Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
SUPORT PENTRU TV

Arhitectura constructii


SUPORT PENTRU TVETAPELE DE LUCRU:

1. Mai întâi s-a construit posta­mentul care va servi drept suport pentru masa din gips-carton, dupa ce s-a masu 15215t194p rat suprafata pe care acesta urmeaza sa o ocupe, l s-a acordat o importanta deosebita acestei operatii, deoarece corpul de mobilier va fi integrat într-un ansamblu de constructii decora­tive si de rafturi (toate executate din gips-carton), cu care trebuie sa se armonizeze geometric. Dupa ce s-a masu 15215t194p rat suprafata, s-au trasat dimensiunile posta­mentului. Acesta are o înaltime de 10 cm si este realizat din montanti metalici de tip "U", care s-au placat cu gips-carton.

2. Picioarele mesei sunt cele care individualizeaza acest corp de mobilier. Astfel, picioarele anterioare s-au montat perpen­dicular pe postament, iar cele posterioare formeaza un unghi de 45° cu postamentul, descriind forma literei "V".

3. Pentru montarea picioarelor în "V" pe postament, s-au fixat în holtzsuruburi doua profile UW 30. Acestea sunt paralele si vor servi drept baza pentru montajul picioarelor posterioare. In acelasi timp, lungimea profilelor va da si latimea picioarelor.

4. Primele profile metalice, care au rolul de schelet pentru picioa­rele posterioare, s-au fixat pe perete, ca de altfel si partea co­respunzatoare a blatului mesei. Acest fapt a conferit, înca de la i început, soliditate constructiei si a usurat substantial celelalte etapej ale lucrarii.

5. Datorita operatiunii descrise mai sus s-a putut trece la execu­tarea blatului cu mult înainte de terminarea structurii de rezistenta a acestuia. El are o forma trapezoidala si este compus din doua placi din gips-carton, între care se afla o rama din profile UW 30, care îi da grosimea.

6. Datorita sarcinilor pe care urmeaza sa le suporte comoda TV, structurii care sustine blatul i s-a acordat în continuare o aten­tie deosebita, în acest sens, s-a masurat latimea viitoarelor pi­cioare posterioare si s-a decis montarea a înca trei perechi de suporti ai scheletului metalic.

7. Profilele de tip "U" s-au masu­rat la lungimea dorita si s-au ta­iat cu ajutorul unui foarfece de tabla.

8. Pentru a mari gradul de rezis­tenta al structurii, la baza fiecarui profil s-a montat în holtzsuruburi un profil metalic de acelasi tip, cu o lungime de 10 cm.

9. în acelasi scop, s-au introdus, prin fortare, profilele UW 30 pe în­treaga lungime a celor deja mon­tate. Operatia are rolul de a evi­ta orice risc în ceea ce priveste gradul de rezistenta al constructiei.

10. Profilele introduse unele în celelalte se fixeaza în suruburi autofiletante.

11. Deoarece constructia urmea­za sa fie placata cu gips-carton, capetele si vârfurile holtzsurubu-rilor se polizeaza. Se evita astfel eventualele erori în pozitionarea placilor din gips-carton.

12. Dupa placarea cu gips-car­ton, s-au montat profile metalice de colt pe toate muchiile construc­tiei. S-au chituit îmbinarile dintre placi si capetele holtzsuruburilor, dupa care întreaga constructie s-a gletuit si s-a zugravit în doua culori.


Document Info


Accesari: 2773
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )