Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
INFORMARE INITIALA

Arhitectura constructiiINFORMARE INITIALA

din data de _____________

incheiata in baza prevederilor art. 8 si art. 7 din Legea nr. 53 / 2003, modificata si completata

Subsemnatul _____ _______ ______ ______ , domiciliat/domiciliata īn localitatea ________________, str. ____________, nr. ______ , sectorul/judetul ______________, posesor/posesoare al/a buletinului/cartii de identitate seria ______, nr. ________, eliberat/eliberata de ___________ la data de ________ , CNP ____________________,

In cazul in care voi fi angajat in postul de ___________________, in exercitarea atributiilor si obl 12112t1920m igatiilor de serviciu care imi vor reveni sunt de acord sa respect intocmai prevederile fisei de post, regulamentului intern, instructiunilor privind securitatea si sanatatea in munca, instructiunilor privind situatiile de urgenta, dispozitiile scrise sau verbale primite de la persoanele ierarhic superioare.

Am fost informat asupra reglementarilor existente la nivelul societatii, pe care ma oblig sa le respect intocmai, cu exceptia cazurilor in care imi este pusa in pericol viata sau integritatea corporala, dupa cum urmeaza :

A.   Reguli privind securitatea si sanatatea la locul de munca :

Ma voi prezenta la serviciu si imi voi desfasura activitatea in timpul programului de lucru numai daca sunt apt pentru lucru si fara a fi sub influenta bauturilor alcoolice sau a unor substante medicamentoase care imi pot afecta capacitatea de reactie sau de apreciere a unei stari de pericol;

In cazul in care voi sesiza o stare de pericol pentru mine voi opri imediat lucrul, ma voi retrage din zona periculoasa si voi anunta imediat seful meu ierarhic;

Voi purta in timpul programului de lucru echipamentul individual de protectie si echipamentul individual de lucru acordate de catre societate;

In cazul unui eveniment de natura unei avarii tehnice voi anunta imediat seful meu ierarhic;

Nu voi permite stationarea nejustificata a unei alte persoane langa mine in timpul programului de lucru si nu ma voi antrena in discutii cu alte persoane in timpul programului de lucru;

Voi respecta semnificatia semnalizarilor de securitate aflate in zona unde-mi voi desfasura activitatea;

Nu voi stationa in mod nejustificat in apropierea zonelor periculoase, in care exista pericolul de a-mi cadea in cap diferite materiale sau obiecte, zone neprotejate impotriva caderii de la inaltime, in raza de actiune a echipamentelor de munca sau unde exista pericolul producerii unui incendiu, explozie sau inhalare de substante toxice sau otravitoare;

Nu voi fuma decat in locurile special amenajate;

Echipamentele de munca necesare in activitatea pe care o voi desfasura le voi utiliza numai pentru operatiile si īn conditiile pentru care au fost destinate;

Nu voi efectua operatiuni sau activitati pentru care nu sunt instruit, mai ales in cazul unei defectiuni;

Nu voi efectua improvizatii asupra echipamentelor de munca si nu voi utiliza echipamente de munca care au improvizatii.

Imi voi desfasura activitatea astfel incat sa nu pun in pericol propria persoana, colegi de serviciu sau alti participanti la procesul de munca.

B. Reguli stabilite in cadrul societatii privind acordarea primului - ajutor, interventie in cazul producerii unor evenimente si evacuare in caz de urgenta.

1. Imi voi insusi regulile privind acordarea primului - ajutor, scoaterea victimei din zona unde s-a produs accidentul si anuntarea evenimentului.

2. In cazul in care voi observa sau voi fi anuntat de initierea unui incendiu, conform competentelor, voi actiona cu mijloacele puse la dispozitie de societate astfel incat sa lichidez incendiul produs, singur sau in cadru organizat, impreuna cu ceilalti colegi de serviciu.

3. In cazul in care voi observa sau voi fi anuntat de producerea unei defectiuni de natura tehnica, care poate produce la pagube materiale sau explozii, conform competentelor, voi actiona pentru evitarea producerii evenimentului sau pentru diminuarea efectelor acestuia.

4. In cazul in care va fi necesara evacuarea de urgenta, voi urma intocmai procedurile stabilite de conducerea societatii.

C. Precizari privind conditiile de munca :

1. Activitatea se va desfasura īn conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1991.

2. Timpul de munca efectiv va fi 8 ore pe zi.

Programul normal de lucru : la solicitarea scrisa sau verbala a conducatorului locului de munca si cu acordul scris sau verbal al salariatului, programul normal de lucru se poate prelungi cu 1 pana la 4 ore pe zi, astfel īncāt media calculata pentru o saptamana de lucru sa nu depasesca 48 ore lucrate efectiv.

3. Activitatea prestata se va desfasura in conditii normale de munca potrivit Legii nr. 19/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.

D. Riscurile previzibile, specifice activitatilor desfasurate de societate sunt de lovire, cadere de la inaltime, cadere de la acelasi nivel, strivire, taiere, zgomot, electrocutare, incendiu.

Acestea pot genera, dupa caz, efecte care pot merge de la accidentari usoare pana la deces sau boli profesionale, in cazul nerespectarii masurilor de securitate si sanatate īn munca stabilite de conducerea societatii, in special datorita nepurtarii echipamentului individual de protectie, stationarii in zonele care prezinta pericol precum si utilizarii īn alt scop decāt cel destinat a oricarui echipament tehnic sau parte a acestuia.

E. Cunoscand faptul ca falsul in inscrisuri sau declaratiile incomplete sunt pedepsite de lege, declar pe proprie raspundere urmatoarele :

Situatia de fapt

Se va bifa situatia reala

Observatii

DANU

Am carte de munca

Beneficiez de ajutor de somaj

Beneficiez de ajutor social

Sunt in proces cu o terta persoana

Sunt sau am fost condamnat / cercetat penal

Sunt incadrat intr-un grad de invaliditate: I, II, III.

Sunt pensionat anticipat limita de varsta.

In cazul in care ulterior angajarii, se constata ca datele inscrise in prezentul tabel nu sunt conforme cu situatia de fapt, conducerea societatii isi rezerva dreptul de a actiona conform prevederilor legale in vigoare.

Prevederile prezentei informari initiale, conforme cu situatia de fapt, constituie premisa angajarii in societate, si se completeaza cu dispozitiile Legii nr. - c.m.u. si devin obligatorii imediat dupa semnare.

In cazul in care ulterior, dupa semnarea prezentului document, partile nu ajung la un acord si, ca urmare, nu semneaza contractul individual de munca, nu au nici o raspundere sau obligatie una fata de cealalta.

Prezentul document s-a īncheiat intr-un exemplar.


Document Info


Accesari: 1365
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2021 )