfelé csúsztatta kezeit. Ezt megismételte még kétszer. Az utolsó alkalommal mar nem fájt szorítása. Vérkeringésem felgyorsult, és fenekem kipirosodott erős kezei alatt. Végiggyúrta combomat, és vádlimat, a talpaimat, aztán megint megszólalt.
- Jól esett?
- Oh nagyon. - sóhajtottam fel, mert azt hittem, hogy befejezte. De különben tényleg jól esett amit csinált. Egészen felfrissültem tőle.
- Fordulj meg. - hallottam ismét kemény, ellenkezést nem tűrő hangját.
Miután hátamra feküdtem, egy lépést tett hátrafelé és végig mustrálta testemet.
- Tudod, hogy nagyon szép vagy?
Azt hiszem elvörösödtem, mert egyszerre felnevetett, és szelíd hangon szólt megint hozzam.
- Irigyellek. Ritka szép bőröd van, jó formád, kemény melleid, és ami a legfontosabb, fiatal vagy.

Egy pillanatra még elgondolkozott, aztán megint mellem lépett, a krémet melleimre, hasamra és combomra csurgatta, majd kevés krémet tett a kezére. Szétdörzsölte, és hozzám hajolt. Becsuktam a szemeimet, úgy vártam, hogy melyik testrészembe fog belenyilallni a fájdalom. Klári hűvös kezei hozzam értek, és melleim felett belülről kifelé irányuló mozgással masszírozni kezdett. Benyúlt a honom alá, majd gyengéden rápréselte ujjait, és felfelé húzta izmaimat. Nagyon kellemes érzés volt. Várakozásom ellenére egyáltalán nem fajt. Mikor egy - egy mozdulat végére ért, az izmok szabályosan fellélegeztek, és bőröm megfeszülve csillogott. Mellbimbóim kemények lettek, és kéjre várakozva ágaskodtak Klári felé. O nem sokat foglalkozott velük. Éppen, hogy átfutó ujjai hozzá - hozzáértek. Ilyenkor remegő érzés járta át a testemet. Ujjai közé vette mellemet, aztán mint a nőgyógyászok, összenyomta, és keresgélő masszírozásban kezdett. Kis idő után elégedetten elmosolyodott, és kezei a hasamra csúsztak. Enyhe nyomással az óramutató járásával megegyező irányban lassan dörzsölgette. Egyszer kis zsibbadásszerű érzést ereztem, majd beleimben egy kisebb légzsák felszabadulva elhagyta fenekemet.
- Elnézést - dadogtam megszégyenülve - nem tehetek róla. Nem akartam....
- Ne foglalkozz vele. - csendült meg lágyan simogató hangja

Jobb kezét a szeméremdombomra helyezte, és ujjai hol masszírozva, hol kopogva játszottak szőrzetem között. Forró érzés öntötte el testemet. - De jó lenne, ha most itt lenne Pisti - gondoltam. Klári mintha megerezte volna, hogy mire vagyom, bal kezével megfogta mellemet, és ujjai hegyével dörzsölgetni kezdte mellbimbóimat. Fölém hajolt és ajkait a számhoz közelítette. Ebben a pillanatban ujja belecsúszott a már teljesen átnedvesedett cicámba. Kisse megemeltem a fejemet és ajkaimat kinyitva nyelvét mélyen szívtam be, mintha fel - le akarnám nyelni. Ujjait kijjebb húzta, és pöckömet ingerelve masszírozta, paskolta, nyomkodta ujjaival. Két kezemmel megfogva fejét csókoltam, és faromat mozgatva élveztem játékát. Gyomromban remegő érzés támadt, ami kisugárzott lábaimba, kezeimbe, és lassan átvette egész testemet. Izmaim megfeszültek, fenekem felemelkedett, mintha Klári kezét magába akarná zárni. Éreztem, hogy fejbőröm felmelegszik és hajamon apró cseppekben gurul párnám felé az izzadság. Egyszerre alig kaptam levegőt, de Klári fejét el nem engedtem volna. Fenekem majdnem begörcsölt, hasamban, mint egy tűzgolyó valami megindult, végig bizsergette belsőségeimet, majd robbanásszerű erővel mintha kiszabadult volna lábaim közül.

Elengedtem Klári fejét, és testem elernyedve terült el az agyon. Klári lassan visszahúzódott, majd combomat masszírozva mosolygott ram.
- Maradj meg tíz percet az ágyban, és ne gondolj semmire. Aztán menj át a tusolóba, és csak hidegvízzel öblítsd le testedről az izzadságot. De nehogy kiugorj az ágyból, hanem csak lassan kelj fel, különben még megszédülsz, és elesel. Ha készen vagy, szólj be hozzám, aztán indulhatunk bevásárolni. Hátat fordított, megtörölte a kezét egy törölközőbe, aztán kiment a lakókocsiból.
Én majd, hogy aléltan terültem el az ágyon. Tíz perc letelte után megszólalt az ébresztős rádió. Úgy látszik Klári állította be, hogy el ne aludja. Az épületben csak pár kislány ugrándozott. Locsolgattak egymást, és hangosan nevetgéltek közben. A zuhany alá álltam és kinyitottam a csapot. Nem is tűnt hidegnek a víz. Az egyik kislány átszaladt a tusolón, megcsúszott, és a síkos kövön lábamig csúszott könnyű teste. Hangos sikításba tört ki
- Iih ez hideg!!! - felugrott mintha meg sem ütötte volna magát, és visongva kiszaladt a tusolóból.

A csapot elzárva gondolataimba mélyedve mentem vissza a lakókocsihoz. Mit csinált velem Klári? Miért nem ereztem hidegnek a vizet? Miért nem volt szabad gyorsan felkelnem? És mi volt az a tűzgolyó ami a hasamból indult és élvezetté válva hagyta el a testemet? Felvettem egy könnyű kis blúzt, egy rövid sortot, meg a kedvenc szandálomat, és beszóltam Kláriért.
- Készen vagyok. Mehetünk?
- Felőlem - jött a válasz és megjelent a lakókocsi ajtajába. Beültünk a kocsiba, Klári bekapcsolta a rádiót, és szó nélkül gurultunk a közeli kisváros bevásárló centruma fele. Egyik butikból a másikba mentünk. Nem tudom hány ruhát próbáltunk fel, de igen megszomjazva, és kissé fáradtan tértünk be dél körül egy kisebb, a boltok árnyékába épült éttermecskébe. Szegényes kopott bútorok között alig - alig ücsörgött pár vendég. A tulaj, egy idős férfi jött elénk, és hellyel kínált bennünket. O legalább annyi idős volt, mint a kocsmája. Kopott, de tiszta abroszt használt köténynek. Átnyújtotta az étlapot, és megkérdezte, mit innánk.
Hamarosan két deresedő korsóval tért vissza, és előzékenyen fordította le az étlapot. A felesége főzött. Egy isteni Kevapcsicsit ettünk, erős kávéval leöblítettük, majd pincehideg bort hozott az öregúr, és szívéjesen kínált bennünket.

Talán a bor oldotta fel a nyelvemet, de hirtelen úgy ereztem, mintha semmiféle gátlás sem szorítaná torkomat.
- Mi lett a fekete barátoddal? - kérdeztem hirtelen, és magam is elcsodálkoztam nyíltságomon.
- Az első alkalom után még néha - néha összefutottunk, de nem lett a szeretkezésünkből semmi. Úgy hat hónap múlva sikeresen államvizsgázott, és hazament Németországból.
- És elmesélted Bélának, hogy mi történt?
- El.
- Hogy fogadta? - kérdeztem kíváncsi szemekkel
- Nem fogod elhinni. Kinevetett, és azt mondta, hogy találjak ki egy másik históriát, mert ez túl átlátszó.
- Miért nem hitte el? - kérdeztem, kissé elkeseredett hangon.
- Szerintem akkor meg nem nézte ki belőlem, hogy félre tudok lepni.
- És most már elhinné?
- Biztosan. De most inkább nézni szereti, ha mással vagyok, és nem az én elbeszélésemből megtudni, hogy mi történt.
- Tessék? Hogy érted, hogy nézni? Beül a szekrénybe ha látogatód van? Klári elnevette magát.
- Milyen filmeket nézel te? De különben nem vagy túl messze az igazságtól. Úgy kezdődött, hogy egyik pénteki reggel az UPS egy csomagot hozott. Béla már második hete kiküldetésen volt Franciaországban, és csak a hétvégére vártam haza. Mivel szabadnapos voltam, meg nem öltöztem fel, mikor az UPS autó megállt a ház előtt.

Magamra kaptam egy rövid kimonót, és úgy nyitottam ajtót. Egy fiatal srác barna egyenruhában. Igen jól állt neki, és nagyon megkívántam a fiút. Oszintén szólva nem gondoltam, hogy egy ilyen fiatal, és jó kinézetű srác áll az ajtó előtt. Megkértem, hogy vigye be a konyhába a csomagot, mert a körmeimen még nem száradt meg a lakk, és nem akartam elrontani az egész reggeli munkámat.
Aláírtam a csomag átvételét, és borravalót akartam adni a srácnak, de nem voltam biztos a dolgomba. Kisse izgulva, mint egy iskolás kislány, becsúsztattam a zsebébe öt márkát. Bal kezével elkapta a kezemet mielőtt visszahúzhattam volna, és magamhoz nyomta. Jobb kezével pedig átölelte a derekamat. Megadóan emeltem fel a fejemet, és megcsókolta arcomat. Ekkor én öleltem őt át, és nem engedtem, hogy elengedjen. Nadrágja már keményen feszült, tekintete vágyakozóan bújt aprócska selyem köntösöm alá. Száját kóstolgatva toltam hátra, a hálószoba felé. Útközben leszedtem róla az inget és derékszíját. Nadrágját már a hálószobában veszítette el. Egy gyenge mozdulat, és a könnyű kimonó leesett rólam. Felhevült testem sóvárgott utána. A srác megtorpant egy pillanatra, majd dupla hévvel támadásba lendült. Farka kibújt alsónadrágjából, és mint szegezett lándzsa közeledett felém.

Megfogta vállamat, és akkorát rántott rajtam, hogy tengelyem körül egyszer megfordultam, mielőtt végig vágódtam az agyon. Nem is tudtam, hogy mi történik velem. Gyorsan a hasamra fordultam, és lábaimat összezárva arcomat a párnába temettem. Erre ő lehajolt és akkorát harapott a fenekembe, hogy a fájdalomtól felvisítottam, és azonnal a hátamra fordultam. Mellém feküdt, majd ujjai meztelen testemen felfedezőútra indultak. Először melleimet, köldökömet, majd combom belső felét cirógatták. Ettől a váratlan gyengédségtől megint felbátorodtam, és lassan kinyújtottam felé a kezemet. Hozzám hajolt és lágyan megpuszilta arcomat. Teljesen meg voltam zavarodva. Nem tudtam, hogy sírjak - e, vagy megpróbáljak menekülni. Nagy szerszámmal volt megáldva, és ez a hatalmas húsdarab félelmet keltett bennem. Mi lesz, ha ezt mindet belém nyomja? Tán még bele is halok! Ilyen és ehhez hasonló gondolatok jártak az eszembe. A srác közben már hasam alját csókolgatta, és nyelve egyre mélyebbre hatolt. Meggörnyedt teste mellettem feküdt. A vállam magasságában lázasan lüktetett vastag, és hosszú dárdája. Kissé felbátorodva, hogy talán meg sem akar dugni, közelebb csúsztam hozzá. Bőrének kellemes, ápolt illata magamhoz térített.

Aki ilyen jól ápolt, az nem is lehet egy vadállat. Gondoltam, és kezembe vettem erektől sűrűn átjárt farkát. Számmal közelítve gyengéd puszit nyomtam rá. Erre nyelve belemélyedt vénuszkagylómba, ujjai pedig fenekemet masszíroztak. Számat egyre nagyobbra nyitva hagytam, hogy dorongja belém csússzon. Rövid ideig szopogattam. Aztán majdnem begörcsölt a szám. Kivettem fegyverét ajkaim közül, de kezemmel nem hagytam abba kényeztetését. Nyelvem makkját csiklandozta, és zsákját puszilgattam. Ujja egyre erősebben dörzsölte fenekemet, míg végül egyszerre két ujjal is behatolt hátsó részembe. Halk sikítással feleltem. Nem is annyira a fájdalomtól, mint a meglepetéstől.
- Faj? - kérdezte
- Nem. Abba ne hagyd. - kérleltem, és faromat mozgatva toltam ujjaira. Nyelve egyre hevesebben csapkodta felduzzadt csiklómat, és ujjai ki - be csúszkálva fenekembe kör körös mozgással tágították, és egyúttal izgatták lyukamat. Megint számba vettem kemény farkát, és nyelvemmel paskolva, ajkaimat összeszorítva erősen szívtam.

Először lassú, ütemes lökésekkel dugta számat, majd felgyorsult, és egyre melyebben hatolt belém. Izmai remegni kezdtek, erei még jobban kidagadtak, hogy ajkaimmal minden egyes szívverését érezni tudtam, aztán megállt,
- Jövök - mondta, de nem hagyta abba pinám nyalását. Ujjai tövig jártak a fenekembe, mikor forró spermája elöntötte a számat. Nem volt sok spermája, de igen jó ízű. Úgyhogy egy cseppet sem engedtem kárba veszni, az utolsó csepp nedvet is kiszívtam. Ezt az elvezetet egy másik, sokkal erősebb érzés váltotta fel. Bőröm izzadt, hajam csapzott, belsőségem remegett. Mikor harmadik ujja is behatolt fenekembe, elélveztem. Vénuszkagylóm egy adag folyadékot engedett ki magából, amitől a srác begerjedt, és meg vagy húsz percet nyalogatta érzékeny, tűzben álló nyilasomat. Ez alatta a húsz perc alatt meg kétszer érette el velem a kéj kapuját, pedig ujjai már nem segítettek hozzá nyelve mozgásához. Aztán fáradtan, de kielégülten csillogó szemmel elterültünk az ágyon. Pár perc múlva a barna USP uniformis megint testén simult.
- Boldog születésnapot - mondta, hátat fordított, és pár másodperc múlva hallottam autójának felpörgő motorját. Ekkor tértem csak észbe. Tényleg! Nekem ma szülinapom van. Egészen megfeledkeztem róla. De honnan tudja azt ez az alak?

Felkeltem, átmentem a fürdőszobába és hűvös, de nem hideg vízzel letusoltam. A víz felfrissített, de nem szabadultam meg a gondolattól, hogy mi úton tudhatta az UPS - es, hogy nekem ma szülinapom van. A konyhába lépve megláttam az asztalon várakozó csomagot. Felemeltem. Nagyon könnyű volt, mintha üres lenne. A címkén az én nevem és pontos címem állt, de semmi más. Se feladó, se bélyeg, se bélyegző. Izgulva téptem le a barnás csomagolópapírt. A dobozon kis, géppel, vagy Computerrel írott cédula. " Óvatosan kibontandó! " Na ettől még jobban furdalt a kíváncsiság. Mi lehet benne? A cetli utasítását követve lassan, vigyázva nyitottam ki a doboz tetejét. Belül egy csomó fehér vattába egy kis réztáblácska volt becsomagolva. Mikor elolvastam a rávésett szöveget, majdnem hanyatt estem. " Te vagy a legédesebb feleség! Boldog születésnapot drágám. Remélem tetszett az ajándékom. "

Tehát a csomagot a férjem küldte, és az UPS - es férfi volt az ajándék.
- Tényleg Béla küldte neked azt a csomagot? Vagy a férfit? Vagy mar nem is tudom pontosan mit gondoljak. - dadogta Jutka zavarodottan.
- Igen. De ez meg semmi! Mielőtt magamhoz térhettem volna, egy kéz nyúlt át a vállam fölött, egy pohár pezsgővel. Ha hirtelen el nem kap a másik kezével, biztos összeestem volna ijedtembe.
- Egészségedre - hallottam Béla hangját Megfogtam a poharat, és egy szuszra kiürítettem, aztán megfordultam, hogy egy nagy pofont lekeverjek neki. Béla ellenben mihelyt előtte álltam, átfogta a derekamat, és tüzesen csókolta a számat. Ettől megint lehiggadtam, és új vágyak ébredtek a testemben.
- Érdekes íze van a szádnak - szólalt meg a csókolózás után.
Mély levegőt vettem, de aztán a torkomra akadt a szó. Miután leszoptam a postást, ugyan letusoltam, de még nem volt időm fogat mosni. Amit Béla érzett, biztos, hogy a férfi spermája volt. Megszégyenülten indultam a fürdőszobába. Béla utánam lépett, karjaiba vett, és a hálóba vitt. Ott rádobott az ágyra, és eszelős tempóban szabályosan leszaggatta magáról a ruhait. Aztán mellém ugrott az ágyba, tüzesen csókolt, és nagy szerelmi birkózásba kezdtünk. Nyelve minden testnyílásomat, és bőröm egész felületét átcikázta, farka minden lehetséges résbe behatolt. Aztán szinte egyidőben nagyot élveztünk, és fáradtan elterülve elaludtunk.

Klári kiitta poharát, hívta a pincért, és fizetett.
- És, hogy került arra sor, hogy Béla téged szeretkezés közben kukkol? - kérdezte Jutka nem kis érdeklődéssel a hangjába.
- Az a másnapi partin kezdődött. - mesélte Klári - De erről majd később, most mennünk kell, hátha a halászok mar hazaértek.
Kimentünk az étteremből, és erős tempóval száguldoztunk egész a campingig.
Folytatás

Vissza


Document Info


Accesari: 743
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2021 )