Documente online.
Zona de administrare documente. Fisierele tale
Am uitat parola x Creaza cont nou
 HomeExploreaza
upload
Upload
Pentru cei interesati de Share-ul acestui calculator

Informatica


ATENTIE! NU POTI INTRA pe calculatorul meu ca sa vezi sau sa downloadezi fisiere daca faci parte din orice agentie guvernamentala sau de investigatii, din orice structura sau grup Anti-Piraterie, Politie, Parchet, ORDA, BSA, orice companie producatoare/distribuitoare de filme sau jocuri, ISP, sau esti angajatul unei asemenea companii sau structuri.
Daca intri pe computerul meu ca sa vezi sau sa downloadezi fisiere si nu esti de acord cu termenii de mai sus, INCALCI Art. 27 (Inviolabilitatea domiciliului), Art. 28 (Secretul corespondentei), Art. 30 (Libertatea de exprimare), Art. 31 (Dreptul la informatie), Art. 33 (Accesul la cultura) din Consti 10410m1219k tutia Romaniei,  INCALCI Art.19 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului si INCALCI Directiva 95/46/EC a Parlamentului si Consiliului European.Daca imi INCALCI aceste drepturi, actiunea ta este ilegala atat in Romania cat si in Uniunea Europeana, si am sa te dau in judecata pe tine ca angajat si institutia din care faci parte, si am sa cer daune de 10.000.000 de Euro. Asa ca daca nu ai ce face cu banii sau vrei sa muncesti pentru mine tot restul vietii tale, fii curajos si incalca-mi drepturile."

In continuare va dau textele de lege care au stat la baza acestui avertisment, ca sa vedeti si voi ce drepturi aveti ca cetateni ai Romaniei, si cate lucruri care s-au scris in presa Politia nu le poate face legal.

Inviolabilitatea domiciliului - Art.27 - Constitutia Romaniei

(1) Domiciliul si resedinta sunt inviolabile. Nimeni nu poate patrunde sau ramāne īn domiciliul ori īn resedinta unei persoane fara īnvoirea acesteia.

(2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru urmatoarele situatii:
a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotarāri judecatoresti;
b) īnlaturarea unei primejdii privind viata, integritatea fizica sau bunurile unei persoane;
c) apararea securitatii nationale sau a ordinii publice;
d) prevenirea raspāndirii unei epidemii.

(3) Perchezitia se dispune de judecator si se efectueaza īn conditiile si īn formele prevazute de lege.

(4) Perchezitiile īn timpul noptii sunt interzise, īn afara de cazul infractiunilor flagrante.

Pe Internet, un spatiu virtual, nu unul fizic, domiciliul unei persoane poate fi asimilat calculatorului. Sau, printr-o alta interpretare a legii putem spune ca atata timp cat calculatorul se afla in domiciliul personal, intrarea in calculator inseamna si violarea de domiciliu.

Singura modalitate Legala a Politiei de a intra pe calculatorul personal si a face "perchezitie" printre bunuri (fisiere) este cu mandat de la Judecator, "īn conditiile si īn formele prevazute de lege" adica dupa identificarea persoanei din spatele IP-ului, ceea ce este foarte greu, daca nu imposibil. Si spun asta pentru ca daca ti-ar intra in calculator ar incalca Constitutia iar probele stranse ar fi nule de drept, iar un judecator nu poate da un mandat pentru un nick name ca [RO][B][SAT3][piratul_online].

Iar conform aliniatului 4, share-ul se poate face legal fara urmari penale IN TIMPUL NOPTII !!!

Secretul corespondentei - Art.28 - Constitutia Romaniei

Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri postale, al convorbirilor telefonice si al celorlalte mijloace legale de comunicare (StrongDC este un mijloc legal de comunicare) este inviolabil.

Libertatea de exprimare - Art.30 - Constitutia Romaniei
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.

Dreptul la informatie - Art.31 - Constitutia Romaniei
(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informatie de interes public nu poate fi īngradit.

Accesul la cultura - Art.33 - Constitutia Romaniei
(2) Libertatea persoanei de a-si dezvolta spiritualitatea si de a accede la valorile culturii nationale si universale nu poate fi īngradita.

Declaratia universala a drepturilor omului

Articolul 19
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

Directive 95/46/EC of the European Parliament and of the Council on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data - OJ L 281, 23.11.1995; Bull.
10-1995, point 1.3.51

The European Union's Directive on the Protection of Personal Data came into force on October 25, 1998.

It restricts the information that may be gathered about individuals in EU member states and forbids the export of personal data from EU member states to any third party nations which lack "an adequate level of protection. Under the Directive, Member States are required to impose minimum standards with respect to the processing of personal data on the Internet.

The Directive requires that
(a) personal data may be processed only with the consent of the individual;
(b) individuals be informed as to the intended purposes of such processing;
(c) information not be processed in a way incompatible with such purposes;
(d) individuals be given access to and ability to correct personal data and right to block
processing of such data; and
(e) individuals have a right to judicial remedies and compensation with respect to violations of their privacy rights.
In addition, certain types of data -- relating to a person's race or ethnicity, political, religious or philosophical beliefs, trade-union membership, and health or sex life -- are accorded additional protections.

The European Union views data privacy as a fundamental right that is best protected by legislation and federal policing.


Document Info


Accesari: 1528
Apreciat: hand-up

Comenteaza documentul:

Nu esti inregistrat
Trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a putea comenta


Creaza cont nou

A fost util?

Daca documentul a fost util si crezi ca merita
sa adaugi un link catre el la tine in site


in pagina web a site-ului tau.
eCoduri.com - coduri postale, contabile, CAEN sau bancare

Politica de confidentialitate | Termenii si conditii de utilizare
Copyright © Contact (SCRIGROUP Int. 2024 )