Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Mesaje IVR limba romana

Informatica


Mesaje IVR limba romana

  1. Mesaj Intampinare (dublat in engleza):

Bine ati venit la Serviciul BCR Asistenta Carduri. Va rugam sa comutati telefonul in modul ton. Welcome to the BCR Cards Assistance Service. Please change your telephone into the tone mode.1.1.1. a. Pentru limba romana, tastati 1. b. For English, press 2.

Bine ati venit la Serviciul InfoBCR. Va rugam sa comutati telefonul in modul ton. Welcome to InfoBCR. Please change your telephone into the tone mode.

1.2.1. a. Pentru limba romana, tastati 1. b. For English, press 2.

Meniu principal

  1. Mesaj meniu IVR: (toate textele 2.1-2.7 vor constitui un singur mesaj cu pauza de 2 secunde intre ele )

Pentru informatii referitoare la cardul dumneavoastra BCR, pentru blocare card pierdut/furat sau pentru activare card de credit BCR va rugam sa apasati tasta 1- transfer agenti Asistenta Carduri

Pentru informatii privind oferta de produse si servicii BCR va rugam sa apasati tasta 2 - transfer agenti informatii generale

Pentru a accesa serviciul operatiuni prin telefon va rugam apasati tasta 3 - transfer meniu acces ACP

Pentru a obtine cursul valutar BCR pentru ziua curenta va rugam sa apasati tasta 4 - ascultare mesaje in IVR.

Pentru a beneficia de suport tehnic in vederea utilizarii serviciului de operatiuni prin telefon va rugam sa apasati tasta 5 - transfer consilieri Helpdesk

Pentru a reasculta meniul principal, va rugam sa apasati tasta 0 - reluare Mesaj Meniu IVR

Select currency message (2.4.)

Va rugam selectati moneda Apasati tasta:

  • 1 pentru Euro
  • 2 pentru dolar american
  • 3 pentru lira sterlina
  • 4 pentru franc elvetian
  • 5 pentru dolar canadian
  • 6 pentru yen japonez
  • 7 pentru cursul valutar BCR corespunzator altor monede sau pentru date anterioare. Apelul dumneavoastra va fi transferat unui consilier InfoBCR - transfer agenti informatii generale
  • Pentru a reasculta acest meniu apasati tasta 0.

3. Mesaj nici o selectie: Nu a fost inregistrata nici o selectie din partea dumneavoastra. Veti fi directionat catre un operator InfoBCR.- transfer agenti informatii generale

4. Mesaj selectie gresita: Tasta apasata de dumneavoastra nu corespunde unei optiuni prezentate. Veti asculta din nou meniul principal. Va rugam sa selectati optiunea dorita. - reluare Mesaj Meniu IVR

5. Mesaj in afara programului de lucru: Va multumim ca ati apelat serviciul InfoBCR. Va stam la dispozitie de luni pana duminica intre orele 8:00 si 22:00. Va asteptam in intervalul precizat pentru orice informatie despre produsele si serviciile BCR si pentru acces la serviciul de operatiuni prin telefon. Va multumim.

6. Mesaj inregistrare conversatie: Apelul dumneavoastra va fi preluat imediat. Prin continuarea acestei convorbiri telefonice va exprimati acordul in ceea ce priveste posibilitatea inregistrarii si utilizarii ei pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite. Va multumim.

7. Mesaj asteptare: Pentru moment toti consilierii nostri sunt in conversatie, va rugam sa asteptati pentru a va pastra prioritatea in preluarea apelului. Apelul dumneavoastra va fi preluat in cel mai scurt timp. Va multumim pentru intelegere.

Submeniu acces ACP

Mesaj ramura acces ACP:

Va multumim ca apelati serviciul de operatiuni prin telefon. Va reamintim ca la prima utilizare a serviciului sau la obtinerea ulterioara a parolei de acces printr-o unitate BCR, este necesara schimbarea acesteia. Va multumim.

Pentru schimbarea parolei de acces va rugam sa apasati tasta 1 - transfer meniu schimbare parola acces

Pentru a accesa serviciul de operatiuni prin telefon, va rugam apasati tasta 2 - transfer agenti serviciului ACP (Alternative Channels Package)

Pentru detalii privind serviciul de operatiuni prin telefon, va rugam sa apasati tasta 3 - transfer agenti informatii generale

2.3.4. Pentru a reasculta acest meniu va rugam apasati tasta 0 - reluarea Mesaj ramura acces ACP

Submeniu Schimbare parola IVR

Schimbarea parolei de acces

2.3.1.1.Mesaj introducere numar utilizator si tasta confirmare: Va rugam sa introduceti numarul de utilizator oferit si sa apasati tasta # pentru confirmare.

2.3.1.1.1.Mesaj lipsa introducere numar utilizator: Nu a fost inregistrata nicio informatie, va rugam sa reintroduceti numarul de utilizator oferit si sa apasati tasta # pentru confirmare.

2.3.1.1.2.Mesaj introducere numar utilizator invalid: Numarul de utilizator introdus de dumneavoastra nu corespunde formatului valid, va rugam sa reintroduceti numarul de utilizator oferit si sa apasati tasta # pentru confirmare.

2.3.1.1.3.Mesaj introducere eronata de 3 ori a numarului utilizator (Mesaj transfer Helpdesk): Ati efectuat 3 incercari de introducere a numarului de utilizator si nu a fost preluata nicio inregistrare corecta. Apelul dumneavoastra poate fi directionat catre serviciul de suport tehnic. Pentru transfer, apasati tasta 6. Va multumim. - transfer agenti Helpdesk. Daca utilizatorul nu selecteaza tasta 6 timp de 30 de secunde de la terminarea mesajului, apelul va fi deconectat.

2.3.1.1.4.Mesaj introducere numar utilizator valid: Numarul de utilizator introdus este urmatorul: (sistemul repeta numarul de utilizator introdus de client). Apasati tasta # pentru confirmare sau tasta 0 pentru a reintroduce numarul de utilizator. -pentru selectarea tastei #, se continua cu 2.3.1.1.5; in cazul selectarii tastei 0, fluxul se reia de la 2.3.1.1.

2.3.1.1.5.Mesaj confirmare numar utilizator valid introdus: Numarul dumneavoastra de utilizator a fost confirmat. Va multumim.

. Mesaj introducere parola actuala:Va rugam introduceti parola de acces. Pentru confirmarea parolei, apasati tasta # . Pentru reintroducerea parolei, apasati tasta 0.

2.3.2.1.Mesaj lipsa introducere parola: Nu a fost inregistrata nicio informatie, va rugam sa reintroduceti parola dumneavoastra si sa apasati tasta # pentru confirmare.

2.3.2.2.Mesaj introducere parola incorecta: Parola introdusa de dumneavoastra este incorecta. Va rugam sa reintroduceti parola dumneavoastra si sa apsati tasta # pentru confirmare.

2.3.2.3.Mesaj introducere parola incorecta de 3 ori/cont blocat: Au fost efectuate 3 inregistrari gresite ale parolei de acces. Contul dumneavoastra a fost blocat. Pentru deblocarea contului va rugam sa depuneti o cerere scrisa la orice unitate BCR sau apasati tasta 6 pentru a fi directionat catre serviciul de suport tehnic -   transfer agenti Helpdesk. Daca utilizatorul nu selecteaza tasta 6 timp de 30 de secunde de la terminarea mesajului, apelul va fi deconectat.

2.3.3.Mesaj parola corecta/introducere parola noua: Parola introdusa este corecta. Introduceti noua parola formata din 8 caractere numerice. Pentru confirmarea noii parole, apasati tasta #. Pentru reintroducerea parolei, apasati tasta 0.

2.3.3.1.Mesaj lipsa introducere parola noua: Nu a fost inregistrata nicio informatie, va rugam sa tastati noua parola si sa apasati tasta # pentru confirmare. Parola trebuie sa contina 8 caractere numerice.

2.3.3.2.Mesaj introducere parola in format gresit: Parola introdusa de dumneavoastra nu corespunde formatului cerut. Va rugam sa reintroduceti parola noua si sa apasati tasta # pentru confirmare. Va reamintim ca parola trebuie sa contina 8 caractere numerice.

2.3.3.3.Mesaj reintroducere parola noua: In vederea confirmarii, va rugam reintroduceti parola aleasa. Pentru confirmarea parolei, apasati tasta # . Pentru reintroducerea parolei, apasati tasta 0.

2.3.3.4.Mesaj schimbare cu succes a parolei: Parola dumneavoastra a fost schimbata cu succes. Va multumim. - transfer la   Submeniu acces ACP


Document Info


Accesari: 4482
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )