Documente online.
Username / Parola inexistente
  Zona de administrare documente. Fisierele tale  
Am uitat parola x Creaza cont nou
  Home Exploreaza
Upload
APARAT DE SUDURA+ROBOT PORNIRE

tehnica mecanica


APARAT DE SUDURA+ROBOT PORNIRE


2Kva/45 60V    12/24VScop: aparatul este destinat realizarii unor imbinari prin sudura intre doua materiale metalice cu diferite dimensiuni si pornirii autoturismelor-utilajelor care se alimenteaza cu baterii de 12V respectiv 24V. Procesul de imbinare prin sudura se poate realiza cu electrozi supertit fin f
Instructiuni de utilizare:1.se racordeaza la reteaua de 220V prin intermediul cordonul de alimentare;

2.priza la care se face racordarea va trebui sa fie cu contact de impamantare;

3.penru functionarea in regim de aparat de sudura se leaga primul cablu la pozitia "cleste masa" de pe cutia frontala iar al doilea cablu la una din pozitiile "1 5 " de pe cutia frontala functie de grosimea materilelor de sudat si de electrozii folositi.4.se actioneaza cheia de comutare pe pozitia "220V"daca exista aceasta tensiune la priza sau pe pozitia " 200V" in cazul in care tensiunea de alimentare este mai mica de 220V.

5.se realizeaza operatia de sudura ,dupa finalizarea acesteia trecindu-se cheia de comutare pe pozitia "0" si se scoate stecherul din priza procesul de sudura considerindu-se incheiat.

6.pentu functionarea in regim de robot de pornire se leaga cablurile pe pozitiile "+" si "-" de pe capacul frontal iar eclisa se leaga la pozitia "12V"sau "24V" functie de tensiunea de alimentare a agregatului care se doreste a se porni.

7.se leaga capetele libere ale cablurilor la "+"-ul respectiv "-"-ul bateriei.

8.se actioneaza cheia de comutare pe pozitia '220V" se asteapta un minut si se da cheie la masina.Daca nu porneste din prima se mai incearca o data.

9.dupa ce masina a pornit se decupleaza cordoanele de la baterie se comuta cheia pe pozitia "0" si se scoate stecherul din priza procesul de pornire considerindu-se incheiat.
Document Info


Accesari: 6067
Apreciat:

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site

Copiaza codul
in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2021 )