Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
Versiunea: 321+

Informatica
Versiunea: 321+

Nout\]i

Liste:

In lista "Comenzi in curs clienti" s-au adaugat coloanele : Cod unic, Localitate, Judet, Adresa, Delegat nume prenume, Delegat BI serie, Delegat BI nu 18218r1711s mar, Delegat BI eliberat de, Persoana contact nume prenume, Persoana contact functie (prima dintre cele specificate pentru partenerul respectiv).
S-a corectat  lista "Comenzi in curs clienti": nu apareau comenzile anterioare ruperii firmei.

In Mentor>Liste>Miscari>"Intrari", "Intrari sinteza" si "Importuri" s-au adaugat coloanele: "Scadent la data" si "Majorari intarziere".

La listarea livrarii de pe machetele : "Factura fiscala", "Aviz de expeditie", "Iesiri in valuta", "Iesiri catre subunitati", campul "Serii" cuprinde si cantitatea, afisarea fiind de tipul: serie/cantitate.

S-au corectat listele "Comenzi in curs clienti" si "Comenzi in curs furnizori", respectiv valorile campurilor "Rest de livrat" si "Cantitate livrata" pentru cazul in care se lucra cu unitati de masura secundare.

Comercial:

La Iesiri\Comenzi de la clienti daca se genereaza factura cu click dreapta, pe factura sunt preluate zilele de plata din comanda.

La stornarea comenzilor furnizor s-a introdus posibilitatea de a prelua cantitatile dintr-o factura/aviz de intrare (buton  "De pe intrari" in macheta "Preluari de pe comenzi in curs").

In macheta "Comenzi clienti" a fost inlocuit campul "Facturat" cu "Stare" care poate avea valorile: neconfirmata, nefacturata, facturata partial, facturata integral.

S-a corectat preluarea de pe comanda client cu click dreapta: daca comanda era facturata partial, aducea implicit ca "Preluat" intreaga cantitate iar "Restul" era negativ (-cantitate initial preluata).

Mentor

Pentru cazul in care se lucreaza cu constanta  "Preturi in valuta la vanzare", s-a corectat pe "Iesiri/ Facturi fiscale" calculul pretului in lei: la reapelarea butonului $ se aplica de 2 ori %A/d.

Productie:

S-a corectat preluarea articolelor exportate in "Note de consum Lohn" (pentru reglare): daca se lucra cu constanta: "Articole grupate pe CLASE" nu se mai putea iesi din macheta de selectare articole.Salarii:

S-a realizat exportul de date pentru CASS Cluj.

S-a realizat exportul card pentru Banca Ion Tiriac.

S-a reintrodus posibilitatea de a modifica valoarea "Prestatiilor din bugetul asig.soc.de stat" la "Export CAS" (Salarii>Diverse).

Satelit:

Repartizarile pe gestiuni din documentele operate pe satelit se transmit prin cuplare si la baza.

La cuplarea datelor de la satelit se transmit si informatiile din fisierele cu structuri variabile (extensii comanda client\furnizor, respectiv extensii linii comanda client\furnizor) , conditia fiind ca baza si satelitul sa aiba aceeasi structura a fisierelor.

S-a corectat returul (facturat) pe satelit, cuplat la baza si stins prin trezorerie : se poate transmite achitarea pe satelit prin "Transfer plati/incasari ale facturilor emise pe satelit".

Casa de marcat:

Pentru modul de lucru emulare tastatura s-a introdus posibilitatea de a prelua si respectiv genera bonuri fiscale pornind de la facturi de iesire operate.

S-a introdus constanta: "Pregatire stocuri: La salvare duc Preturile in nomenclatorul de articole" pentru modul de lucru OFFline (pentru ca modificarile de pret sa nu afecteze preturile din nomenclator).


Document Info


Accesari: 1610
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2022 )