Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
ALEGEREA UNUI NUME DE DOMENIU PENTRU AFACEREA DVS.

Business


ALEGEREA UNUI NUME DE DOMENIU PENTRU AFACEREA DVS.Când începeti o afacerea sau va extindeti pe piete noi, este esential sa o faceti tinând cont de Internet, chiar daca afcerea dvs. nu se bazeaza pe aplicatii web.

Web-ul poate fi folosit drept cel mai bun mijloc publicitar pentru produsele/serviciile 18518m1213s dvs. si are potentialul de a atrage noi clienti într-o masura mai mare decât orice alt astfel de mijloc.

Daca afacerea dvs. este în întregime bazata pe web, prezenta si denumirea acesteia pe Internet sunt de maxima importanta.

Urmatoarele sugestii va ajuta sa alegeti o denumire afacerii dvs. tinând cont de prezenta acesteia pe Internet.

Pe web aveti oportunitatea sa atrageti clienti din întreaga lume, asa încât va trebui sa comparati denumiri de firme într-o zona geografica mult mai larga pentru a evita eventuala confuzie si nerespectarea drepturilor în ceea ce priveste marcile înregistrate.

Odata ce aveti câteva idei pentru numele firmei, gânditi-va care ar putea fi denumirea domeniului dvs. Cu cât acesta prezinta similaritati mai accentuate cu denumirile actale ale firmei, produselor sau serviciiilor dvs. cu atât mai rapid veti fi gasit de clientii dvs.

Desi utilizarea numelui actual al afacerii sau anumite variatii vor putea atrage clientii existenti sau pe cei potentiali care au auzit deja de afacerea dvs., folosirea unor descriptori ai prodeselor sau serviciilor dvs. (de ex. www.curatenie.ro) poate atrage mai într-o mai mare masura clienti noi sau potentiali.

Denumirile  de domenii trebuie sa fie înregistrate folosind un serviciu online acreditat de înregistrare.

Denumirile de domenii nu pot fi folosite de mai mult de o persoana sau firma  asa încât, daca cineva a înregistrat deja denumirea pe care o doreati, va trebui sa gasiti alta.

Daca e posibil, încercati sa înregistrati atât numele afacerii cât si denumirea unui tip de produs pentru a atrage cât mai multe persoane pe site.

Luati în considerare posibile erori pe care clientii potentiali le-ar putea face atunci când tasteaza adresa dvs. de web. Daca aceste erori sunt posibile, încercati sa simplificati denumirea sau poate sa înregistrati mai multe denumiri astfel încât daca se face o greseala uzuala, utilizatorul sa ajunga totusi la site-ul dvs.

Desi denumirile de domenii sunt disponibile cu o larga varietate de sufixe -litere care urmeaza punctului care succede denumirii domeniului dvs.- cel cu care majoritatea oamenilor sunt obisnuiti este « .com », asa ca cel mai bine ar fi sa înregistrati acele litere în locul unei alternative de genul « .net », în scopul atragerii unui numar cât mai mare de vizitatori.

Sufixul « .com » poate fi folosit pentru site-uri comerciale sau personale, « .net » este recomandat pentru companii implicate în infrastructura Internet-ului si « .org » este recomandat pentru companiile non-profit.

Pentru toate aceste sufixe, doar literele, cifrele si cratima pot face parte din denumirea domeniului, însa denumirea nu poate începe si nu se poate sfârsi cu cratima.

Folosirea unuia dintre aceste trei sufixe face ca denumirea sa fie limitata la 63 de caractere, neincluzând aici si sufixul, dar unele browsere de web, programe de email si alte aplicatii pot sa nu accepte mai mult de 63 de caractere în lungimea cuvântului, asa ca ar fi indicat sa pastrati denumirea cât mai scurta.

Denumirea domeniului ar trebui sa urmeze aceleasi reguli generale care se aplica, în general, si în cazul denumirilor de afaceri, de firme.


Document Info


Accesari: 4631
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )