Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Planul de Cariera pentru Asigurarile de Viata

Asigurari
Planul de Cariera pentru Asigurarile de Viata

Avansarea, denumita in interesul prezentului Plan de Cariera “Avansarea” reprezinta trecerea Asistentului in Bokeraj la o pozitie superioara in conditiile si termenii prevazuti la “ B. Criterii de avansare” din prezentul plan al carierei si de dispozitile prezentului contract.
A.    Conditii generale:

Planul carierei se bazeaza pe principiul cuantificarii eficientei, baza acestuia fiind reprezentata de numarul de asigura 929f56j ri predate Bokerului si validate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Asistentul in Brokeraj avanseaza numai daca indeplineste toate conditiile stipulate in planul de cariera si este confirmata in scris de catre Broker; avansarea este valabila din prima zi a lunii imediat urmatoare lunii in care  Asistentul inBrokeraj a indeplinit conditiile de avansare.

Daca Asistentul de Brokeraj a indeplinit conditiile oricarui nivel din cariera, va ramane acolo pana cand contractul sau cu Concret Broker de Asigurari este in vigoare, adica nu poate ajunge pe nivele inferioare acestuia. Asistentul de Brokeraj poate fi ajuns din urma si depasit de oricare colaborator din structura lui, daca acest colaborator indeplineste conditiile nivelului superior acestuia. In momentul in care Asistentul in Brokeraj este ajuns si depasit de un alt colaborator din propria echipa, acesta nu mai primeste comision dupa acel colaborator, dar primeste jumatate din totalul punctelor obtinute de acel colaborator impreuna cu propria echipa. Toate punctele realizate de structura de colaboratori al Agentului de Brokeraj se calculeaza istoric lui, dar pentru avansare trebuie sa realizeze si celelalte conditii ce tin de fiecare nivel in parte.

Incepand cu pozitia de Director Regional (DR) sau superior acesteia, Asistentiilor de Brokeraj li se cere sa organizeze cursuri pentru Agenti in Brokeraj din alte structuri.

B.    Criteriile de avansare in cariera Concret Broker de Asigurare:

Colaborator (CB): absolvirea Seminarului de Baza. Pe acest nivel valoarea unui punct este de 36 Ron.

Consilier financiar (CF): acumularea a 20 de puncte personale din asigurari incheiate de catre Asistentul de Brokeraj. Pe acest nivel valoarea unui punct este de 42 Ron.

Unit Manager (UM): acumularea a 70 de puncte personale in ultimele 3 luni si coordonarea a 3 Consilieri Financiari (CF) in linie directa. Pe acest nivel valoarea unui punct este de 54 Ron.

Director Zonal (DZ): acumularea a 220 de puncte cu echipa in ultimele 3 luni si coordonarea a 3 Unit Manageri (UM) si 5 Consilieri Financiari (CF) ) in linie directa . Pe acest nivel valoarea unui punct este de 60 Ron.

Director Regional (DR): acumularea a 2 140 de puncte cu echipa in ultimele 6 luni si coordonarea a 2 Directori Zonali (DZ ) si 5 Unit Manageri (UM) in linie directa. Pe acest nivel valoarea unui punct este de 66 Ron.

Director Dezvoltare (DD): acumularea a 12 660 de puncte cu echipa in ultimele 6 luni si coordonarea a 1 Director Regional (DR) si 5 Directori Zonali (DZ ) in linie directa. Pe acest nivel valoarea unui punct este de 68 Ron.

Director National (DN): acumularea a 36 000 de puncte cu echipa in ultimele 12 luni si coordonarea a 2 Directori Dezvoltare (DD) si 5 Directori Regionali (DR) in linie directa. Pe acest nivel valoarea unui punct este de 69 Ron.

C.    Conditii si valori de finantare de la nivelul de Unit Manager (UM) si superioare acestuia. Finantarile se dau pe langa comisioanele directe - personale sau indirecte primite dupa productia echipei:

Unit Manager (UM): Targetul de Finantare este de 100 de puncte cu echipa pe luna si se calculeaza numai pe valoarea incasata, iar finantarea este de 700 de Ron.Director Zonal (DZ): Targetul de Finantare este de 400 de puncte cu echipa pe luna si se calculeaza numai pe valoarea incasata, iar finantarea este de 2 000 de Ron.

Director Regional (DR): Targetul de Finantare este de 1 100 de puncte cu echipa pe luna si se calculeaza numai pe valoarea incasata, iar finantarea este de 3 000 de Ron. Pe acest nivel se mai ofera o supra finantare de 5 % din valoarea incasata pe productia tuturor din echipa directorului regional pentru a ajuta si motiva colaboratorii (deschiderea de agentii, concursuri, motivari necesare maririi productiei, etc)

Director Dezvoltare (DD): Targetul de Finantare este de 3 000 de puncte cu echipa pe luna si se calculeaza numai pe valoarea incasata, iar finantarea este de 4 000 de Ron.

Director National (DN): Conditii negociabile.

D.    Schema detaliata a Carierei:

E.    Calculul Punctelor de Cariera:

Prima Anuala × Durata Contractului ÷ Coeficientul de Impartire = Numar Puncte

Durata contractului luata in raportul de calcul ( cariera si comision) nu poate fi mai mare de 20 ani.

Coeficientul de Impartire = 2 400

Exemplu de Calcul:  1 200 Ron (Prima Anuala) × 20 (Durata Contract) ÷ 2 400 (Coeficient Inpartire) = 10 (Puncte)

F.     Calculul Comisioanelor:

Numar Puncte × Valoare Punct = Comision

Exemplu de Calcul Nivel 1:  10 (Puncte) × 36 Ron (Valoare Punct) = 360 Ron (Comision Vanzare)

Planul de Cariera pentru Asigurarile Non Viata

Pentru asigurarile de tip Non Viata ne se ofera puncte de cariera, numai comisioane calculate procentual din comisioanele incasate de la Companiile de Asigurari, in felul urmator:

Colaborator (CB): 60 %

Consilier financiar (CF): 68 %

Unit Manager (UM): 82 %

Director Zonal (DZ): 84 %

Director Regional (DR): 86 %

Director Dezvoltare (DD): 88 %

Director National (DN): 90 %


Document Info


Accesari: 16457
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2022 )