Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload


loading...PLAN DE AFACERI al "AIBRA" S.R.L.

management


PLAN DE AFACERI
al "AIBRA" S.R.L.

privind deschiderea si functionarea magazinului specializat

in vanzarea de rechizite scolare, papetarie, carti diverse, fotocopiere


ANALIZA INDUSTRIEI

Tendinte in evolutia unitatilor comerciale cu amanuntul


In evolutia comertului tipurile de unitati comerciale au cunoscut o schimbare fundamentala ca marime si profil odata cu aparitia masinismului si dezvoltarea productiei industriale de masa, incepand cu secolul al XVIII-lea. Locul micilor unitati comerciale traditionale a fost luat de magazinele specializate, cu suprafete mari, capabile sa prezinte sortimentul de marfuri diversificat, iar, incepand cu mijlocul secolului al XIX-lea, de catre marile magazine universale, considerate, prin modul de aranjare si functionare, o revolutie in tehnica activitatii comerciale.

Comertul reprezinta unul dintre cele mai importante sectoare ale economiei si constituie un element "cheie" al modelului socio-economic, jucand un rol major in schemele socio-culturale, stilul de viata si amenajarea teritoriala a unei tari.

In prezent, formele de retea comerciala cunosc o mare varietate, determinata de cresterea si diversificarea productiei industriale, exigentele sporite ale consumatorilor fata de calitatea servirii comerciale si preocuparile tot mai mari ale producatorilor pentru debuseele produselor, prin perfectionarea sistemului de distributie comerciala a acestora. Se constata o tendinta de concentrare a activitatii si retelei comerciale, ca expresie a cresterii puterii economice a societatilor comerciale si a concurentei pe piata. Concentrarea imbraca doua forme:

Analiza concurentei


In tara noastra, in fiecare resedinta de judet exista un magazin universal cu suprafata de peste 8.000 de m², iar in Bucuresti, magazine universale apartinand unor societati comerciale - Unirea, Bucur - cu suprafete de peste 40.000 de m², aceste magazine reprezentand punctele de atractie a consumatorilor din orasele respective si de pe o intinsa zona invecinata.

Raportandu-ne la situatia firmei AIBRA S.R.L. in ceea ce priveste activitatea pe care se pregateste sa o desfasoare, putem identifica, pe baza cifrei de afaceri previzionata a fi atinsa in aproximativ 14 luni - 208406.18 u.m. - principalii concurenti ai acesteia si cotele de piata aferente lor. Astfel, concurentii AIBRA S.R.L. sunt prezentati in tabelul 1, dupa cum urmeaza:


Nr.crt.

Produs/serviciu oferit

Denumire firma concurenta

Cota de piata (%)


Rechizite de birou, articole de papetarie

Diverta Media Retail S.R.L.Produse birotica, papetarie

Boemia Trans S.R.L.Produse papetarie, birotica

Active Promotion S.R.L.Rechizite scolare

Megaplast S.R.L.Papetarie

C&F Bicotel Service S.R.L.


Tabelul 1.Principalii concurenti AIBRA S.R.L.


Datele prezentate in tabelul de mai sus au luat in considerare primele 5 firme de pe piata comertului cu rechizite si articole de papetarie. Pentru aceasta s-au folosit indicatori prezentati in bilanturile contabile ale firmelor respective, pentru anul 2006. Se poate observa, prin calcule simple, ca ponderea acestora insumeaza 61.62 %, adica mai mult de jumatate din totalul industriei aferente. Restul de 38.38 % este acoperit de firme mici, cu ponderi reduse. Formulele folosite pentru determinarea cotei de piata in valoare absoluta si relativa sunt urmatoarele:


In cazul Diverta Media Retail S.R.L. pentru calculul cotei de piata au fost utilizate date din bilantul contabil al firmei intocmit pentru anul 2006 - an in care cifra de afaceri inregistrata de aceasta a fost de 230700 u.m. Raportandu-ne la cifra de afaceri de pe piata comertului cu rechizite (1530000 u.m.) am putut obtine o cota de piata absoluta de aproximativ 15.08 %. Neluand in considerare previziunile pentru situatia financiara a AIBRA S.R.L., cel mai puternic concurent al Diverta Media Retail este Boemia Trans S.R.L. care desfasoara o activitate similara in domeniul comertului. Aceasta din urma prezinta, conform documentatiei financiare, o cifra de afaceri de 203521.6 u.m. - valoare care o claseaza pe locul al doilea in ierarhia firmelor ce se ocupa cu comercializarea rechizitelor si articolelor de papetarie, cu o cota de piata absoluta de 13.3 %. Intorcandu-ne la Diverta Media Retail, pe baza datelor deja detinute, putem calcula cota de piata relativa a firmei, prin raportarea cifrei de afaceri a acesteia la cifra de afaceri a Boemia Trans S.R.L. Astfel, obtinem valoarea de 1.13.

Firma Boemia Trans S.R.L. detine, conform datelor din tabelul de mai sus o pondere de aproximativ 13.3 % din piata comertului cu rechizite si articole de papetarie. In ceea ce priveste cota de piata relativa a firmei, aceasta se va calcula in raport cu cifra de afaceri a celui mai puternic concurent, care, in cazul de fata este Diverta Media Retail. In urma calculelor obtinem o cota de piata relativa de 0.88.

O a treia firma cu o pondere importanta pe piata comertului cu rechizite este si Active Promotion S.R.L. care are o cifra de afaceri de 189250.8 u.m. si o cota de piata de 12.37 %. Cota de piata relativa este de 0.82.

Megaplast S.R.L. detine, de asemenea, o cota de piata semnificativa, de aproximativ 10.52 %, avand o cifra de afaceri de 160899 u.m. Referitor la cota de piata relativa a acesteia, calculele indica valoarea de 0.69.

O alta firma cu pondere importanta pe piata considerata este si C&F Bicotel Service S.R.L., cu o cota de piata absoluta de 10.35 %, la o cifra de afaceri egala cu valoarea 158320.7 u.m. si o cota de piata relativa de 0.68.

Previziunile in ceea ce priveste evolutia financiara a firmei AIBRA S.R.L. permit estimarea cotei de piata ce urmeaza a fi atinsa de aceasta in aproximativ 14 luni, atat in valoare absoluta cat si relativa. Astfel, cifra de afaceri previzionata de firma, de 208406.18 u.m. determina o cota de piata absoluta de aproximativ 13.62 % si o cota de piata relativa de 0.9.

In continuare vom prezenta cateva dintre principalele atuuri si slabiciuni ale concurentei .


Diverta Retail S.R.L.

Atu-uri:

Figura #1. Valorile promovate de AIBRA S.R.L.

Obiective

Obiectivele pe termen lung propuse de firma se refera la extinderea si multiplicarea sa, astfel incat sa devanseze concurenta exista in momentul de fata pe piata pe care doreste sa activeze. Se estimeaza atingerea unei cifre de afaceri de 208406,18 u.m. in maxim 14 luni de activitate. De asemenea, se doreste implicarea firmei in activitati caritabile, constituirea unui regim de burse pentru elevii cu rezultate deosebite la invatatura pentru care magazinul sa aloce 5 % din vanzarile anuale.

In ceea ce priveste obiectivele pe termen scurt, se doreste atingerea unui profit de aproximativ 50000 u.m. in primele 6 luni de activitate, tinand cont de fapt ca perioada respectiva va cuprinde si lunile cu vanzarile cele mai mari (august si septembrie).

Produse si servicii


Magazinul AIBRA S.R.L. va vinde o gama variata de produse necesare preponderent elevilor, liceenilor, studentilor, precum si organizatiilor private si de stat. Aceste produse pot fi divizate pe urmatoarele grupe:


Produse din hartie

Hartie de scris Plicuri Hartie pentru notite

Hartie pentru fotocopiator Hartie pentru imprimanta Hartie color pentru notite

Hartie fax Hartie indigo Hartie Vatman

Instrumente de scris

Pixuri Pixuri de lux Stilouri

Mine Creioane Markere

Accesorii pentru birou

Capsatoare Perforatoare Mape, dosare

Corectoare Foarfece si cutere Suporti

Capse Decapsator Suport de birou

Dischete Pioneze Clame

Produse promotionale

Calendare Pixuri, creioane Genti, portofele

Agende de birou Calculatoare Clasoare, carti vizita

Agende telefonice Agende planificare

activitati saptamanale

Desen tehnic

Compasuri Rigle, echere, raportoare Sabloane

Rechizite scolare

Caiete si block-notes-uri Creioane, acuarele, guashe Albume

Stilouri si pixuri Ascutitori si radiere Ghiozdane, rucsac

Penar si accesorii Pensule Mape

Semne de carte Invelitori Agenda elevului


Pe langa produsele enumerate, magazinul va pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de publicatii precum: ziare, reviste, carti de specialitate. Acestea vor putea fi regasite in functie de domeniul pe care il vizeaza in continutul lor. Astfel, magazinul va imparti publicatiile pe categorii. In consecinta vom avea:

PLAN DE MARKETING

1.Analiza mediului


O etapa deosebit de importanta a procesului planificarii de marketing este desfasurarea auditului intern si extern. Pe baza sa este realizata apoi analiza de tip SWOT. Evaluarea temeinica si corecta a situatiei firmei si a mediului in care aceasta activeaza, cu ajutorul auditului si a analizei SWOT este indispensabila pentru fundamentarea corespunzatoare a planului de marketing.1.1.Auditul extern de marketing

1.1.1.Analiza P.E.S.T.


Mediul politic


Acesta are o importanta deosebita in activitatea societatii AIBRA S.R.L. Reflecta gradul de implicare a statului in economie, fortele politice si relatiile dintre ele, stabilitatea climatului politic intern si extern, reglementarile guvernamentale si internationale, impozitele si taxele, constrangerile generale si ale autoritatilor locale.Norme legislative precum:

 • O.G. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata aprobata prin legea 650/2002;
 • H.G. 333/2003 Norme metodologice de aplicare a O.G. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata;
 • H.G. 348/2004 privind exercitarea comertului cu produse si servicii pe piata in unele zone publice;
 • H.G. 1454/2004 pentru aprobarea criteriilor de implantare a structurilor de vanzare cu amanuntul cu suprafata mare si definirea tipologiei strucurilor de vanzare.

influenteaza in mare masura activitatea comertului cu amanuntul. De altfel, trebuie avute in vedere toate normele legislative cu privire la comertul cu amanuntul.


Mediul economic


Este alcatuit din elemente ce compun viata economica a spatiului in care actioneaza firma.Trebuie analizati factori precum rata somajului, inflatia, distributia veniturilor.

Rata somajului s-a situat in jurul a 5,2% in Romania in anul 2007, iar in Bucuresti 1,9%. In ceea ce priveste inflatia, rata lunara a inflatiei in 2007 este de 0,52%, iar cea anuala de 3,77%.


Mediul socio-cultural


Este format din ansamblul elementelor ce privesc sistemul de valori, obiceiurile, traditiile, conditiile si normele care guverneaza statutul oamenilor in societate. Pe baza acestor componente se formeaza si comportamentul de cumparare si de consum de care va trebui sa tina seama firma.Totodata, elementele mediului cultural contribuie la conturarea unei anumite tipologii a consumatorilor.


Mediul tehnologic


Cuprinde efectele schimbarilor tehnologice din domenii precum telecomunicatii, sistemul de distributie si tehnologia informatiilor, cu impact major asupra activitatii firmei. Pentru obtinerea unui profit ridicat si pentru acordarea unor servicii de calitate sunt necesare instrumente manageriale performante care sa intensifice aptitudinile personalului.

Mediul demografic


Se refrera la populatia aflata in Bucuresti, aceasta reprezentand o sursa de alimentare cu forta de munca necesara. O seminificatie deosebita o reprezinta unii indicatori specifici ai mediului demografic precum numarul populatiei, structura pe sexe si varsta, numarul de familii, repartitia teritoriala. Calculul privind densitatea populatiei din Bucuresti ia in considerare numarul oficial al populatiei de 1,92 milioane locuitori raportat la o suprafata de 228 km². Bucurestiul are cea mai mare densitate a populatiei din Europa: 8093 de locuitori pe kilometru patrat, conform ultimei editii a Anuarului Statistic al Romaniei.


1.2.Auditul intern de marketing


Auditul intern cuprinde vanzarile si cotele de piata, variabilele mixului de marketing si activitatile firmei.

In urma studiilor de marketing realizate la nivelul Departamentului de Marketing si Vanzari s-au identificat segmentele de populatie careia i se adreseaza produsele magazinului. Conform datelor obtinute, clientele AIBRA SRL este constituita din urmatoarele segmente de baza: persoane particulare; parintii copiilor de varsta prescolara; parinti copiilor de varsta scolara: 7-17 ani; studenti; cadre didactice; clienti corporativi; organizatii publice si private;

Tot pe baza cercetarilor realizate de specialistii departamentului de Marketing si Vanzari s-a constatat ca lunile in care cresc vanzarile la rechizitele scolare si de birou sunt august si septembrie.


2.Obiective generale de marketing


Aceste obiective transpun in termeni de marketing obiectivele financiare ale societatii. La randul lor, obiectivele de marketing pot fi de natura cantitativa sau calitativa.

Printre obiectivele cantitative se numara:

 • Atingerea unui profit de aproximativ 50000 u.m. in primele 6 luni de activitate
 • Atingerea unei cifre de afaceri de 208406,18 u.m. in maxim 14 luni de activitate
 • Cota de piata absoluta de aproximativ 13.62 % si o cota de piata relativa de 0.9.

Din categoria obiectivelor calitative fac parte:

 • Atragerea unor segmente noi de consumatori
 • Acordarea de servicii de calitate superioara
 • Promovarea produselor si a serviciilor

Constituirea unui regim de burse pentru elevii cu rezultate deosebite la invatatura pentru care magazinul sa aloce 5 % din vanzarile anuale.

Implicarea in activitati caritabile

Specialistii de marketing vor cauta sa asigure formarea unor idei corecte despre firma, respectiv despre produsele si serviciile pe care le ofera si avantajele lor.


Analiza SWOT


Puncte tari:

- amplasare;

ANEXA 4

Certificat de inregistrare AIBRA S.R.L.

ANEXA 5

CURRICULUM VITAE


 1. Nume: Ionescu
 2. Prenume: Andreas-Daniel
 3. Data nasterii: 21.12.1972, Sibiu
 4. Nationalitatea: romana
 5. Stare civila: casatorit, 2 copii
 6. Educatie:

Institutia

CODECS-Open University Marea Britanie

Data


Diploma obtinuta

Certificatul profesional in Management


Institutia

Academia de Studii Economice - Facultatea de Comert:master - Administrarea Afacerilor Comerciale

Data


Diploma obtinuta

Specializare in Administrarea Afacerilor


Institutia

Academia de Studii Economice - Facultatea de Comert

Data


Diploma obtinuta

Economist licentiat


 1. Cunostinte de limbi straine: (1 slab - 5 foarte bine)

Limba

Citit

Vorbit

Scris

Engleza
Franceza
Italiana

 1. Alte abilitati: utilizarea computerului, abilitati de instruire, consiliere si comunicare, carnet de conducere, abilitati in cercetare si coordonare de proiecte.
 2. Pozitia prezenta: Director executiv, S.C. AIBRA S.R.L.
 3. Experienta in strainatate:

Tara

Data

Slovacia, Cosice

Mai 1996 Conferinta Chat

Republica Ceha, Praga

Septembrie 2000, conferinta anuala AUDEM

Italia, Bologna

Iunie 2002, Curs de vanzare si promovare


 1. Experienta profesionala:

Data

Iulie 2006 - prezent

Localizare

Bucuresti

Firma

S.C. AIBRA S.R.L.

Pozitie

Director executiv si consultant in afaceri

Descriere

Coordonarea activitatii de proiectare si implementare a proiectelor de finantare

Administrarea afacerii


Data

Mai 2002 - Iulie 2006

Localizare

Bucuresti

Firma

S.C.Class Spirit S.R.L.

Pozitie

Director executiv

Descriere

Administrarea afacerii

Previziuni financiare


Data

Iunie 2001 - Mai 2002

Localizare

Bucuresti

Firma

Incubatorul de afaceri pentru cadre militare disponibilizate

Pozitie

Manager de proiect

Descriere

Administrare incubator

Raportari catre finantator


Data

Septembrie 1999 - Iunie 2001

Localizare

Bucuresti

Firma

S.C.IMPERSIOR S.R.L.

Pozitie

Director al departamentului de consultanta si instruire

Descriere

Consultanta in afaceri

Organizarea si coordonarea activitatii de instruire a IMM-urilor


 1. Altele:

FISE DE POST

Director de Marketing


Descrierea postului /Responsabilitati :

Descrierea postului/Responsabilitati

Organizeaza si coordoneaza controlul financiar preventiv

Organizeaza controlul asupra operatiilor patrimoniale

Organizeaza si participa la intocmirea lucrarilor de inchidere a exercitiului financiar-contabil

Conduce intreaga activitate contabila,financiara si gestionara

Cerinte

Descrierea postului/Responsabilitati

Cerinte

Descrierea postului/Responsabilitati

Cerinte

Descrierea postului/Responsabilitati

Coordoneaza activitatea de aprovizionare a produselor vandute pe raion

Planifica pe termen lung comenzile de marfa si serviciile oferite

Gestioneaza personalul din subordine si bugetul financiar

Mentine relatii adecvate cu furnizorii

Cerinte

Studii superioare (de preferat in domeniul economic)

Bune abilitati organizatorice si de negociere

Experienta de lucru in domeniul comercial - avantaj

Competitiv, implicat, receptiv, entuziast

Receptioner marfa

Descrierea postului/Responsabilitati

Asigura receptionarea marfii livrate

Asigura depozitarea corespunzatoare a marfii

Transfera marfa receptionata de pe platforma de livrare in rezerva de marfa

Cerinte

Studii medii

Buna capacitate de organizare si planificare, deschis, adaptabil

Lucrator comercial

Descrierea postului/Responsabilitati

Asigura ordinea si curatenia rafturilor

Alimenteaza raionul cu marfa

Cerinte

Comunicativ, receptiv si dornic de a acumula noi cunostinte

Sef paza

Descrierea postului/Responsabilitati

Monitorizeaza activitatea personalului din subordine, respectiv, a agentilor de paza

Este responsabil de activitati de supraveghere in incinta sau exteriorul magazinului

Mentinerea ordinii in incinta magazinului

Stabileste metodele de interventie pentru eliminarea evenimentelor neplacute

Cerinte

Studii medii

Certificat de absolvire a cursurilor de agent paza si protectie

Experienta in domeniu constituie un avantaj


Agent de paza

Descrierea postului/Responsabilitati

Este responsabil de activitati de supraveghere in incinta sau exteriorul magazinului

Monitorizeaza intrarea sau iesirea din magazin atat la nivel de clienti cat si la nivel de personal al magazinului

Mentinerea ordinii in incinta magazinului si interventia operativa in caz de necesitate

Asigura interventia pentru eliminarea evenimentelor neplacute

Cerinte

Studii medii

Certificat de absolvire a cursurilor de agent paza si protectie

Experienta in domeniu constituie un avantaj

Operatori case de marcat

Descrierea postului/Responsabilitati

Raspunde de incasarea contravalorii corespunzatoare marfurilor, de emiterea bonurilor de casa si de numerarul cu care lucreaza

Cerinte

Studii medii

Atitudine orientata catre clienti

Promoter

Descrierea postului /Responsabilitati :

Bucuresti

 II.

CERERE

þ    verificare disponibilitate firma

þ    rezervare denumire firma

III.

Primaria sectorului 5, 11 iulie 2006

  Primarie - numar si data inregistrare


Oficiul registrului comertului de pe langa tribunal - numar si data inregistrare:

J40/16757/11.07.2006

 
RD

  Ionescu Andreas-Daniel

  IV.

1.Subsemnatul..,


 

CI

 
persoana fizica

  (nume, prenume)

In calitate de . identificat cu seria CIF .,


  Bucuresti

  (persoana fizica/reprezentant asociatie familiala) (cod de indetificare fiscala)

2. domiciliul/resedinta in: localitatea..judet/sector..;

3. solicit verificare disponibilitate si/sau rezervare firma pentru:

autorizare si inmatriculare   schimbare denumire


Nr.crt.

Denumiri propuse in ordinea preferintelor

Denumire rezervata(nume, prenume, semnatura referent)


S.C. AIBRA S.R.L.

S.C. AIBRA S.R.L.
Intocmita intr-un exemplar, pe propria raspundere, cunoscand ca declaratiiloe inexacte, precum si savarsirea de acte de concurenta neloiala sunt pedepsite conform legii.

 

 

Text Box: Data Semnatura,

ANEXA 7

Asortimentul produselor comercializate de S.C. AIBRA S.R.L.

Text Box: Rechizite, articole de papetarie


Nr.ctr.

Denumire

Cod

Buc.

Pret

PRODUSE DIN HARTIE


H.copiator White CopyA4, 80g, 500 coli/top

Hartie XeroxBusiness,A480 g/mp, 500 coli/top

Hartie Xerox Premier,A480 g/mp,500 coli/top

Hartie Xerox Transit,A480 g/mp, 500 coli/top

Carton Premier A4160g, 250 coli/top

Hartie Logic 700 A480g, 500 coli/top

Hartie Logic 300 A4 80g500coli/top

Hartie Logic 300 A3 80g500coli/top

Hartie Logic 500 A380g, 500 coli/top

Hartie Colotech+ LuciosA4 210g, 250 coli/top

Hartie Colotech A4 210gsuperlucios,125coli/top

Hartie Colotech A3 160gsuperlucios 250coli/top

Hartie Colotech A4 160gsuperlucios 250coli/top

Hartie Colotech+ A490 g/mp, 500 coli/top

Hartie COLORACTION A480g,galben pal, Desert/top

Hartie COLORACTION A480g,bleu pal, Lagoon/top

Hartie COLORACTION A480g,verde pal,Cassiopea/top

Hartie COLORACTION A480g,roz, Tropic/top

Hartie COLORACTION A480g,bleu ciel, Iceberg/top

Hartie COLORACTION A480g,verde padure,Forest/top

CARTON COLORACTION160g,portoc 'Venezia,,/top

Hartie XeroxA0,840mmx175m,rola,75g

Hartie copiator XeroxA0+,914mmx175m,rola,75g

Hartie copiator XeroxA1,594mmx175m,rola,75g

Hartie copiator XeroxA3,297mmx175m,rola,75g

Hartie copiator XeroxA2,420mmx175m,rola,75g

Carton Simph. PinkA4, 160g/mp, 250coli/top

Carton Simph. BlueA4, 160g/mp, 250coli/top

Hartie Simphony DarkYelA4, 80g/mp 500coli/top

Hartie Simphony IvoryA4, 80g/mp, 500coli/top

H. Xerox Simphony 80gA4, 500coli/top, Green/top

Hartie Simph Mid GreenA4, 80g/mp,500coli/top

Hartie Simphony BlueA4, 80g/mp 500coli/top

Hartie Simphony GoldA4,80g/mp,500coli/top

Hartie imprimanta FirstA4,2ex,900 coli/cutie

Hartie imprimanta FirstA3,2ex,900 coli/cutie

Hartie imprimanta FirstA4,3ex,600 coli/cutie

Rola din hartie super68mmx30mx12mm, 1 ex

Rola din hartie super76mmx30mx12mm, 1 ex

Rola din hartie STD76 mmx30 mx12 mm, 1 ex

Rola din hartie termica38mmx30mx12mm,gar.5ani

Rola din hartie termica44mmx30mx12mm,gar.5ani

Rola fax First Choice210mm*25m

Hartie ink-jet, A4120g/mp, 100 coli/top

Hartie ink-jet, A4135g/mp, 50 coli/top

Hartie Apli Everyday,inA4,180g,100coli/top

Hartie Apli Everyday,foinkjet,10x15,180g,100coli/top

Hartie Apli Photo Satin10coli,04453/cutie

Hartie InkJet CansonA4, 130g/mp, 20 coli/top

Hartie ink jet CansonA4,100/110 g/mp, 50 coli/top

Hartie HP brochure A4glossy 50coli, Q2525A/top

Carti vizita laminate120g,20buc/set

Carti de vizita,89x51mm10buc/coala,10 coli/top

Carton felic, 105x148mmalb, 20 buc/top

Carton felic, 105x148mmroz, 20 buc/top

Carti de vizita Mi-Tein90x52mm, 170g/top

Etichete INK/LAS/COPY38x21,2 mm, 6500 buc

Etich. A5 ink/las/copy52.5x29.7mm, 300 buc/top

Etich. A5 ink/las/copy70x37mm, 180 buc/top

Etichete INK/LAS/COPY70x25.4mm,3300buc/cutie

Etichete poliester210x297 mm, 20 buc/set

Etichete pt discheta70x52 mm, 100 buc/set

Etichete caseta video76.2x46.6 mm, 120 buc/set

Etichete casete video144,8x16.9 mm, 160 buc/set

Etichete CD ROMdiam. 117 mm, 50 buc./set

Plic C5 super autoad.alb, 25buc/pach

Plic C4 super gumatalb,100g/mp, 250buc/cutie

Plic C6 gumat,clapa V 825 buc,10062.25/pach

Plic C6 siliconic 80g25 buc, 10462.25/pach

Plic PAR AVION 80g1000 buc,11063.100buc/pach

Plic protectie maro sil270x360 mm

Plic protectie alb150x215 mm,51400.01

Plic protectie alb180x265 mm,52400.01

Notite adez. Tartan gal76x76mm, 100 file, 0767

Post-it (R) Z76x76 mm, 100 file

Post-it (R)galben SUPER76x76mm, 90 file

Post-it (R)galben SUPER76X127mm, 90 file

Dispenser Millenium ptPost it note 76x127mm

Dispenser ptr post-it ZC-301

Notite adezive Kores,75x100mm, galben, 100 file/set

Notes autoadeziv Kores40 x 50 mm 300file/set

Post-it (R) roz neon76x76 mm, 100 file/set

Post-it (R) galben neon76x76 mm, 100 file/set

Post-it (R) verde76x76 mm, 100 file/set

Post-it (R)portocaliu N76x76 mm, 100 file/set

Post-it (R) lila76x76 mm, 100 file/set

Notes coloratmagenta

Notes coloratgalben

Notes coloratverde

Notite rainbow TIX,75mm x 75mm, 100 file

Post-it (R), inima70x70 mm, 3 culori neon

Post-it(R) floare225 file

Post-it(R) cub galben100x100mm liniat

Notite parfumate TIX,capsuni, 75x75mm, 50 fi

Notite parfumate TIX,levantica, 75x75mm, 50

Notite parfumate TIX,trandafiri, 75x75mm, 50

Notite parfumate TIX,lamaie, 75x75mm, 50 fil

Cub adeziv Tix galben p75x75mm, 450 file

Bloc notes PAPER NOTE100f,150x210mm, DR

Bloc notes PAPER NOTE100f,150x210mm,AR

Bloc notes PAPER NOTE100f,210x297mm,AR

Bloc notes LeColor KRAFA5,80 file, dictando

Bloc notes CONCORD 100fspira,150x210mm, DR

Notes spira 210x297cm90file, dictando

Notes spira 210x297cm90file,matematica

Bloc notes First Choice50 file,velin,brosat

Bloc notes First Choice50 file,matematica,bros

Registru A4 200 file,dictando

Registru A4 200 file,matematica

Registru A4 100 file,dictando

Registru A4 100 file,matematica

Caiet Arrow, 170x240 mmdictando, 144 file

Caiet Arrow, 170x240 mmmatematica, 144 file

Caiet cu spira Kraft A4215x300 mm dictando

Caiet cu spira Kraft A4215x300mm matematica

Caiet IMAGE spira215x300cm, dictando

Caiet IMAGE spira215x300cm, matematica

Caiet IMAGE spira170x240, dictando

Caiet Manilla spira 90f210x297cm, dict

Caiet Manilla spira 90f210x297cm, matem

Indicator pagina culorineon 25x76mm 300file

Dispenser Millenium pt.Post-it notes 76x76mm

Etichete pentru cheidiverse culori

Album foto Apli,10x15,30coli,195gr,1125
DESEN TEHNIC


Rigla triunghiulara in cutie de plastic,30 cm

Sablon mobilier Rotringscara 1:50

Sablon mobilier Rotringscara 1:200

Sablon litere drepte2.0 mm

Sablon litere drepte3.0 mm

Rigla 30cm.

Rigla 40cm.

Rigla 50cm.

Echer 30/60, 23 cm.

Echer 45/45, 20.

Set geometrieRotring

Sablon pentru cercuri.

Sablon pentru hexagoane.

Sablon pt. arhitectura1:50

Sablon pt. arhitectura1:100

Sablon pentru elipse.

Tub din plastic pentruproiecte, A3, 32 cm

Tub din plastic pentruproiecte, A2, 44 cm

Tub din plastic pentruproiecte, A1, 62 cm

Compas+prelungitor Rotringdeschidere max 380 mm

Compas+prelungitor Rotrdeschidere max 540 mm

Trusa compas Rotring Ce8 piese

Planseta desen A3

Planseta desen A4

CS Planseta desen A2.

Set compas universalRotringL=130mm, D=480mm
INSTRUMENTE DE SCRIS 


Tusiera plastic 7x11cmnetusata

Tus Kores pt. tusiera,verde, 27 ml

Tus pt. tusiera Koresalbastru

Tus pt. tusiera Koresrosu

Tus pt stampile 30 gviolet

Tus cu picuratorviolet, 30ml

Tus cu picuratornegru, 30ml

Pix Bic Cristal rosu.

Pix Bic Cristal albastr.

Set 4 pixuri Bic Cristanegru,rosu,albast,verde

Marker permanent StabilWrite-4-all fine,rosu,1

Marker permanent StabilWrite-4-all fine,albs,1

Mine CM Stabilo0.7mm B

Rezerve pix STABILO Fnegru, 10buc/set

Pix STABILO tropikana838 F negru

Pix STABILO tropikana838 F albastru

Radiera STABILO1183

Radiera STABILO1186

Cutie 50 pixuri RTCtransparent, negru

Cutie 50 pixuri RTCtransparent, albastru

Pix opac 707corp alb, rosu

Pix opac 707corp alb, albastru

Pix Corvina,albastru

Pix Corvina,negru

Pix Corvina,rosu

Pix Bic Velocitycu grip, negru

Pix Bic Velocitycu grip, albastru

Rezerva pix D1 MINI metnegru

Rezerva pix D1 MINI metrosu

Mine pix X10 negru,plastic

Mine pix X10 rosu,plastic

Mine pix X10 albastru,plastic

Mine pix A3 negru,plastic

Set 4 mine pix A3Flaro, negre

Set 5 mine pix A3Flaro, albastre

Set 4 mine pix X20Flaro, negre

Set 4 mine pix X20Flaro, rosii

Set 5 mine pix X20Flaro, albastre

Set 100 mine X10 Flaro,albastre

Set 100 mine X10 Flaro,negre

Cerneala PELIKAN 62.5mlneagra

Cerneala PELIKAN 62.5mlrosie

Cerneala PELIKAN 62.5mlalbastra

Pix gel Paper Mate,Star Gels Grip,albastru

Pix gel Paper Mate,StarGels Grip,roz metalic

Pix gel Paper Mate,StarGels Grip,verde metalic

Pix gel Paper Mate,StarGels Grip,auriu metalic

Pix gel Paper Mate,StarGels Grip,argintiu met

Pix gel Paper Mate,StarGels Grip,violet metali

Pix gel Paper Mate,StarGels Grip,albs pastel

Pix gel Paper Mate,StarGels Grip,verde pastel

Liner Liquid Expresso MNegru

Liner Liquid Expresso MRosu

Liner Liquid Expresso MVerde

Creion STABILO Swano HBcu radiera

Creion grafit STABILOSchwan 306 2B

Creion grafit STABILOSchwan 306 B

Ascutitoare Dahlemanuala gri

Ascutitoare metalicasimpla

Ascutitoare metalicadubla

Creion mecanic NokiBold, 0.5 mm

Creion mecanic NokiBold, 0.7 mm

Creion mecanic Tikky II0.35 mm, negru

Creion mecanic Tikky II0.7mm, negru

Creion mecanic Tikky II1.0mm, negru

Creion mecanic Tikky II0.5mm, alb

Set 4 cr. mec. Tikky II0.35mm+0.5mm+0.7mm+1mm

Textmarker 345verde

Textmarker 345gri-argintiu

Textmarker 345roz

Textmarker Stabilo, Bosgalben,in blister

Textmarker Stabilo, Bosalbastru,in blister

Stilou Expert II negru.

Stilou Waterman ExpertStainless Steel, CT so

Rezerva pix Std F Negru.

Rezerva pix Std M Negru.

Rezerva pix Std F Albas.

Rezerva pix Std M Albas.

Calimara Sheaffer,negru

Calimara Sheaffer,albastru inchis

Patroane cernealanegru, 5buc/blister

Patroane cernealaalbastru 6buc/cutie

Tus Rotring 23mlrosu

Tus Rotring 23mlalbastru

Tus Rotring 23mlnegru

Tus Rotring 23mlalb

Tus Rotring 250mlnegru

Accesorii trusa rotring.

Stilou scolar UNIVERS Fin blister

Stilou scolar UNIVERS F+ 4 patroane

Corector Super-Pirat B,albastru deschis

Corector Super-Pirat M,albastru inchis

Corector Super-Pirat F,rosu

Corector Super-Pirat M,verde

Radiera STABILO Trio3/blister 1199BL3

Radiera STABILO Steag1188FL

Radiera STABILO1199

Marker tabla Unix 46varf 4.6mm, negru

Marker tabla Unix 46varf 4.6mm, albastru
RECHIZITE


Biblioraft plastic A450mm, negru

Biblioraft plastic A450mm, gri

Biblioraft plastic A450mm, albastru

Biblioraft plastic A450mm, verde

Biblioraft First Choicemarm.70 mm, cu margine

Biblioraft First Choicemarm.70 mm, fara marg

Cutie arhivare 80mm,negru

Cutie arhivare 80mm,gri

Cutie arhivare 80mm,albastru

Cutie arhivare 80mm,verde

Cutie arhivare 80mm,visinie

Cutie arhivare8 cm, alba

Caiet mecanic A5rosu,2inele 20mm

Caiet mecanic A5albastru,2inele 20mm

Caiet mecanic A5 cartonnegru, 4 inele 20mm

Caiet mecanic A5rosu,4inele 20mm

Caiet mecanic A5 cartonverde, 4 inele 20mm

Caiet mecanic A5albastru,4inele 20mm

Caiet mecanic A5 PPnegru, 2 inele 20mm

Caiet mecanic A5 PProsu, 2 inele 20mm

Caiet mecanic A5 PPverde, 2 inele 20mm

Caiet mecanic A5 PPalbastru, 2 inele 20m

Rezerva caiet mecanicA4 dictando;albastru

Rezerva caiet mecanicA4 matematica;albastru

Rezerva caiet mecanicA5 dictando;albastru

Rezerva caiet mecanicA5 matematica;albastru

Rezerva caiet mecanicA4 dictando;galben

Index plastic NOKI, A41-5

Index plastic NOKI, A41-10

Separatoare plastic Elbindex 1-10

Separatoare plastic Elbindex 1-12

Dosar suspendabil ELBA240x318 mm - maro

Dosar suspendabil ELBA240x318 mm - rosu

Dosar suspendabil ELBA240x318 mm - albastru

Dosar suspendabil ELBA240x318 mm - verde

Dosar Elba A4 incop.1/2albastru, 250 g/mp

Dosar Elba A4 incop.1/2verde, 250 g/mp

Dosar Elba A4 incop.1/2galben, 250 g/mp

Dosare sina albeSTANDARD

Dosare plic albSTANDARD

Alonje indosariere Elba25 buc./set-rosii plast

Alonje indosariere Elba25 buc./set-albastre pl

Alonje autoadezive Elba100 buc/set - albe

Folie cu margine colorgalben

Folie cu margine colorrosu

Folie cu margine coloralbastru

Mapa NOKI A4,90 micronitransparent

Mapa NOKI A4,90 micronigalben

Mapa NOKI A4,90 micronialbastru

Dosar din carton plascu elastic, roz

Dosar din carton plast.cu elastic,bleu

Dosar din carton plascu elastic, vernil

Dosar din carton plast.cu elastic, orange

Mapa lucioasa economicA4, neagra

Mapa lucioasa economicA4, rosie

Mapa lucioasa economicA4, verde

Servieta A4 PPneagra,30mm

Servieta A4 PProsie, 30mm

Servieta A4 PPverde, 30mm

Servieta A4 PPalbastra,30mm

50400/2 Caiet spiraBarbie,A4,80 file,matem

50400/1 Caiet spiraBarbie,A4,80 file,dict

Caiet LeColor Action Nocop.PP,120 file,A4,dict

Caiet LeColor Action Nocop.PP,120 file,A4,mate

Coperta cartetransparenta

Coperta carterosie

Coperta cartealbastra

Creioane cerate STABILOYippy,12 buc/cutie plas

Creioane cerate YippyWa24cul+frisby,2824PLPH1

Creioane colorateYippy-Wax 12 culori/set

Acuarele 8 culoridiam 22.5 mm+pensula

Acuarele 16 culoridiam 22.5 mm+pensula

Tempera Aero 12 culori/tuburi de 7ml

Tempera Aero 6 culori/tuburi de 7ml

Bloc de desen CANSONToucan,A3 16 file, 160g

Bloc de desen CANSONA4 16 file, 120g

Raportor 360 gradeFlaro

Penar Dinosaurs simpluanimatie, 63011

Penar Sportman simpluanimatie, 63014

Penar MetalForce simpludesene, 63020

Penar SmartKids simplulogo relief, 63040

CS Ghiozdan pt. scoalahl12003,37x34x16cm

CS Ghiozdan pt scoala,hl12001,28x32x13cm

CS Ghiozdan pt scoala,hl12002,35x34x15cm

Plastilina, 5 culori100 gr./cutie

Plastilina, 8 culori160 gr./cutie

Plastilina, 12 culori240 gr./cutie

Set Carioca Geo Worldmarkere+ 4 albume

Set Carioca Geo Europaalbum+ 24 markere

Hartie creponata0.5x2.0 m, ALB

Hartie creponata0.5x2.0 m, ROZ

Glob DISCOVERY diam. 30+lupa,plastic,iluminat

Glob ORION diam. 30 cm+lupa,plastic,iluminat

Etichete scolareWinnie the Pooh, 30 buc

Creta alba12 buc./cutie

Creta colorata12 buc./cutie

Tablita neagra30x40 cm

Numaratoare plastic17x19cm; 100bile

Sablon mare harta Romaniei185x255mm, Flaro

Alfabetar plastic.

Perforator Eagle 5024Alpha albastru, 8 coli

Perforator Eagle 5024Alpha negru, 8 coli

Perforator Eagle 5024Alpha rosu, 8 coli

Capse PaperPro 25/83000 buc/cutie

Capse PaperPro 25/103000 buc/cutie

Capsator EAGLE 205gri, 24/6, 15 coli

Capsator EAGLE 205albastru, 24/6, 15 coli

Lipici lichid Kores30g

Lipici stick Kores 40gr.

Indigo A4 100 coli/mapaalbastru

Indigo A4 100 coli/mapanegru

Cutter marediverse culori

Sine de prindere, 6 mmalbastru

Sine de prindere, 6 mmtransp. pt. 60 coli

Clipboard dublu A5PVC, albastru

Clipboard dublu A5PVC, verde

Ecuson albastru cu clip60x90 mm, 25 buc/cut

Snur pentru ecusonnegru 10 buc/cut

Magneti 38mm albastru2buc/blister

Calculator stiintificCANON F604
Nr.crt.

Titlu

Autor

COD

Buc.

Pret


1000 de cuvinte-cheie in informatica

Lagoutte Francois

1000 de cuvinte-cheie in politica. Vocabular englez dublu

Amor Tim

111 verbe englezesti si locutiunile lor specifice

Hulban Horia

4 x 4 Latino. Ghid-manual de comunicare

Spiridon Lefter Sergiu

459 exercitii de limba franceza. Jocuri si lecturi

Dinescu Carmen

A dictionary of latin words and phrases

Autor colectiv  

A grammar of the english language

Cobbett William

A lexicological approach to financial and business english

Hollinger Alexander

A practical english grammar

Clontea Procopie P.

Advanced english practice

Graver B.D.

Advanced learner`s dictionary

Autor colectiv  

Advanced learner`s dictionary

Autor colectiv  

Alfabetul germaniei comerciale

Maduta Ramona

Antologie de texte in limba latina

Ciuca Ioana-Ruxandra

Arabic phrasebook

Autor colectiv  

Aspects of business communication

Ghica Georgeta

Autoevaluare rapida, limba engleza

Berman Jean-Pierre

Beginner japanese dictionary

Autor colectiv  

Beginner`s chinese dictionary

Autor colectiv  

Business vocabulary in practice

Robbins Sue

Cassell`s dictionary of slang

Green Jonathon

Chinese dicitonary

Autor colectiv  

Chinese minidictionary

Autor colectiv  

Collocation dictionary for students of english

Autor colectiv  

Commercial correspondence

Nicolae Mariana

Communication ecrite commerciale et financiere, vol. I

Dragan Maria

Communication ecrite commerciale et financiere, vol. II

Dragan Maria

Communication in international business

Nicolae Mariana

Conjugarea verbelor franceze

Kacso Antonia

Conversatia in limba engleza

Cribbin Lise

Corespondenta comerciala in limba germana

Boelcke Jurgen

Corespondenta de afaceri in limba engleza

Armitage-Amato Rachel

Corespondenta de afaceri in limba franceza

Pruvot-Buttner Claude

Corespondenta de afaceri in limbile romana si engleza

Chiriacescu Adriana

Corespondenta practica in limba engleza

Geoghegan Crispin Michael

CULEGERE DE EXERCITII LEXICALE CU PROFIL ECONOMIC

Cilianu Lascu Corina

Cum sa vindem in limba engleza - Larousse

Geoghegan Crispin Michael

Curs practic de limba franceza

Rujan Stefania

Deutsch fur dich. Limba germana pentru tine

Loria-Rivel Lia Laura

Dictionar albanez-roman

Topciu Renata

Dictionar arab-roman

Dobrisan Nicolae

Dictionar Auzou ilustrat al limbii engleze

Autor colectiv  

Dictionar comercial german-roman

Patrascanu Ioan V.

Dictionar danez-roman

Hoybye Poul

Dictionar de adjective franceze

Baciu Ioan

Dictionar de afaceri englez-roman

Popa Ioan Lucian

Dictionar de americanisme

Ionescu Florin

Dictionar de birotica: englez-francez-roman

Naftanaila Ion

Dictionar de buzunar esperanto dublu

Onet Ionel

Dictionar de buzunar spaniol-roman

Scipione Ileana

Dictionar de calculatoare englez-roman

Ionescu-Crutan Nicolae

Dictionar de cuvinte calatoare

Graur Al.

Dictionar de expresii francez-roman

Negreanu Aristita

Dictionar de expresii roman-frnacez

Negreanu Aristita

Dictionar de expresii si locutiuni spaniol-roman

Pisot Rafael

Dictionar de marketing englez-roman

Ivanovic A.

Dictionar de maxime, reflectii, expresii latine comentate

Matei Virgil

Dictionar de proverbe englez-roman

Lefter Virgil

Dictionar de termeni economici german-roman

Leca Magdalena

Dictionar dublu englez

Cotoaga Laura

Dictionar economic englez dublu

Ionescu-Crutan Nicolae

Dictionar economic englez-roman

Ionescu-Crutan Nicolae

Dictionar economic explicativ roman-francez

Predescu Elena

Dictionar englez dublu

Cotoaga Laura

Dictionar englez dublu

Paunescu Alina

Dictionar englez dublu

Herisanu Olga

Dictionar englez dublu - DeAgostini

Autor colectiv  

Dictionar englez dublu - DeAgostini

Autor colectiv  

Dictionar englez dublu de termeni stomatologici

Flaiser Mariana

Dictionar englez dublu de uz scolar

Damian Magdalena

Dictionar englez dublu frazeologic

Nicolescu Adrian

Dictionar englez- roman, roman-englez

Placintar Emilia

Dictionar englez-roman

Bantas Andrei

Dictionar englez-roman

Panovf Irina

Dictionar englez-roman

Autor colectiv  

Dictionar englez-roman

Nicolaescu Cristina

Dictionar englez-roman de medicina si biologie

Nastase Corneliu

Dictionar englez-roman de termeni folositi in afaceri

Popa Ioan Lucian

Dictionar englez-roman, roman-englez

Placintar Emilia

Dictionar englez-roman, roman-englez, pentru toti

Nichifor Georgeta

Dictionar englez-roman, vol. II

Autor colectiv  

Dictionar european de conversatie: 11 limbi

Autor colectiv  

Dictionar explicativ de termeni comerciali englez dublu

Goode Walter

Dictionar explicativ pentru stiintele exacte, roman-englez-german

Autor colectiv  

Dictionar explicativ pentru stiintele exacte, roman-englez-francez

Autor colectiv  

Dictionar francez dublu

Anton Ionel V.

Dictionar francez dublu

Brais Aura

Dictionar francez dublu - DeAgostini

Autor colectiv  

DICTIONAR GERMAN DUBLU 38000 CUVINTE

Roman Alexandru

Dictionar german-roman

Isbasescu Mihai

Dictionar German-Roman

Savin E.

Dictionar german-roman

Savin Emilia

Dictionar german-roman si roman-german

Lazarescu Ioan

Dictionar grec dublu

Kostan Ofelia

Dictionar grec-roman dupa alfabet

Brad Chisacof Lia

Dictionar ilustrat de psihologie, englez-roman

Baiceanu Leonard

Dictionar italian dublu

Dragoman Georgeta Lara

Dictionar italian dublu

Nicolae Alexandru

Dictionar italian dublu

Bejan Gheorghe

DICTIONAR ITALIAN-ROMAN TEMATIC

Cojocaru Dragos

Dictionar japonez-roman

Simu Octavian

Dictionar juridic englez dublu

Voiculescu Cecilia

Dictionar latin-roman

Ionescu Voichita

Dictionar maghiar dublu

Peter Szili

Dictionar medical de buzunar francez dublu

Duizabo Danielle

Dictionar Oxford explicativ ilustrat al limbii engleze

Autor colectiv  

Dictionar portughez-roman

Mocanu Pavel

Dictionar roman-spaniol

Niculescu Mariana

Dictionar roman-ucrainean

Autor colectiv  

Dictionar rrom-roman

Sarau Gheorghe

Dictionar rus-roman

Pedestrasu Anatol

Dictionary of english grammar

Chalker Sylvia

Discheta verbelor - limba engleza - Modele de conjugare

Stan Camelia

Engleza comerciala in 40 de lectii

Marcheteau Michel

Excel in business

Prelipceanu Cristina

Ghid de conversatie roman-arab

Grigore George

Ghid de conversatie roman-bulgar

Mangiulea Mariana

Ghid de conversatie roman-ceh

Ianculescu Helliana

Ghid de conversatie roman-chinez

Buzatu Ion

Ghid de conversatie roman-englez

Popp Maxim

Ghid de conversatie roman-englez

Tupan Maria-Ana

Ghid de conversatie roman-german

Neumann Hans

Ghid de conversatie roman-grec

Serban Anastasia

Ghid de conversatie roman-indonezian

Buzatu Ion

Ghid de conversatie roman-italian

Lazarescu Adriana

Ghid de conversatie roman-maghiar

Reinhart Erzsebet-Maria

Ghid de conversatie roman-norvegian

Laurentiu Crina

Ghid de conversatie roman-rus

Ivanov Andrei

Ghid de conversatie roman-spaniol

Munteanu Dan

Ghid de conversatie roman-spaniol

Mocanu Angela

Ghid de conversatie roman-suedez

Frumuselu Mihai Daniel

Ghid de conversatie roman-turc

Sarigol Nevzat Yusuf

Gramatica engleza: substantivul

Nastase Roxana

Gramatica engleza:exercitii cu rezolvari, vol. II

Nastase Rodica

Gramatica limbii engleze

Levitchi Leon

Gramatica limbii franceze

Cosaceanu Anca

Gramatica limbii germane

Calugarita Aurelia

Gramatica limbii italiene

Gherman Haritina

Gramatica limbii italiene pe intelesul tuturor

Hoffmann di Maritio Anna Maria

Gramatica limbii spaniole

Munteanu Dan

Gramatica practica a limbii spaniole

Lupu Coman

Metoda rapida de invatare a gramaticii limbii engleze

Visan Monica

Oxford advanced learner`s dictionary

Autor colectiv  
CARTI PENTRU COPII SI TINERET 


1 2 3 invatam cifrele

Autor colectiv  

125 INTREBARI SI RASPUNSURI - ANIMALE

Autor colectiv  

125 INTREBARI SI RASPUNSURI - EUROPA

Autor colectiv  

125 INTREBARI SI RASPUNSURI - GEOGRAFIE

Autor colectiv  

125 INTREBARI SI RASPUNSURI - LUME

Autor colectiv  

125 INTREBARI SI RASPUNSURI - NATURA

Autor colectiv  

125 INTREBARI SI RASPUNSURI - SPORT

Autor colectiv  

125 INTREBARI SI RASPUNSURI - STIINTA

Autor colectiv  

150 de ani care au schimbat lumea

Aylett J.F.

2000 de leghe sub mari

Verne Jules

365 de curiozitati despre animale

Autor colectiv  

366 de povesti minunate pentru adormit copiii

Autor colectiv  

366 povesti minunate pentru adormit copiii

Autor colectiv  

400 de jocuri pentru copii isteti

Autor colectiv  

500 de jocuri pentru copii isteti

Autor colectiv  

800 DE LEGHE PE AMAZON

Verne Jules

ABC-ul basmelor

Manolache Adriana

ABC-ul in culori

Autor colectiv  

ABC-ul stiintei

Autor colectiv  

Abecedarul celor mici

Paulian Gelu

Activitati matematice - grupa pregatitoare

Stan Mihaela

Activitati matematice: caiet pentru grupa mica

Antonovici Stefania

Activitati matematice: caiet pentru grupa mijlocie

Magura Florica

Activitati matematice: grupa mare pregatitoare

Antonovici Stefania

Activitati practice pentru 4-5 ani

Autor colectiv  

Activitati practice pentru gradinita. Invata cu Pufi, Oana si Alex

Autor colectiv  

Al saptelea unicorn

Barber ShirleyALADDIN

Autor colectiv  

Aladdin si lampa fermecata

Autor colectiv  

Aladdin si lampa fermecata. Cetatea de arama

Autor colectiv  

Alba ca Zapada

Grimm Fratii

Alba ca Zapada: carte de colorat

Autor colectiv  

Album de iarna

Grama Filofteia

Alexandru Lapusneanu si alte texte

Negruzzi Costache

Alfabetarul de colorat si decupat

Autor colectiv  

Alfabetul

Autor colectiv  

Alfabetul distractiv: rebusuri pentru 5-7 ani

Nita Gabriela

Alfabetul pentu pitici

Autor colectiv  

Alfabetul pictat

Slavescu Georgeta

Alice in tara minunilor

Carroll Lewis

Amintiri din copilarie

Creanga Ion

Ana si prietenii ei la zoo

Penes Marcela

Animale din padurea noastra

Autor colectiv  

Animale disparute

Autor colectiv  

Animale domestice

Autor colectiv  

Animale salbatice 1

Autor colectiv  

Animale salbatice 2

Autor colectiv  

Animale salbatice 3

Autor colectiv  

Animale salbatice 4

Autor colectiv  

Animale si pasari domestice

Autor colectiv  

Animalele - enciclopedie pentru copii

Autor colectiv  

Animalele Africii

Andreescu Florin

Animalele lumii

Autor colectiv  

Anotimpurile

Tonita Nicolae

Antologia nuvelei romanesti

Autor colectiv  

ANTOLOGIA POEZIEI ROMANESTI

Autor colectiv  

Apus de soare

Barbu Delavrancea

Araminta Spook: Frognapped, vol. III

Sage Angie

Atlas geografic

Autor colectiv  

Atlas geografic scolar

Mandrut Octavian

Atlasul lumii

Autor colectiv  

Atlasul lumii antice

Autor colectiv  

Atlasul lumii medievale

Autor colectiv  

Atlasul marilor descoperiri geografice

Autor colectiv  

Atlasul popoarelor din Orient

Sellier Jean

Aventurile lui Huckleberry Finn

Twain Mark

Aventurile lui Pinocchio

Collodi Carlo

Aventurile lui Robin Hood

Pyle Howard

Balade populare romanesti

Autor colectiv  

Balade si doine

Autor colectiv  

Balade si idile

Cosbuc George

Bambi

Autor colectiv  

Barbie in Rapunzel

Autor colectiv  

Basme

Eminescu Mihai

Basme

Ispirescu Petre

Basme

Slavici Ioan

Basme

Eminescu Mihai

Basme

Ispirescu Petre

Basme

Odobescu Al.

Basmele romanilor

Ispirescu Petre

Caiet de lucru pentru prescolari, grupa mica

Autor colectiv  

Caietde lucru pentru prescolari: grupa mare

Autor colectiv  

Calatoriile lui Guliiver

Swift Jonathan

Cartea junglei

Kipling Rudyard

Cei trei purcelusi

Autor colectiv  

Cenusareasa

Autor colectiv  

Cenusareasa: carte de colorat

Tonita Nicolae

Ciocoii vechi si noi

Filimon Nicolae

Codul bunelor maniere pentru copii

Post Peggy

Coliba unchiului Tom

Beecher-Stowe Harriet

Corpul omenesc

Autor colectiv  

Craiasa Zapezii

Andersen Hans Cristian

Cum circulam: carte de colorat

Autor colectiv  

Cunoasterea mediului. Carte educativa pentru prescolari. 3-5 ani

Autor colectiv  

D-l Goe

Caragiale Ion Luca

Dafin si Vestra

Autor colectiv  

Dan, capitan de plai

Alecsandri Vasile

Danila Prepeleac

Creanga Ion

Dansul ursului

Sirbu Ion D.

David Copperfield

Dickens Charles

Fauna Pamantului 1

Ursache Silvia

Fauna pamantului 2

Ursache Silvia

Fauna pamantului 3

Ursache Silvia

Fauna pamantului 4

Ursache Silvia

Harry Potter and the deathly hallows

Rowling J. K.

Harry Potter si Ordinul Phoenix

Rowling J. K.

Harry Potter: Ordinul Phoenix

Rowling J. K.

Lecturi suplimentare pentru clasele I-II

Autor colectiv  

Lecturi suplimentare, clasa a II-a

Autor colectiv  

Lecturi suplimentare, clasa a III-a

Autor colectiv  

Lecturi suplimentare, clasa a IV-a

Autor colectiv  

Lecturi suplimentare, clasa a V-a

Autor colectiv  

Lecturi suplimentare, clasa I

Autor colectiv  

Lecturile copilariei, clasa a VII-a

Lupascu Lucia

Lecturile copilariei, clasa a VIII-a

Lupascu Lucia

Lecturile copilariei, clasa I

Buzenchi Lucica

Mary Poppins pe Aleea Ciresilor

Travers P.L.

Povesti si legende

Campus Iosef Eugen

Povesti si povestiri

Creanga Ion

Povesti si povestiri vol. V

Andersen Hans Cristian

Puzzle - coloreaza, lipeste si invata

Autor colectiv  

Ratatouille

Autor colectiv  

Shrek al treilea: cartea tanarului cititor

Autor colectiv  

Shrek al treilea: greu gasesti un rege bun!

Autor colectiv  

Shrek al treilea: povestea filmului

Autor colectiv  

Zdreanta: carte de povesti

Arghezi Tudor
CARTI SCOLARE 


100 de teste de limba romana pentru invatamantul superior

Vasile Lungu

101 teste de limba si literatura romana,engleza,franceza

Plesea Maria-Monalisa

teste grila si probleme de economie pentru bacalaureat

Gogoneata Constantin

368 de probleme cu solutii pentru elevii din clasa a IV-a

Ancuta Florica

65 teste de matematica, clasa a IV-a

Badragan Mihaela

700 de exercitii pentru fonetica si vocabular

Pavel Carmen

77 de lecturi ale copilariei: lecturi particulare pentru clasele V-VI

Gurtavenco Mariana

Abecedar, clasa I

Pitila Tudora

Abecedar: fise de lucru

Mihailescu Cleopatra

Abilitati practice si educatie tehnologica: ghid metodic, clasele I-IV

Stan Lucian

Abilitati practice, clasa a III-a

Vidu Alexandra

Admitere 2007 matematica: teste grila si de autoevaluare

Cenusa Gheorghe

Admiterea in invatamantul superior 2006

Panaitopol M. E.

Admiterea la Facultatea de Geografie a Universitatii din Bucuresti

Ielenicz Mihai

Agebra: exercitii si probleme, clasa a XI-a

Mihalca Dan

Alfabetar

Autor colectiv  

Algebra , clasele V-VIII

Banu Florica

Algebra, geometrie, clasa a VII-a - partea I

Branzei Dan

Algebra, geometrie, clasa a VIII-a - partea I

Negrila Anton

Algebra: exercitii si probleme, clasa a IX-a

Chirciu Marin

Algebra: exercitii si probleme, clasa a X-a

Dragomir Nicolae

Alte probleme istete pentru copii isteti clasa a III-a

Dancila Eduard

Analiza matematica: exercitii si probleme pentru elevii claselor XI-XII

Nicolescu Madalina-Georgia

Analiza matematica: exercitii si probleme, clasa a XI-a

Radu Eugen

Analiza matematica: exercitii si probleme, clasa a XII-a

Dilimot-Nita Vasile

Analiza textului literar in gimnaziu

Gurtavenco Mariana

Anatomia si fiziologia omului: teste grila

Negut Claudia Manuela

Antologie de texte literare, clasele I-IV

Autor colectiv  

Aplicatii de informatica pentru liceu: clasa a X-a

Raducu Aurelian

Aplicatii de informatica pentru liceu:clasa a IX-a

Bold   Marina

Aplicatii de informatica pentru liceu: clasa a X-a

Bold   Marina

Apus de soare, viforul, luceafarul

Delavrancea Barbu Stefanescu

Arhimede: revista de cultura matematica. Nr. 4-6/2006

Autor colectiv  

Arhimede: revista de cultura matematica. Nr. 9-12/2005

Autor colectiv  

Arhimede: revista de cultura matematica. Nr.9-10/2004

Autor colectiv  

Aritmetica, algebra, geometrie, clasa a VI-a - partea I

Branzei Dan

Atlas botanic

Popovici Lucia

Atlas de istorie universala

Cazan Ileana

Atlas Europa

Anastasiu Viorela

Atlas geografic general

Ielenicz Mihai

Atlas geografic scolar

Autor colectiv  

Atlas istoric scolar

Autor colectiv  

Atlas scolar: istoria romanilor

Stan Gabriel I.

Atlas zoologic scolar

Partin Zoe

Atlas: geografia Romaniei, clasa a IV-a

Popescu Manuela

Atlas: Romania

Anastasiu Viorela

Atlasul universului viu, vol. II

Autor colectiv  

Bacalaureat 2008: caiet de literatura

Stoleru Ioana

Bacalaureat latina, variante de subiecte

Ionescu Doina

Bacalaureat. Teste la biologie

Manolache Mariana

Baltagul

Ciopraga Constantin

Basme romanesti claseleV-VI

Autor colectiv  

Bazele economiei. Aplicatii

Dudian Monica

Bazele teoretice ale psihopedagogiei prescolare

Tomsa Gheorghe

Bilogie, clasa a XI-a

Rosu Ionel

Biologie, Clasa a IX-a

Arinis Ioana

Biologie, clasa a VII-a

Partin Zoe

Biologie, clasa a VIII-a

Mihail Aurora

Biologie, clasa a X-a

Macovei Florica

Biologie, clasa a XII-a

Hutanu Elena

Cartile copilariei, clasele V-VIII

Teodoreanu Ionel

Cartile copilariei, clasele V-VIII

Teodoreanu Ionel

cate de vacanta: matematica si limba romana, clasa a II-a

Dumitru Gabriela

Cele mai frumoase basme din literatura universala, clasele V-VIII

Grimm Fratii

Culegere de exercitii, probleme jocuri matematice, clasa a III-a

Padureanu Victoria

Cercul micilor naturalisti

Apan Maria Domnica

Chimia si natura: experimente pentru clasele VII-IX

Ursea Luminita

Chimie (C1), clasa a XI-a

Alan Ionela

Chimie (C1, C2), clasa a XII-a

Vladescu Luminita

Chimie(C1), clasa a XI-a

Rosca Sorin

Chimie, clasa a VIII-a

Gheorghiu Cornelia

Comentarii si analize literare

Rotaru Ion

Compendiu de matematica

Autor colectiv  

Compunerile scolare, pentru gimnaziu

Sandu Elena

Comunicare: exercitii, teste, jocuri pentru clasa a III-a

Bizduna Maria

Comunicare:exercitii, teste, jocuri: clasa a III-a

Bizduna Maria

Contabilitate pentru bacalaureat

Costea    Tania

Culegere de exercitii de comunicare, clasa a II-a

Constantinescu Elena

Culegere de exercitii de comunicare, clasa a III-a

Constantinescu Elena

Culegere de exercitii de limba engleza

Ipate Aura Valentina

Culegere de exercitii si probleme de matematica, vol. I - clasele V-VI

Ciobanu Mihai

Culegere de exercitii si texte gramaticale, clasele II-IV

Gherman Angelica

Culegere de matematica pentru clasa a VI-a

Smarandache Stefan

Culegere de matematica pentru clasa a VIII-a

Smarandache Stefan

Culegere de matematica, clasele II-IV

Maior Aurel

Cultura civica / Antreprenoriala, clasa a IX-a - S.A.M.

Mateiciuc Cristina

Cultura civica, clasa a VII-a

Nedelcu Elena

Cultura civica, clasa a VIII-a

Chiritescu Dorina

Cunoasterea mediului si Stiinte ale naturii

Ionel Aglaia

Cunoasterea mediului, clasa a II-a

Cuzum Sorina

Cunoasterea mediului, clasa I

Rotaru Elena

Desen artistic si educatie plastica, clasa a V-a

Filoteanu Nicolae

Desen artistic si educatie plastica, clasa a VI-a

Filoteanu Nicolae

Desen tehnic, clasa a IX-a

Lichiardopol Gabriela

Dictionar de antonime

Buca Marin

Dictionar de arhaisme

Busuioc Monica-Mihaela

Dictionar de arhaisme si regionalisme

Buca Marin

Dictionar de neologisme

Marin Mihaela

Dictionar de neologisme

Vinteler Onufrie

Dictionar de omografe

Abdulea Petcu

Dictionar de omonime

Abdulea Petcu

Dictionar de paronime

Constantinescu Silviu

Dictionar de paronime

Marin Diana

Dictionar de personaje literare pentru gimnaziu si liceu

Barboi Constanta

Dictionar de personaje literare, pentru clasele V-VIII

Sasu Adina Elena

Dictionar de pleonasme

Sufletel-Moroianu Rodica

Dictionar de stilistica

Popescu Mihaela

Dictionar de termeni gramaticali

Capota Teodor

Dictionar ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane

Constantinescu D. Gheorghe

Didactica stiintelor juridice si administrative

Iucu Oana

ECONOMIA COMERTULUI - TESTE GRILA

Ionascu Viorica

Economie, clasa a XI-a

Ailenei Dorel

Economie, clasa a XI-a

Georgescu Georgeta

Economie, clasele X-XI

Balan    Elena

Economie. Culegere de probleme rezolvate

Gheorghe Greta

Economie. Teste grila pentru admitere in invatamantul superior

Huidumac Catalin

Economie: culegere de probleme rezolvate

Voicu Mariana

Economie: sinteze, aplicatii rezolvate si teste grila

Huidumac Catalin

Educatie antreprenoriala, clasa a X-a

Otet Florina

Educatie artistica, clasa a XI-a

Nanu Adina

Educatie muzicala, clasa a IV-a

Toader Anca

Educatie muzicala, clasa a VII-a

Matei Sofica

Educatie muzicala, clasa a VIII-a

Lupu Jean

Educatie plastica, clasa a VII-a

Badulescu Rita

Educatie plastica, clasa a VIII-a

Ionescu Gratia

Educatie tehnologica, clasa a VII-a

Manelici Mircea

Educatie tehnologica, clasa a VIII-a

Lichiardopol Gabriela

Engleza: bac - eseuri

Chelaru Mirela

Elemente de algebra calasa a XII-a

Chirciu Marin

Elemente de algebra liniara si geometrie analitica clasa a XI-a

Andronache Marian

Finante si fiscalitate, clasa a X-a

Hangan Daniela

Finante si fiscalitate, clasa a XI-a

Hangan Daniela

Finante si fiscalitate, clasa a XII-a

Hangan Daniela

Fizica (F1 F2), clasa a XI-a

Rusu Mircea

Fizica (F1 F2), clasa a XII-a

Rusu Octavian

Geografia Romaniei. Teste pentru bacalaureat

Marin Luminita

Geografia Romaniei: 100 de variante pentru testarea nationala

Patuleanu Georgeta

Geografie, clasa a IV-a

Anastasiu Viorela

Geografie, clasa a IX-a

Donisa Ioan

Geografie, clasa a VII-a

Posea Grigore

Geografie, clasa a X-a

Velcea Ion

Geografie, clasa a XI-a

Posea Grigore

Geografie, clasa a XII-a

Posea Grigore

Geografie, manual clasa a XII-a

Erdeli George

Istoria romanilor. Indrumar cronologic pentru examenele nationale

Manea Mihai

Istoria romanilor: 100 de variante pentru testarea nationala

Lapazan Mariana

Istoria romanilor: sinteze si teste

Ionescu Vasile

Istoria romanilor: teste grila bacalaureat

Novac Lucia

Istoria romanilor: teste pentru admiterea in invatamantul superior

Pascu Adrian T.

Istorie, clasa a IX-a

Petre Zoe

Istorie, clasa a X-a

Giurescu Dinu C.

Istorie, clasa a XI-a

Buse    Constantin

Istorie, clasa a XII-a

Stan Magda

Limba romana, clasa a VII-a

Serban Anca

Limba romana, clasa a VIII-a

Crisan Alexandru

Limba si literatura romana: 550 de teste grila

Angelescu Gabriel

Limba si literatura romana: 600 de teste grila

Angelescu Gabriel

Limba si literatura romana: bacalaureat si admitere, vol. II

Manolescu Nicolae

Poezii

Macedonski Alexandru

Poezii

Alecsandri Vasile

Poezii

Alexandrescu Grigore

Probleme de fizica, clasele XI-XII

Hristev Anatolie

Probleme de fizica: ghid de rezolvare, clasa a IX-a

Dumitrescu Mihaela

Probleme de fizica: ghide rezolvare, clasa a X-a

Dumitrescu Mihaela

Probleme de matematica cu solutii si comentarii, vol. IX

Csinta Thomas

Probleme de matematica cu solutii si comentarii, vol. VII

Csinta Thomas

Probleme de matematica cu solutii si comentarii, vol. XI

Csinta Thomas

Vocabularul limbii romane actuale

Stoichitoiu-Ichim Adriana
CARTI DIN DOMENIILE: STIINTE SOCIALE, ECONOMIE, DREPT


10 pacate capitale de marketing: semne si solutii

Kotler Philip

15 greseli de evitat la infiintarea unei firme

Sens Rene

2239 de secrete testate pentru un marketing direct de succes

Hatch Denny

Abuzul de drept si contractele de munca

Pribac Veronica

Accesiunea imobiliara si uzucapiunea

Pena Adriana

Accizele

Autor colectiv  

Achizitii publice si concesiuni

Autor colectiv  

Acquis-ul comunitar

Caraiani Gheorghe

Acreditivul documentar

Faghi Madalina

Acte normative in domeniul proprietatii

Autor colectiv  

Actiunea civila in procesul civil

Uta Lucia

Actiunea civila in procesul penal

Uta Lucia

Actiunea in restituirea obiectelor din metale pretioase

Beldianu Diana

Actiunea in revendicare

Rosu Elena

Activitatea bancara intre performanta si risc

Predescu Iuliana

Activitatea financiar-contabila a societatilor bancare

Coman Florin

Administrarea domeniului public si a domeniului privat

Chelaru Eugen

Administrarea justitiei in comunitate

Giles Graham W.

Administratie si politici publice

Popescu Luminita Gabriela

Adoptia nationala: metodologie, standarde, proceduri

Autor colectiv  

Analiza cost-beneficiu: concepte si practica

Boardman Anthony E.

Analiza de competitivitate a economiei romanesti

Voiculescu Dan

Analiza economico-financiara

Valceanu Gheorghe

Analiza economico-financiara: abordari teoretice

Ghic Gratiela

Analiza financiara

Brezeanu Petre

Analiza macroeconomica si politici macroeconomice

Bacescu Marius

Analiza macroeconomica. Teorie si studii de caz

Anghelache Costantin

Analiza si comportament organizational

Moldoveanu George

Antreprenorul

Lazar Ovidiu

Asigurari si reasigurari

Vacarel Iulian

Asigurari: ghid practic

Negru Titel

Audiovizualul si lumea afacerilor

Hristache Diana Andreia

Audit. O abordare integrata

Loebbecke Arens

Auditul intern: evaluare, consiliere

Craciun Stefan

Auditul si controlul sistemelor informationale

Nastase Pavel

Auditul situatiilor financiare in entitatile economice

Ghizari Emil Iota

Banca si operatiunile comerciale

Andronache Virgil

Banci, burse si profile pe piata financiara

Ungurean Pavel V.

Bazele contabilitatii

Ristea Mihai

Bazele defectologiei

Buica Cristian B.

Benchmarking: teorie si aplicatii

Scurtu Viorel

C.A.E.N. Clasificarea activitatilor din economia nationala

Autor colectiv  

Cadastrul si publicitatea imobiliara

Autor colectiv  

Cercetarea de marketing

Datculescu Petre

Cercetarea in economie si mangement

Zait Dumitru

Codul civil

Autor colectiv  

Codul de procedura civila

Boroi Gabriel

Codul de procedura penala

Autor colectiv  

Codul familiei

Autor colectiv  

Codul fiscal

Autor colectiv  

Codul muncii

Autor colectiv  

Codul penal

Autor colectiv  

Codul rutier 2007

Autor colectiv  

Codul rutier. Actualizat 25.01.07

Autor colectiv  

Codul silvic

Autor colectiv  

Codul vamal

Autor colectiv  

Codul vamal al Romaniei

Autor colectiv  

Comertul electronic

Autor colectiv  

Comertul international

Teulon Frederic

Comportament organizational

Militaru Gheorghe

Comportamentul administrativ

Herbert A. Simon

Comunicare manageriala

Olivesi Stephane

Comunicare si publicitate

Popa Dorin

Comunicare si resurse umane

Paus Viorica Aura

Comunicare si spatiu public la romani

Craia Sultana

Comunicare, relatii publice si globalizare

Rogojinaru Adela

Comunicarea in afaceri

Baird John W.

Comunicarea nonverbala: gesturile si postura

Chelcea Septimiu

Conform lui Kotler

Kotler Philip

Constitutia Romaniei

Autor colectiv  

Constructia si dezvoltarea infrastructurii specifice IMM-urilor

Platon Victor

Contabilitate aprofundata

Ristea Mihai

Contabilitate financiara

Ristea Mihai

Contabilitate financiara a organizatiilor non - profit

Diaconu Gheorghe

Contabilitatea manageriala

Briciu Sorin

Contabilitatea manageriala si planuri de afaceri

Diaconu Paul

Contabilitatea societatilor comerciale

Autor colectiv  

Contracte civile

Prescure Titus

Contracte civile speciale

Turianu Corneliu

Criminalistica

Ionescu Florin

Curs de drept comercial

Schiau Ioan

Curs de drept privat roman

Hanga Vladimir

De la idee la bani

Hill Napoleon

Dictionar de drept civil, vol. I

Costin Mircea N.

Dictionar de drept civil, vol. II

Costin Mircea N.

Dictionar de drept penal

Boroi Alexandru

Dictionar de dreptul mediului

Romitan Ciprian Raul

Dictionary of economics

Black John

Dictionary of finance and banking

Autor colectiv  

Dictionary of geography

Mayhew Susan

Dictionary of law

Autor colectiv  

Dictionary of sociology

Scott    John

Dictionary of statistics

Upton Graham

Econometrie

Pecican Eugen Stefan

Economie

Dudian Monica

Economie mondiala

Moise Elena

Economie politica - teorie si aplicatii -

Barna Cristina

Evaziunea fiscala si spalarea banilor. Practica judiciara

Autor colectiv  

Excelenta in afaceri

Collins Jim

Excelenta in vanzari: premise, experiente, perspective

Stan Catalin-Silviu

Finante publice

Mosteanu Tatiana

Fiscalitate. De la lege la practica

Tatu Lucian

Fiscalitate: controverse si solutii

Grigore-Lacrita Nicolae

Fiscalitate: metode si tehnici fiscale

Vintila Georgeta

Fundamentele psihologiei politice

Dorna Alexandre

Gestiunea financiara a intreprinderii

Vintila Georgeta

Ghid de investitii

Kiyosaki Robert T.

Ghidul complet al marketingului

Stone Merlin

Ghidul comunicatiilor IT

Autor colectiv  

Ghidul financiar bancar al Romaniei

Autor colectiv  

Globalizarea si efectele ei sociale

Bauman Zygmunt

Introducere in economie

Niculescu Cristian

Investitiile: capital si dezvoltare

Huru Dragos

Management: teorie si practica

Cole Gerald A.

Managementul resurselor umane

Pell Arthur R.

Marketing

Diaconescu Mihail

Marketing: strategii concurentiale

Cruceru Anca Francisca

Microeconomie

Balaceanu Cristina

Microeconomie. Aplicatii

Balaceanu Cristina

Psihologia reclamei

Todoran Dimitrie

Punctul critic

Gladwell Malcolm

Puterea informationala

Paun Vasile

Sociologie

Schifirnet Constantin

Zgomot si vibratii

Autor colectiv  
CARTI DE SPECIALITATE DIN DOMENIILE: EZOTERISM, ASTROLOGIE, FENG-SHUI, PARANORMAL


Anatomia schimbului energetic, vol. III

Kapita Grigori

Anuarul astronomic 2007

Autor colectiv  

Aromaterapie si Feng Shui

Lin Jami

Arta de a ghici in carti

Bernard J.

Arta razboiului PSI

Argeseanu Ovidiu-Dragos

Arta si stiinta feng shui

Lin Henry B.

Astrologia chineza

Steens Eulalie

Astrologia karmica

Crimaldi Paolo

Astrologie fengshui

Sandifer Jon

Astrologie previzionala pentru incepatori

Aubier Catherine

Autocunoasterea si vindecarea spiritului

Webster Richard

Bolile si chiromantia

Petrovici Mihai

Ce dezvaluie fata ta. Secretele chineze ale citirii fetelor

Lin Henry B.

Ce este Karma?

Brunton Paul

Codul egiptean

Bauval Robert

Compendiu de astronomie

Bernhald Helmut

Descopera-te pe tine insuti

Too Lillian

Descoperirea unei ipoteze privind fluidul vietii pe Terra si cosmos

Constantinescu-Severin Aurel

Destinul omului. Fatalitate si predestinare

Popescu-Balcesti Aurel

Dictionar de vise

Renard Helene

Dictionar de vise

Fink Georg

Energia vitala si reflexologia

Turgeon Madeleine

Feng shui

Lo Raymond

Feng Shui

Hasinger Robert

Feng Shui la serviciu. Cum sa-ti aranjezi biroul

Lagatree Kristen M.

Feng shui magic. Ritualuri magice pentru dragoste, succes si fericire

Too Lillian

Feng shui occidental sau casa-oglinda

Antoine Luc

Feng shui pentru gradina

Webster Richard

Feng shui pentru locuinta

Lip Evelyn

Feng shui si pietrele pretioase

Kynes Sandra

Feng shui- Armonia casei tale

Gunn Graham

Ghid complet de astrologie

Gerwick-Brodeur Madelaine

Horoscop arboricol

Mardare Marcela

Horoscopul arab. Horoscopul celtic. Horoscopul grecesc

Mecari Gemil

Horoscopul chinezesc

Lau Theodora

Initiere in Yi Jing

Miller Peter E.

Intelepciunea astrelor

Birkbeck Lyn

Istorii neelucidate

Dragomir Silviu N.

Karma Yoga

Shivananda Swami

Karma. Misterele reincarnarii

Gosselin Louis

Misterul din    Egipt: Primul tunel

Cinamar Radu

Nostradamus. Din 11 septembrie pana la al treilea razboi mondial

Finn Marc

OMUL IN AFARA TRUPULUI

Ganescu Cristian

Parapsihologie

Robinson Lynn A.

Psihokinezia

Mamulas Ioan

Puterea vointei

Jagot Paul Clement

Stiinta voodoo

Park Robert

Vampirii energetici. Metode de autoaparare, vol. II

Kapita Grigori

Zodiac universal

Green Dorian

Zodiacul chinezesc 2008

Somerville Neil

Zodiacul parfumurilor

Oakes John

Zodiile si personalitatea

Beaumont Alexandra

Zodiile si sanatatea

Beraud Victor
CARTI DE SPECIALITATE DIN DOMENIILE: GASTRONOMIE, BAUTURI


250 de retete chinezesti din arta culinara chinezeasca

Dorobantu Eufrosina

365 preparate delicioase din peste

Autor colectiv  

400 de retete culinare pentru copilul tau 0-3 ani

Cernaianu Laurentiu

639 De retete dietetice

Sandu Marin

Abc-ul bucatarului

Sgander Stefan

Alimentatia in practica yoga

Bozaru Dan

Alimentatia sanatoasa a familiei moderne

Cernaianu Laurentiu

Alimentatia sugarului si a copilului mic

Ward Elizabeth M.

Preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala

Gal Ana Maria

Aperitive

Autor colectiv  

Bucataria franceza

Autor colectiv  

Bucataria italiana

Sburlan Smaranda

Bucataria lacto-vegetariana

Marchis Lena

Bucataria lumii

Sburlan Smaranda

Bucataria romaneasca moderna: 1001 retete

Frincu Gina

Bucatarie feng shui

Chuen Lam Kam

Bucatarie orientului indepartat

Georgescu Mircea

Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti

Roman Radu Anton

Carte de bucate

Jurcovan Silvia

Carte de bucate. Editie integrala

Marin Sanda

Cinci mii de ani de bucatarie afrodisiaca

Correnti Pino

Cocteiluri si bauturi de casa

Georgescu Mircea

Cofetaria frantuzeasca

Sburlan Smaranda

Condimente

Iburg Anne

Cu Jamie in Italia

Oliver Jamie

Culinaria Russia: Ukraine, Georgia, Armenia, Azerbaijan

Autor colectiv  

Dieta mediteraneana

Lambraki Myrsini

Dulceturi, jeleuri si siropuri

Marchis Lena

Dulciuri romanesti

Radulescu Valeria

Dulciuri si inghetate

Georgescu Mircea

Ghid culinar turistic

Colea Olexiuc    Nicolae

Ghid terapeutic naturist si retete de post

Anton Speranta

Ghidul cocteilurilor

Autor colectiv  

Ghidul gastronomic al Romaniei 2007

Autor colectiv  

Ghidul gustului. Initiere in arta vinului

Zidurean Cosmin Florescu

La masa cu Jamie

Oliver Jamie

Preparate culinare complexe

Sander Stephen

Preparate culinare reci

Autor colectiv  

Puterea curativa a vinului

Sicheri Giuseppe

Regimul disociat pentru o persoana

Autor colectiv  

Retete normale si dietetice

Voda Claudiu

Retete pentru sarbatori si mese festive

Autor colectiv  

Sa gatim cu Jamie

Oliver Jamie

Salate si sosuri

Autor colectiv  

Secretele bucatariei indiene

Sapnaa  

Supe, ciorbe si sosuri

Autor colectiv  
CARTI DIN DOMENIUL ,,HOBBY, TIMP LIBER,,


100 cele mai importante carti din istoria omenirii

Seymour Smith Martin

100 cele mai mari dezastre din toate timpurile

Spignesi Stephen J.

100 cele mai mari inventii dintotdeauna

Philbin Tom

100 de aranjamente florale pentru terase si balcoane

Autor colectiv  

100 mari ganditori ai lumii

Stokes Philip

1000 de specii de pesti

Autor colectiv  

1000 yers of fashion illustration

Blackman Cally

Bancuri, vol. VII

Autor colectiv  

Bancuri, vol. VIII

Autor colectiv  

Brancusi, inventatorul sclupturii moderne

Tabart Marielle

Calendar 2008

Autor colectiv  

Crescatoria de chinchilla - hobby - afacere

Autor colectiv  

Cum se rezolva sudoku

Wilson Robin

Decoratiuni cu servetele

Feghelm Stephanie

Despre pietre si pasari. Editie bilingva

Stefanescu Ion Bogdan

Dinozaurii: o lume pierduta

Michard Jean-Guy

Fashion now

Autor colectiv  

Francmasoneria, secretele fratiei

Nefontaine Luc

Freud de la tragedie la psihanaliza

Babin Pierre

Ghidul pietrelor pretioase

Crowe Judith

Inainte de Big Bang

Bogdanov Igor

Natural world

Autor colectiv  

Oceans

Autor colectiv  

Originea universului

Barrow John D.

Pesti de acvariu

Mills Dick

Picturi pe sticla

Thissen-Pitz Hiltrud

Pledoarie pentru cresterea albinelor

Bucata Paul

Retete tibetane de frumusete

Vostokov Viktor

TESTE DE CULTURA GENERALA

Dumitrescu Dan

The sea

Autor colectiv  
CARTI SI ATLASE DE SPECIALITATE


Analiza si modelarea sistemelor de comunicatii

Niculescu Grazziela

Analiza sistemica a structurilor. Proprietati sistemice

Stan Daniel

Brancusi si ingineria capodoperei

Georgescu Emil-Sever

Calculul de ordinul II si de stabilitate

Banut Valeriu

Calitatea sistemelor interactive

Balog Alexandru

Caracterologie si grafologie

Athanasiu Andrei

Centrale telefonice electronice

Petrut Duma

Circuite integrale numerice

Muresan Tiberiu

Comunicatii optice

Mihaescu Adrian

Control activ si semiactiv

Ursu Ioan

Control optimal pentru incluziuni cu intarziere

Cernea Adrian

Cristale si pensete fotonice

Nadasau Monica

Dezvoltare de produs prin proiect

Covrig Mircea

DICTIONAR INVENTII SI INVENTATORI

Autor colectiv  

DINAMICA DISPOZITIVELOR CUANTICE

Grigorescu M.

DINAMICA MASINILOR UNELTE

Chiriacesu Sergiu T.

Electronica digitala: dispozitive, circuite, proiectare, vol. I-II

Toacse Gheorghe

Electronica medicala

Popa Rustem

Elemente de executie electrice

Topa Iulian

Evaluarea activitatii de cercetare stiintifica

Ardelean Aurel

Fotografia digitala

Greenberg Steven

Fotografia digitala: ghid practic

Sheppard Rob

Grafologie: personalitatea in scris

Constantin Radu

Ingineria fasciculelor laser

Dumitrascu Dan C.

Instalatii de incalzire

Costache Cornel

Instalatii electrice

Dromereschi Rodica

Instalatii sanitare

Barosan Cornelia

Lasere

Puscas Niculae N.

Mecanica cuantica. Formulare consistent probabilista

Dumitru Spiridon

Mesures electriques et transducteurs

Pantelimon Brandusa

Metode numerice - Aplicatii

Mladin Emilia-Cerna

Metode numerice utilizate in analiza sistemelor - aplicatii

Bratcu Antoaneta Iuliana

Optoelectronica. Probleme

Feies Valentin

Origami. Animale din hartie

Zulal Ayture Scheele

Sinteze de mecanica

Negrea Adina

Sisteme optice pentru comunicatii

Manea Adrian

Sisteme si tehnologii de crestere a puilor de carne

Vacaru-Opris Ioan

Solutii originale in constructii

Turcanu Costin Radu

TEORIA REACTOARELOR NUCLEARE

Mihailescu Nicolae

Teoria sistemelor de reglare automata

Ilas Constantin

Transmisiunea informatiei

Tomescu Anca

Tratat de biotehnologie, vol.II

Petruta Cornea
CARTI DIVERSE


10 alimente esentiale

Thomas Lalitha

10 pasi pentru a fi mereu frumoasa

Kenton Leslie

125 de trucuri pentru a slabi si a te mentine in forma

Marineau Jean-Marie

151 de idei eficiente pentru motivarea angajatilor

Jerry R. Wilson

37 de secrete despre prosperitate

Gage Randy

8 strategii pentru a deveni puternica si increzatoare

Hewitt Fran

Accepta sa castigi!

Willbourn Hugh

Alege un nume copilului tau

Yeats Kyle Johnson

Arta conversatiei

Horn Sam

Autocontrolul

Call Annie Payson

Autovindecarea si personalitatea

Friedman Howard S.

Bunele maniere

Asserate Asfa-Wossen

Bunele maniere in Europa

Valci Grazia

Cartea de capatai a hedonismului

Flocker Michael

Cartea femeii

Delahaye Marie-Claude

Cartea viitoarei mame

Delahaye Marie-Claude

Cele 21 de legi supreme ale liderului

Maxwell John C.

CELE 21 DE SECRETE ALE MILIONARILOR

Tracy Brian

Cele cinci elemente esentiale ale vietii

Rohn Jim

Cele mai reusite 100 de idei pentru cariera

Langdon Ken

Cele mai reusite 100 idei de afaceri din toate timpurile

Langdon Ken

Comunicarea efcienta

Sburlescu Aurelian

Cosmetica naturala

Antonov C.

Cum poate fi consolidata increderea in sine

Hambly Kenneth

Cum sa devii manager de succes

Morris Michael

Cum sa ne invingem timiditatea

Hall Debbie

Cum sa ne purtam cu oamenii dificili

Lilley Roy

Cum sa retii usor nume si figuri

Alder Harry

Cum sa-ti gasesti partenerul ideal

Yager Jan

Cum tratam stresul. Metode antistres pentru femei moderne

Call Annie Payson

CV-ul perfect

Faust Bill

Deontologia liderului performant

Aradavoaice Gheorghe

Depresia nervoasa

Hauck Paul

Ghid de protocol. Arta de a primi cu eleganta

Anescat Monica Eva

Limbajul trupului

Pease Allan

Make up

Claire Marie

Managementul carierei. Ghid practic

Jansen Julie

Retetele frumusetii

Ladinina Inga

REVOLUTIA COMERTULUI ELECTRONIC

Barefoot Coy

SA GANDIM POZITIV

Murphy Ben

Secretul succesului

Atkinson Walter

Tehnica invatarii rapide

Ostrander Sheila

Totul despre INTERVIU in 100 de intrebari si raspunsuri

Nistor Rudolf Emil

Tratat de manipulare

Joule R. V.

Breviar de sah

Tartakover Xavier

Bridge in 41 de povestiri vesele

Garbea Horia

Initiere in jocul de volei

Adam Victor

Ghid turistic: Madrid

Inman    Nick

Ghid turistic: Paris

Marchant Garry

Ghid turistic: Romania

Autor colectiv  

Ghidul litoralului romanesc 2007-2008

Autor colectiv  

Ghidul muzeelor bucurestene

Ionescu Luminita

Ghidul pesterilor din Romania. Editie bilingva

Lascu    Cristian


BELETRISTICA


A haunted house. The complete shorter fiction

Woolf Virginia

A midsummer night's dream

Shakespeare William

A moveable feast

Hemingway Ernest

A pair of blue eyes

Hardy Thomas

A room of one`s own three guineas

Woolf Virginia

A study in Scarlet and the sign of four

Doyle Arthur Conan

A tale of two cities

Dickens Charles

A trai pentru a-ti povesti viata

Garcia Marquez Gabriel

A treia tradare

Hartland Michael

A walk to remember

Sparks Nicholas

A woman of no importance

Wilde Oscar

Across the river and into the Trees

Hemingway Ernest

Adela

Ibraileanu G.

Adevar si fictiune in Codul lui Da Vinci

Ehrman Bart D.

Adevarata dragoste

Michael Judith

Alchimistul

Coelho Paulo

Alegerea Sofiei

Styron William

Amantul doamnei Chatterley

Lawrence D. H.

American Psycho

Ellis Bret Easton

Anna Karenina

Tolstoi Lev

Bufonul

Patterson James

Bulevardul banchizelor

Brussolo Serge

Bulevardul Eroilor

Bodiu Andrei

Calatoria

Steel Danielle

Carrie

King Stephen

Casa intunericului

King Stephen

Casa melcului

Manea Norman

Casa secreta

Wallace Edgar

Cavalerii teutoni

Henryk Sienkiewicz

Cazacii si alte povestiri

Tolstoi Lev Nikolaevici

Cerul vazut prin lentila

Patapievici H. R.

Citadela

Antoine de Saint-Exupery

Ciuma stacojie

London Jack

Codul lui Da Vinci

Brown Dan

Contractul social

Rousseau J. J.

Copiii Dunei

Herbert Frank

Copiii mintii

Orson Scott Card

Copiii tristi

Nimier Roger

Copilaria unui comic

Gardell Jonas

Crima si pedeapsa

Dostoievski F. M.

Crime and punishment

Dostoevsky Fyodor

David Copperfield

Dickens Charles

De ce iubim barbatii

Vranceanu Ina

De ce iubim femeile

Cartarescu Mircea

Delirul

Preda Marin

Divina comedie

Dante Alighieri

Doamna Bovary

Flaubert Gustave

Don Juan

Lord Byron

Eseuri de indragostit

de Botton Alain

Femeia fara umbra

Hofmannsthal von Hugo

Ghidul lenesului

Hodgkinson Tom

Ghidul misoginului

Autor colectiv  

Ghidul nesimtitului

Paraschivescu Radu

Henry V

Shakespeare William

In arsita noptii

Roberts Nora

In asteptare

Jin Ha

Ingeri si demoni. Editie speciala ilustrata

Brown Dan

Jonathan Wild

Fielding Henry

Legiunea blestematilor

Hassel Sven

Macbeth

Shakespeare William

Nefertiti. Cartea mortilor

Drake Nick

Obsesia

Scottoline Lisa

Poveste albastra

Marguerite Yourcenar

Poveste de iubire

Jauffret Regis

Poveste despre doua orase

Dickens Charles

Supliciul unei adolescente

Yoshimura Akira

Vanity fair

Thackeray William Makepeace

Veronika decides to die

Coelho Paulo
CARTI DIN DOMENIUL MEDICAL SI FARMACIE


4 grupe sanguine

Tiporkina Inesa

Anatomie patologica, vol. I

Halalau Florin

Anatomie, fiziologie si patologie umana

Croitoru Alexandru

Aparatul dento-maxilar

Boboc Gheorghe

Boli metabolice: diabetul, subnutritia, guta, ateroscleroza

Popescu-Balcesti Aurel

Chirurgie de urgenta

Fluture    Vladimir

Chirurgie endocrina cervicala

Badiu Corin

Diagnostic si tratament in practica medicala

Tierney Lawrence M.

Farmacologie generala

Cristea    Aurelia Nicoleta

Fertilizare in vitro si reproducere asistata

Protopopescu Denisa Marina

Osteoporoza

Dragan Ioan

Oxford handbook of clinical dentistry

Mitchell David A.

Principiile chirurgiei vol. I-II

Schwartz  

Principiile clonarii

Cibelli Jose

Progres si tendinte noi in cardiologia moderna

Oprian Ovidiu

Protetica dentara

Sandu Simona Andreea

Tratat de farmacologie

Cristea Aurelia Nicoleta

Tratat de gastroenterologie, vol. I-II

Grigorescu Mircea

Tratat de hepatologie

Grigorescu Mircea

Tratat de nefrologie

Ciocalteu Alexandru

Urgente majore in pediatrie

Butnariu Angela

Urgente medico chirurgicale

Titirca Lucretia

Zen macrobiotic sau arta intineririi si a longevitatii

Ohsawa Georges
ZIARE SI REVISTE

Nr. Crt.

Denumire

Buc.

Pret


20 de ANI
Academia Catavencu
Adevarul
Adevarul economic
Agora News
Anuntul tau
Anuntul telefonic
Arena politica
Arhitectura
Atac
Autopuls
Avantaje
Azi
Banker-ul
Bucharest Business Week
Business Magazin
Bursa
Cancan
Capital
Casa LUX
Computer World
Cool Girl
Cosmopolitan
Cotidianul
Ce se intampla doctore?
Curentul
Curierul national
Dimineata
Draga mea
Evenimentul zilei
FHM
Formula AS
Foto Magazin
Gardianul
Gandul
Joy
Jurnalul National
Libertatea
Look
Popcorn
Privirea
ProSport
Sana
Saptamana financiara
Tabu
Tango
Top Gear
Unica
Vip
Viva
Ziarul Financiar
Zodiac
Zi de zi
Zona interzisaPret

Printare


Listare alb-negru hartie 80g A4


Listare alb-negru hartie 80g A3


Listare alb-negru calc A4


Listare alb-negru calc A3


Listare color hartie 80g A4


Multiplicare documente


Multiplicare A4 a/n (<100 copii)


Multiplicare format carte A4 a/n


Multiplicare A4 a/n (>100 copii)


Multiplicare A3 a/n


Scanare


Format A0+


Format A1


Format A2


Format A3


Format A4


Format A5


Imprimari


Carti de vizita a/n


Carti de vizita color


Foi cu antet alb-negru


Foi cu antet color


Ecusoane color


Ecusoane a/n


Legitimatii color


Legitimatii a/n


Diplome color carton


Finisari


Legare spirala


Carton 300g A4 pt. legare


Coperta transparenta A4


Carton A4 dif. Modele


Hartie A4 80g


Hartie color A4 80g


Autocolant A4


Plastifiere A4 125 mcr


Copiere pe discheta


Taiere/format


Pliere/format


Copiere pe CD a planurilor


Redenumirea fisierelor cu numele planselor din cartus


Personalizari


Inscriptionare auto cu autocolant


Inscriptionare vitrine cu autocolant


Inscriptionare firme cu autocolant


Inscriptionare bannere cu autocolant


Decupare autocolant


Personalizare pungi


Personalizare pixuri


Personalizare agende


Personalizare calendare


Personalizare tricouri- fata


Incriptionare prin decupare litere volumetrice


Inscriptionare prin imprimare full color


Gravura metalica


Servicii foto-video


Copiere si transcriere din format VHS in format digital


Inscriptionare CD/DVD


Servicii fax


Trimitere fax national


Trimitere fax international


ANEXA 8

CONTRACT DE INCHIRIERE

Bucuresti

 
Victor Stanciulescu

 
I.PARTILEI. PARTILE

 

 

  11.06.2017

  11.06.2007

 

  magazin comercial

  11.06.2007

  Parter, etaj 1, depozit, spatii parcare

 

Str.ing. Anghel Saligny, nr.8

 

 

RD

 

  Sperantei Saligny

  Andreas-Daniel Ionescu

 

 

RD

 

  Zambilelor

 

Bucuresti

 
Subsemnatul(a), __________ ______ ____ , domiciliat(a) in _________________, __________str. ____________nr. _______ , posesor al B.I. seria ________, nr. ___________, in calitate de proprietar
si
Subsemnatul(a), __________ ______ ____ , domiciliat(a) in _________________, __________str. ____________nr. _______ , posesor al B.I. seria ________, nr. ___________, in calitate de chirias.
II.OBIECTUL CONTRACTULUIII. OBIECTUL CONTRACTULUI
Inchirierea apartamentului/imobilului, situat in _____ _______ ______ ____________, compus din __________ ______ ____ ___ .
Folosinta efectiva a imobilului inchiriat incepand cu ____________________ pe baza procesului verbal de predare-primire, anexa la prezentul contract.
III.DESTINATIAIII. DESTINATIA
Spatiul inchiriat va fi folosit de chirias ca __________ ______ ____ __.
Destinatia spatiului locativ inchiriat si a fiecarei camere in parte nu va putea fi schimbata fara consimtamantul scris al proprietarului.
IV.DURATA
Termenul de inchiriere este de ________ ani ___________ luni, cu incepere de la ________ pana la ___________. Cu __________ luni inainte de expirarea contractului, la cererea chiriasului, proprietarul poate prelungi contractul pentru aceeasi perioada de timp, sau perioade mai mici, convenite intre parti.
V. CHIRIA
Chiria lunara este de _______________ lei/USD si se plateste lunar in ziua de ____________ a lunii, la domiciliul locatarului.
VI. CONTINUTUL CONTRACTULUI
VI.1. Obligatiile chiriasului
- sa achite chiria si cheltuielile comune de intretinere la termenele convenite.
- sa foloseasca spatiul numai conform destinatiei sale;
- sa exploateze imobilul inchiriat ca un bun proprietar, evitand distrugerea, degradarea sau deteriorarea constructiilor, instalatiilor, si accesoriilor aferente;
- sa suporte costul lucrarilor de reparatie interioare si exterioare la partea de constructii, instalatii si accesoriile aferente;
- sa permita proprietarului sa execute, intr-o perioada stabilita de comun acord, sa efectueze lucrarile de reparatie si intretinere care-i cad in sarcina;
- sa nu execute nici un fel de reparatii sau modificari in spatiul inchiriat sau la instalatiile aferente, fara acordul proprietarului;
- sa preintampine aparitia de insecte in spatiul inchiriat sau dependintele acestuia
- sa restituie proprietarului spatiul inchiriat la termenul stabilit pentru incetarea contractului
VI.2. Obligatiile proprietarului
- sa predea spatiul, pe baza de proces verbal, la data de ________________ .
- sa asigure folosinta spatiului inchiriat pe toata durata prezentului contract
- sa execute pe cheltuiala sa lucrarile de intretinere la elementele de constructii si la instalatii devenite necesare ca urmare a uzurii normale a acestora pe toata durata contractului;
- sa garanteze pe chirias de evictiunea provenita din fapta sa sau din faptele tertilor cat si pentru viciile care fac improprie folosinta spatiului conform destinatiei sale.
VII. RASPUNDEREA CONTRACTUALA
In cazul in care chiriasul nu achita proprietarului chiria datorata la termenele prevazute in prezentul contract el datoreaza suma de.., cu titlul de penalitati de intarziere.
In cazul in care chiriasul nu-si executa obligatia privind efectuarea reparatiilor care-i cad in sarcina producand astfel deteriorarea spatiului inchiriat, datoreaza suma de ______________, cu titlu de daune interese.
In cazul in care chiriasul foloseste spatiul contrar destinatiei stabilite, datoreaza suma de _______________, cu titlu de daune interese.
Daca proprietarul nu-si executa obligatia de a efectua lucrarile de reparatie care-i cad in sarcina va datora chiriasului suma de ____________ , cu titlu de daune interese.
Riscul pieirii fortuite a bunului este suportat in toate cazurile de proprietar.
Neindeplinirea, in parte sau in tot, a conditiilor stabilite prin prezentul contract si la termenele fixate, da dreptul proprietarului, ca fara somatie judecata sa considere contractul reziliat.
VIII. INTERDICTIA SUBINCHIRIERII SAU CEDARII SPATIULUI
Este absolut interzisa subanchirierea sau cedarea sub orice forma, totala sau partiala a imobilului inchiriat, fara aprobarea scrisa a proprietarului.
IX. IMBUNATATIRI
Orice imbunatatiri, transformari sau instalatii s-ar face de chiriasi, raman bunuri castigate spatiului inchiriat din momentul executarii lor, fara ca prin aceasta sa le poata opune drept compensatie pentru stricaciunile facute sau pentru alte sume datorate de el proprietarului ca daune interese pentru violarea dispozitiunilor din acest contract. Ele nu se vor putea face decat cu autorizatia scrisa a proprietarului

X. FORTA MAJORA Forta majora exonereaza partile de raspundere in cazul executarii necorespunzatoare sau cu intarziere a obligatiilor asumate prin prezentul contract.
Prin forta majora se intelege un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, aparut dupa incheierea contractului care impiedica partile sa-si execute obligatiile asumate.
XI. SOLUTIONAREA LITIGIILOR
Orice litigiu decurgand din sau in legatura cu acest contract, inclusiv referitor la validitatea, interpretarea, executarea ori desfiintarea lui, se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.
Prezentul contract s-a incheiat astazi _____ _______ ______ ______ in _______________ exemplare.


  Proprietar Chirias

 


ANEXA 9

Furnizori ai S.C. AIBRA S.R.L.

Denumire firma

Produs/serviciu

Durata contract colaborare (ani)

Contact

S.C. Plast S.R.L.

Caiete, registre, agende


plastiner@yahoo.com

S.C. AIHAO S.R.L.

Creioane mecanice si rezerve


aihaocreions@gmail.com

S.C.ARTTER S.R.L.

Aparate de indosariat, laminat si accesori


www.artter.ro

S.C.BESTAR S.A.

Carti de vizita, mape birou


www.bestar.ro

S.C.Borghini S.A.

Pixuri, rollere, stilouri

18 luni

borghini@gmail.com

S.C.Elba S.R.L.

Accesorii arhivare, mape carton


www.elbafusion.ro

S.C. Syrom

Dischete, benzi


www.syromfan.ro

Xerox

Hartie in formate mari, hartie pt copiator,etichete autoadezive, hartie color


www.xerox.ro

S.C.Speco S.A.

Bibliorafturi, separatoare, dosare din plastic,clipboarduri, mape de conferinta, file din plastic


www.akklas.com

Skebba

Produse de prindere, capsatoare, perforatoare


officeskebba@yahoo.com

RollMaster

Aparate de laminat


www.rollmaster.ro

Post-It S.R.L.

Notes-uri autoadezive, indecsi


postit@yahoo.com

Parker

Creioane mecanice si rezerve,pixuri cu mecanism,rezerve pentru stilouri


www.parker.com

OKI

Caiete dictando A4, caiete matematica


office@oki.ro

Memoris-Precious

Perforatoare, suporturi de birou, capsatoare, foarfeci si cutere, adezivi pt birou


www.memorisprecious.ro

LACO

Radiere, mape,produse de prindere,capsatoare, ascutitori, accesorii pt stampile, corectoare,rigle


lacostyle@yahoo.com

Europencils

Creioane grafit


office@euro.ro

Cleanlike

Produse de curatare birou


www.cleanlike.com

Armor

Riboane,accesorii pt stampile


office@armor.ro

S.C.AERO S.A.

Benzi adezive, acuarele, pensule, blocuri de desen


aerooffice@yahoo.com

ACER

Notebook


www.acer.ro

S.C. Atlanta S.A.

Caiete dictando, matematica


atlantaoff@yahoo.com

BIC

Creioane grafit, linere, markere, pixuri cu mecanism, fara mecanism, rollere, pixuri cu gel


www.bicworld.com

Creation Star

Hartie foto


www.creation.ro

Herlitz

Rucsaci,ghiozadane, mape suspendabile, dosare, suporturi pt documente, agende, calendare


www.herlitz.com

Koehler

Carton pt carti de vizita


www.koehlerpaper.com

Waterman

Rezerve pt stilouri si pixuri


www.waterman.ro

Rotring

Radiere,creioane mecanice, rigle pt desen tehnic


www.rotring.com

Pritt

Adezivi, corectoare


pritoffice@yahoo.com

Pigna

Produse din hartie,plicuri, role hartie, mape carton, caiete scolare, blocnotes-uri, registre,caiete pt birou, repertoare, acuarele ,pensule, agende, calendare


www.pigna.ro

Pencil Star

Creioane grafit


pencil@office.com

Onix

Rigle, raportoare,pixuri cu mecanism


www.onix.ro

Office

Stilouri, pixuri ceramica


www.officelux.com

S.C. KORONA S.A.

Bibliorafturi


www.korona.ro

Fellowes

Aparate de laminat,aparate de indosariat


www.fellowes.ro

Falken

Accesorii pt arhivare, mape carton,dosare carton,bibliorafturi,dosare suspendabile


www.falken_officeproducts.com

Centropen

Rollere, markere, linere, stilouri,rigle, pixuri cu gel, textmarkere, carioci


www.centropen.ro

Bi-Office

Accesorii pt prezentare


bioffice@yahoo.com

Yosan

Benzi adezive


www.yosan.ro

Pelikan

Indecsi,acuarele, pensule


www.pelikan.ro


ANEXA 10Denumire editura

Contact

Nemira

office@nemira.ro

RAO

office@raobooks.com

Teora

edit97@teora.ro

Humanitas

humanitas@yahoo.com

Codecs

codecs@yahoo.com

Polirom

office.bucuresti@polirom.ro

Folium

folium@euroweb.ro

Aula

musina@deltanet.ro

All

comenzi@all.ro

Niculescu

editura@niculescu.ro

Academia Romana

academiaromana@yahoo.com

Curtea Veche

curteaveche@yahoo.com

Economica

edeconomica@edeconomica.com

Medicala

ed-medicala@b.astral.ro

Justix

justix@yahoo.com

Books Unlimited

mona@books-unlimited.ro

AA Publishing

aa@publishing.ro

Acropole

acropole@yahoo.com

Ad Libri

adlibri@editura.ro

Agnos

agnos@yahoo.com

Albatros

albatros@stanescu.com

ASE

editura @net.ase.ro

Ametist

ametis@yahoo.com

Bizantina

edbizantina@yahoo.com

Brio

brioedit@yahoo.com

Coresi

coresi@yahoo.com

Carminis

ed_carminis@yahoo.com

Didactica si Pedagogica

didped@yahoo.com

Dominor

dominor@yahoo.com

Tribuna economica

tribuna@economica.ro

Macmillan

macmillan@yahoo.com

Saeculum

editura@saeculum.ro
Pentru lista completa a se vedea Anexa 1.

Au fost luate in calcul doar primele 3 firme concurente de pe piata.

Pentru evaluarea concurentilor s-a utilizat urmatorul sistem de punctaj: 5 pct.-excelent, 4-bun, 3-mediu, 2-satisfacator, 1-rau.

CV-uri cadrelor de conducere si fisele de post ale angajatilor firmei LIBRA S.R.L. se regasesc in Anexa 5 la plan.

Cererea este disponibila in Anexa 6.

Copia dupa contractul de inchiriere se regaseste in Anexa 8

Lista completa - Anexa 9

Lista completa - Anexa 10

Nota: Dovada rezervarii firmei este valabila trei luni de la data emiterii acesteia.loading...Document Info


Accesari: 17858
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
Coduri - Postale, caen, cor

Politica de confidentialitate

Copyright Contact (SCRIGROUP Int. 2020 )