Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Practica - SC SERVICII BISTRITENE SRL

economie
Universitatea de NV Vasile Goldis

Satu Mare

FACULTATEA DE sTIINŢE ECONOMICE

Marketing
PRACTICASocietatea Servicii Bistritene a fost infintata in anul 2005 de catre doi asocia 19519p1512t ti, este persoana juridica romana cu capital integral privat si in toate inscrisurile oficiale denumirea firmei va fi urmata de "Societate cu rapundere limitata". Societatea a fost inregistrata la Oficiul Registrului Comertului al Jud. Bistrita-Nasaud sub numarul J06/600/2005 cu cod unic de inregistrare fiscala RO 17726246 si conturi deschise la Banca Comerciala Romana si San Paolo Imi Bank.


Principalele tipuri de servicii prestate de catre societate se incadreaza in urmatoarele matrici:

Obiectul secundar va cuprinde urmatoarele activitati:

-Sectiunea K, Subsectiunea KA, Diviziunea 72,Grupa 721, Clasa 7210

-Consultanta in domeniul echipamentelor de calcul- hardware
-Sectiunea K, Subsectiunea KA, Diviziunea 72,Grupa 722, Clasa 7221

- Editare de programe

-Sectiunea K, Subsectiunea KA, Diviziunea 72,Grupa 722, Clasa 7222

- Consultanta si furnizare de alte produse software

-Sectiunea K, Subsectiunea KA, Diviziunea 72,Grupa 723

- Prelucrarea informatica a datelor

-Sectiunea K, Subsectiunea KA, Diviziunea 72,Grupa 724, Clasa 7240

- Activitati legate de bazele de date

-Sectiunea K, Subsectiunea KA, Diviziunea 72,Grupa 725, Clasa 7250

Intretinerea si repararea masinilor de birou, de contabilizat si a calculatoarelor

Sectiunea K, Subsectiunea KA, Diviziunea 74,Grupa 741, Clasa 7414

- Activitati de consultanta pt. afaceri si management

-Sectiunea K, Subsectiunea KA, Diviziunea 74,Grupa 748, Clasa 7485

Activitati de secretariat si traducere

- Sectiunea F, Subsectiunea FA, Diviziunea 45,Grupa 452, Clasa 4521

Constructii de cladiri si lucrari de geniu
1.4. Politica Generala S.C. SERVICII BISTRITENE S.R.L.


Servicii Bistritene garanteaza realizarea curateniei la cele mai inalte standarde. Daca clientul nu e multumit pe deplin de serviciile prestate, firma va reface serviciul pana cand clientul va fi multumit, fara nici un cost suplimentar. Preturile sunt negociabile, adaptate in functie de particularitatile fiecarui spatiu de curatat.

Serviciile prestate de S.C. Servicii Bistritene S.R.L. se pot executa ocazional pe baza unei comenzi sau periodic pe baza unui contract. Gama de servicii prestate si peridiocitatea cu care se executa ramane la latitudinea clientilor, contracte-le incheindu-se in consecinta. Tarifele exacte ale serviciilor de curatenie se stabilesc in functie de mai multi factori, precum dimensiunea suprafelelor, necesarul de personal pentru efectuarea curateniei, frecventa cu care se intervine saptamanal, gradul de murdarie existent..

Societatea furnizeaza toate consumabilele, detergentii si solutiile necesare efectuarii curateniei.


Misiunea S.C. SERVICII BISTRIENE S.R.L.


In ceea ce priveste profesionalismul si inaltele standarde, Servicii Bistritene garanteaza imbunatatirea continua a portofoliului existent, imbunatatirea relatiilor cu clientii si cresterea gradului de multumire a clientilor.


Viziunea S.C. SERVICII BISTRIENE S.R.L.


Castigarea pozitiei de lider regional in serviciile profesionale de curatenie, respectiv intretinere prin:

- imbunatatirea continua a serviciilor;

- orientarea catre schimbare si adaptare la noile tendinte;

- personal responsabil si eficient orientat spre performanta


Obiectivele S.C. SERVICII BISTRITENE S.R.L


Evaluarea si controlul strategiei se face la sfarsitul fiecarui an de activitate si ca urmare a rezultatelor obtinute se iau decizii in ceea ce priveste directia de actiune pentru anul urmator.

Datorita tehnicilor cu grad ridicat de ecologitate, conditie esentiala in UE, cred ca nici o schimbare in cadrul legilor si al regulamentelor nu ar afecta in mod deosebit strategia si tacticile de marketing. In privinta poluarii nu exista probleme , deoarece produsele sunt ecologice cu certificate ISO si avizate de Ministerul Sanatatii si Mediului.

Pietele

Clientii

Clientii sunt persoane fizice si juridice, birouri ale firmelor, hale, magazine, cabinete medicale, unitati spitalicesti, locuinte.

Amintim cativa dintre clientii nostrii: Flash Transilvania, Rombat Bistrita, Advertising Production Bistrita, Tribunalul Cluj, Rigips Turda, SC. Omniasig Sa Cluj, Hotel Napoca, Vila Rimini, Romsilva Sa Cluj, Eximbank, Kenvelo, Banca Transilvania, etc.

Fiind mereu promti la cerintele clientilor nostrii, am reusit intotdeauna sa gasim solutia optima intre economie si eficienta pt.fiecare client in parte.Astfel oferind servicii de curatenie la standarde ridicate, ne-am pastrat clientii.

Serviciile sunt oferite atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice. Seviciile se pot executa ocazional pe baza unei comenzi sau periodic pe baza de contract cu ajutorul caruia echipele se deplaseaza la obiectivele respective sau permanent in acelasi punct de lucru. Pentru fiecare obiectiv unde ne desfasuram activitatea elaboram programe personalizate care se adapteaza cerintelor fiecarui client. Societatea noastra furnizeaza toate consumabilele, detergentii si solutiile necesare efectuarii curateniei. Mentionam ca toate acestea sunt incluse in pręt si au o calitate de a asigura cele mai bune rezultate in prestarea serviciilor pe care le oferim.

Curatenia se va presta in functie de disponibilitatea clientului, in afara orelor de program sau in timpul acestuia, sau la solicitarea expresa pentru prsoanele fizice.

De regula, serviciile de curatenie la sediul firmei, la asiguram pe baze contractuale. In general un asemenea contract prevede curatenia de intretinere zilnica( golirea cosurilor, stergerea prafului, curatarea pardoselilor, dezinfectarea grupurilor sanitare), si o curatare generala lunara. Gama de servicii si peridiocitatea cu care se executa ramane la latitudinea clientilor, contractile incheindu-se in consecinta.Tarifele se stabilesc in functie de mai multi parametric, precum dimensiunea suprafetelor, necesarul de personal pt. efectuarea curateniei, frecventa cu care se intervine saptamanal, zona in care este situate biroul, etc.

Clientii au anumite avantaje de pe urma colaborarii cu noi:

-au toate cheltuielile adunate pe o singura factura; cheltuielile nu mai pot scapa de sub control

-vor profita de toate avantajele unei dotari profesionale fara a avea probleme cu investitiile de intretinere

-exista o persoana responsabila de curatenia sediului, care va superviza totul; orice nemultumire poate fi discutata si rezolvata cu aceasta

-veti avea acces la servicii speciale ce nu pot fi executate decat de profesionisti

-prin externalizarea si concentrarea acestor servicii in cadrul firmei noastre, societatea dumneavoastra nu va mai avea probleme cu personalul de curatenie, cu salarii, concedii, impozite,etc, castigand un partener.

-in cazul in care firma dvs.are personal de intretinere, noi il putem prelua cu veniturile brute existente si cu carte de munca, pe baza de transfer, daca corespun de standardelor impuse de noi.

Tuturor potentialilor clienti le sunt prezentate oferte de preturi.


Cu titlu de referinta va prezentam lista clientilor nostril din Romania in anul 2006:

Sc.ACE SRL

Antrepriza de Constructii si Instalatii SA

ABN-AMRO Bank

SC Astrom SRL

Banca Comerciala Roman

Banca Comerciala Ion Tiriac

Banca Romana Pentru Dezvoltare-SA GROUP SOCIETE GENERAL(curatenie dupa constructor)

Citibank

Compania Tarom SA

SC Electrica SA

Metro Cash&Carry

Reprezentanta Mercedes Benz

Universitatea Dimitrie Cantemir

Tribunalul Cluj.
4.MASURI PENTRU IMBUNATATIREA CALITATII SERVICIILOR PRESTATE.


Obiectivele liniei de productie sunt executarea de lucrari de curatenie pentru persoane fizice si juridice.Linia de productie existenta se afla in plin process de fabricatie, deoarece in acest domeniu e necesara o continua informare si descoperire de noi produse destinate curateniei. Linia de produse trebuie extinsa, dar nu din cauza ca nu satisface nevoile, ci pentru cererea mult prea mare de aceste tipuri de servicii. Nu terbuie sa se renunte la nici un produs, pentru ca ele corespund in totalitate standardelor Europene, si toate satisfac nevoile clientilor. Trebuie adaugate noi produse pentru satisfacerea continua a nevoilor clientului, asteptarile clientilor fiind in continua ascensiune..

Atitudinile clientilor sunt foarte bune in comparative cu caliatatea, caracteristicile, stilul si marcile folosite de firma. Aceast respect al clientilor fata de firrma prestatoare s-a castigat in timp, cu dovezi clare si vizibile.Clientii sunt in totalitate multumiti de prestatia firme, existand astfel o stransa colaborare intre client si firma prestatoare.

Singurul domeniu care are nevoie de imbunatatiri ar fi facorul uman prestator, deoarece nu este suficienta calitatea produselor folosite. Este la fel de important caracterul si pregatirea personalului.Personalul este calificat, iar firma la care acesta este angajat raspunde de greselile angajatului.


Pretul


Servicii Bistritene garanteaza realizarea curateniei la cele mai inalte standarde. Daca clientul nu e multumit pe deplin de serviciile prestate, firma va reface serviciul pana cand clientul va fi multumit, fara nici un cost suplimentar. Preturile sunt negociabile, adaptate in functie de particularitatile fiecarui spatiu de curatat.

Distributia

Promovarea

Rolul promovarii:

Publicitatea:


Puncte tari: investitii facute in anul 2006 pentru a promova imaginea firmei.

Oportunitati: de a folosi atāt experienta directiei de marketing cāt si a firmelor de publicitate colaboratoare pentru a folosi mai eficient fondurile alocate publicitatii.

Puncte slabe : nu exista un mesaj de promovare a acestui serviciu. Cel mai bun mesaj este dovada(proba de lucru).

Oportunitati : companiile de publicitate denigreaza firmele concurente.

O alta metoda de publicitate folosita de aceasta firma este web-ul. Avand ca obiect de activitate siteurile internet, Servicii Bistritene isi face publicitate mondiala prin intermediul acestui canal. Costurile la care se ridica sunt minime, deoarece totul se face in intermediul firmei.Forta de munca


Forta de vanzare


Forta de vanzare este o coordonata foarte importanta in prestarea serviciilor. Abia dupa incheierea contractului, clientul dispune de servicii. Astfel, forta de vanzare practica primul pas ce trebuie facut.

Clientii sunt cei ce determina succesul unei afaceri, iar acestia sunt atrasi in urma derularii unei activitati de vanzare. Cea mai importanta componenta a activitatii de vanzare este forta de vanzare, pentru ca aceasta vinde efectiv serviciul si reprezinta adevaratul liant intre firma si client.

Imaginea proiectata de firma catre client este filtrate prin persoana de contact, in acest caz reprezentantul de vanzari.

Pana in momentul incheierii contractului, reprezentantul de vanzari mentine un contact permanent cu clientul potential si obtine o serie de informatii despre client. Existand aceasta analiza la nivelui intregii companii, se observa ca informatiile legate de clienti sunt dispersate la nivelul fortei de vanzare.

Forta de vanzare nu inseamna numai reprezentanti de vanzari. Aceasta include de regula:

-vanzarea directa: reprezentanti de vanzari ce actioneaza pe teren

-vanzarea interna: reprezentanti de vanzari care isi desfasoara activitatea la sediul companiei

-vanzarea indirecta: distribuitori sau parteneri ce intermediaza vanzarea.

Determinantii optimizarii vanzarilor: Nevoia eficientizare a procesului de vanzare este declansata de actiunea unor factori precum: concurenta, clientii si extinderea activitatii.

Concurenta este un determinant puternic al optimizarii vanzarilor, impulsionand firmele sa ia masuri concrete si in timp real in vederea mentinerii pe piata a diferentierii propriilor produse si servicii de cele concurente.

Clientii si exigentele din ce in ce mai ridicate ale acestora solicita eforturi permanente de personalizare a ofertelor, de adaptare la nevoile acestora. Aceasta tranzitie, de la oferirea unui serviciu standard tuturor clientilor tinta la personalizarea ofertelor, actioneaza ca un factor de presiune atat asupra agentilor de vanzari cat si asupra firmei, solicitand o coordonare permanenta a activitatilor. Aceasta coordonare este posibila numai printr-o optimizare a procesului de vanzare, optimizare care sa vizeze fluxurile informationale client-agent-firma.

Extinderea activitatii necesita din partea firmei eforturi concentrate pentru optimizarea vanzarilor.

Una dintre metodele de optimizare a vanzarilor este automatizarea acestora, ceea ce presupune optimizarea sarcinilor departamentului de vanzari, precum:monitorizarea si controlul stocurilor, monitorizarea comenzilor, previzionarea vanzarilor si evaluarea performantelor angajatilor.


Document Info


Accesari: 3018
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2023 )