Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
ACTIUNE IN EVACUAREA CHIRIASULUI PENTRU DEGRADAREA IMOBILULUI

Drept


ACTIUNE IN EVACUAREA CHIRIASULUI PENTRU DEGRADAREA IMOBILULUI

Domnule Presedinte,Subsemnatul___________, domiciliat in________, jud._____, str._____, nr.____, chem in judecata si personal la interogatoriu pe 12312r1710m _______, domiciliat in ______, jud._____, str.____, nr.___, pentru ca prin hotararea ce veti pronunta sa reziliati contractul de inchiriere vizat de _______sub nr. _____si sa dispuneti in consecinta evacuarea paratului din locuinta proprietatea mea din____jud____str._____nr.___, obligandu-l sa-mi plateasca suma de __lei cu titlu de despagubiri pentru prejudiciul produs. Cer, de asemenea, cheltuieli de judecata si onorariu de avocat.

Motivele actiunii sunt urmatoarele:

In fapt, paratul este chiriasul meu in apartamentul susmentionat in baza ordinului de repartitie al___,nr.___din_____si al contractului de inchiriare vizat de \sub nr.___din___. In cadrul folosirii locuintei inchiriate, el a savarsit oserie de acte de grava degradare si de instrainare fara drept a instalatiilor acestei locuinte, si anume a spart chiuveta de la baie fara sa o inlocuiasca, a vandut chiuveta dintr-una din camerele de serviciu, a zugravit peste tapetul de matase din dormitor si a lasat sa se umezeasca, prin scurgerea unor tevi nereparate la timp, peretele camerei de baie pe o inaltime de cca.1 m., stricaciuni care, toate, mi-au provocat un prejudiciu de ______lei.

In drept, imi intemeiz cererea pe dispozitiile art. 1434 C.civ.

Inteleg sa ma folosesc de interogatoriul paratului - care urmeaza a fi citat cu aceasta mentiune - de expertiza, de proba cu acte, si anume de contractul de inchiriere vizat de \sub nr.___din____de cercetarea la fata locului si de proba cu martori pentru care propun pe:

1._______,din_____,jud.____,str._____,nr.____,etaj.______,apart.___

2._______,din_____,jud.____,str._____,nr.____,etaj.______,apart.___

Depun prezenta cerere precun si copie certificata de pe actul susmentionat in dublu exemplar, dintre care unul pentru instanta si altul, pentru a fi comunicat paratului.

Semnatura reclamantului_____

Domnului Presedinte al__________ ______ ____ _______


Document Info


Accesari: 2021
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )