Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Green King - Death can wait

Marketing
INTRODUCERE

Reclama despre care vom vorbi în urmatoarele pagini este "Green King - Death can wait", care promoveaza berea Green King din Marea Britanie. Aceasta bere este lider pe piata engleza si se poate gasi si in alte 25 212f523c de tari din toata lumea de la Brazilia pana in Taiwan.Spotul are o durata de 40 de secunde si relateaza povestea unui tanar, care este supus mai multor situatii extreme din care scapa cu viata, datorita faptului ca Moartea consuma berea Greene King.

REZUMAT

Pentru urmarirea obiectivelor propuse am realizat doua focus-grupuri, unul alcatuit exclusiv din fete si altul - exclusiv din baieti, cu varste cuprinse intre 20 si 26 de ani. Initial am expus subiectilor spotul, fara a le arata finalul, in intentia de a observa daca acestia vor identifica produsul caruia i se face reclama.

Etapa urmatoare a constat in prezentarea integrala a reclamei de doua ori pentru o mai buna memorare a acesteia. Apoi discutia s-a derulat conform unui ghid de interviu preconceput. Discutiile participantilor au fost inregistrate video. La final acestia au completat un chestionar cu date personale si cu impresii generale despre intreaga desfasurare a focus-grupului.OBIECTIVE

Scopul central al cercetarii este acela de a determina posibilitatea intrarii Greene King IPA pe piata romaneasca, avand drept reclama de lansare spotul "Greene King - Death can wait". Prin realizarea focus-grupului ne-am propus identificarea impactului reclamei asupra participantilor, analizarea reactiei subiectilor la mesajul reclamei, a reactiei fata de produsul prezentat, fata de competitori; identificarea perceptiei de catre participanti a mesajelor transmise de catre sunet, imagine, culori, solgan, precum si a pozitionarii ca pret pe piata a produsului.

Document Info


Accesari: 4445
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )